Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Η δεύτερη ημέρα μετά το «αναγκαστικό» ρεπό ήταν σαφώς καλύτερη για εμάς παικτικά. Και αυτό το αναφέρουμε διότι οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» σε ο, τι αφορούσε στις δύο καλύτερες επιλογές μας για την ημέρα τα πήγαν πολύ καλά, αν αναλογιστεί κάποιος πως στην πρώτη από αυτές (Κύπελλο Ταχύτητας) υποδείξαμε με πρώτη τύχη το σύνθετο ΚΡΕΩΝ Χ ΘΑΜΥΡΑΣ (22,10 €) ενώ στη δεύτερη κυριολεκτικά «σαρώσαμε», αφού υποδείξαμε με πρώτη τύχη το δίδυμο ΜΕΤΩΝ Χ ΣΠΑΡΤΟΝ ΝΤΙΟΥΚ (3,77 €), το φορκάστ (7,68), το τρίο με τον ΒΟΡΑ επίσης με πρώτη τύχη (21,01 €), το tricast (55,68 €) και το τετραπλό με τον ΖΟΥΜ (244,73). Νομίζουμε πως τα πήγαμε αρκετά καλά, ειδικότερα τώρα που διανύουμε «μεταβατική περίοδο» μετά από αποχή στο Μαρκόπουλο!
Στις υπόλοιπες υποδείξεις μας (σε ο, τι αφορά σε προτάσεις για σύνθετα και ΣΚΟΡ) είχαμε 3 γκανιάν με τους ΚΡΕΩΝ (5,32 €), ΘΑΜΥΡΑΣ (3,47 €) και ΜΕΤΩΝ (2,44 €), ενώ «ευτυχήσαμε» να υποδείξουμε με πρώτη τύχη όπως προείπαμε το σύνθετο ΚΡΕΩΝ Χ ΘΑΜΥΡΑΣ (22,10 €). Ασφαλώς δε μείναμε ικανοποιημένοι σε αυτό το κομμάτι των υποδείξεών μας, πάντως η ημέρα έκλεισε «με θετικό πρόσημο» (δεδομένου ότι εμείς προτείνουμε το «βάρος» του παιχνιδιού να δίνεται στις δύο καλύτερες επιλογές μας για την κάθε ημέρα). Αισιοδοξούμε ότι όσο περνούν οι μέρες και η αγωνιστική δράση θα συνεχίζεται κανονικά στο Μαρκόπουλο οι υποδείξεις μας θα φτάνουν όλο και πιο κοντά σε περισσότερες επιτυχείς και (ει δυνατόν) «ακριβές» υποδείξεις!
Ραντεβού λοιπόν και πάλι αύριο με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ολυμπίας!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»