Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Αγγλικές Ιπποδρομίες: Προγνωστικά Παρασκευής 10-02-2012

 
 Προγνωστικά Παρασκευής 10-02-2012 (από την Αγγλική ιστοσελίδα timeform.com)

1. 4-1-3
2. 2-1-5
3. 2-5-4
4. 9-8-11
5. 8-2-5

«Ιπποδρομίες»

Το σχόλιο της ημέρας



Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση της ιστοσελίδας και προκειμένου να γίνει περισσότερο εύχρηστη και «φιλική» στον μέσο χρήστη, προχωρήσαμε στην ένταξη μίας ακόμα θεματικής ενότητας με τίτλο: «Διεθνής Ιπποδρομιακός Τύπος».

Όπως είναι αντιληπτό και από την ονομασία της, μέσα σε αυτή την θεματική ενότητα εντάξαμε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο έγκυρες ιπποδρομιακές ιστοσελίδες από το εξωτερικό, με στόχο την δική σας όσο το δυνατό σφαιρικότερη – και κυρίως άμεση – ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από όλο τον κόσμο που αφορούν στο άθλημα των Ιπποδρομιών!

Στην νέα αυτή θεματική ενότητα ενσωματώθηκαν αρχικά οκτώ ιπποδρομιακές ιστοσελίδες του εξωτερικού (BBC, Blood horse, ESPN, Daily Racing Form, NTRA, Racing Post, Sky SPORTS και Summerhill Stud ) ενώ ο στόχος μας είναι μελλοντικά να μπορέσει να εμπλουτιστεί και με άλλες, περισσότερες ιπποδρομιακές ιστοσελίδες από όλα τα σημεία του πλανήτη!

Με την ενέργεια αυτή επιτύχαμε ταυτόχρονα τρεις στόχους:

Ο πρώτος στόχος που επιτεύχθηκε έγκειται στο γεγονός πως ο επισκέπτης των «Ιπποδρομιών» βρίσκει πια συγκεντρωτικά στο μενού του ιστοχώρου μερικές από τις εγκυρότερες ιπποδρομιακές διεθνείς ιστοσελίδες, ώστε πλέον δεν χρειάζεται να απομακρυνθεί καθόλου από τις «Ιπποδρομίες» προκειμένου να πλοηγηθεί και να ενημερωθεί για τα διεθνή ιπποδρομιακά νέα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο πιο γρήγορη αλλά και περισσότερο «ξεκούραστη» την δική σας ενημέρωση!

Ο δεύτερος στόχος που επιτύχαμε είναι να «προβάλλουμε» κατά κάποιο τρόπο αυτές τις διεθνείς ιστοσελίδες, μερικές από τις οποίες «φιλοξενούσαμε» μέχρι πρότινος στο τέλος της αρχικής σελίδας των «Ιπποδρομιών». Επειδή λοιπόν διαπιστώσαμε στην πράξη πως η τοποθέτησή τους σε εκείνο το σημείο δεν προσέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με την συγκέντρωσή τους τώρα στην νέα θεματική ενότητα εκτιμούμε πως θα προσελκύσουν σαφώς πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών των «Ιπποδρομιών» και η επισκεψιμότητά τους στην νέα θεματική ενότητα θα ανέβει κατά πολύ!

Το τρίτο – και πολύ σημαντικό – που επιτύχαμε αφορά στο γεγονός πως επειδή ακριβώς αφαιρέθηκαν ορισμένα στοιχεία από την αρχική σελίδα των «Ιπποδρομιών», αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να γίνει κάπως πιο γρήγορη, κάτι που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε πως επειδή «φορτώνονται» πολλά δεδομένα από τις διεθνείς ιστοσελίδες, η εμφάνιση της θεματικής ενότητας του Διεθνούς Ιπποδρομιακού Τύπου ενδεχομένως να είναι λίγο πιο αργή από τις υπόλοιπες ενότητες του ιστοχώρου. Είναι κάτι που δεν εξαρτάται καθόλου από εμάς και για αυτό ζητούμε την κατανόησή σας.

Σε κάθε περίπτωση, οι προσπάθειές μας συνεχίζονται και σας υποσχόμαστε προσεχώς και άλλες – μεγαλύτερες – εκπλήξεις!

«Ιπποδρομίες»

Κριτήριο Τριετών 2012 – η πρώτη παρουσίαση των «Ιπποδρομιών»



Οι «Ιπποδρομίες», πιστές στην δέσμευσή τους να προωθούν όπως μπορούν καλύτερα κάποιες από τις σπουδαιότερες κύριες Ελληνικές Ιπποδρομίες της χρονιάς, ειδικότερα αυτές που αφορούν στους ίππους μικρής ηλικίας (Κριτήριο Διετών, Κριτήριο Τριετών, Ντέρμπι) δημιουργούν από σήμερα μία νέα θεματική ενότητα με τίτλο: «Κριτήριο Τριετών 2012». Μέχρι να φτάσουμε στη διεξαγωγή του φετινού Ντέρμπι, στην δυνατότερη ομολογουμένως αναμέτρηση των καλύτερων κατά τεκμήριο τριετών ίππων στην Ελλάδα, μεσολαβούν μερικές άλλες – εξίσου σπουδαίες – ιπποδρομίες κατά τη διάρκεια της ιπποδρομιακής αγωνιστικής σεζόν. Ένας λοιπόν από τους κυριότερους «σταθμούς» (ο τελευταίος των πιο σημαντικών θα λέγαμε) στη διαδρομή των τριετών πλέον ίππων ενόψει της προετοιμασίας τους για το Ντέρμπι είναι το Κριτήριο Τριετών.

Το Κριτήριο Τριετών 2012 είναι λοιπόν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04-05-2012 και οπωσδήποτε θεωρείται ως το τελευταίο πολύ δυνατό «τεστ» των τριετών, ή αλλιώς η «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της συμμετοχής κάποιων εξ αυτών στο Ντέρμπι, ενώ συνήθως σε αυτήν την αναμέτρηση ξεχωρίζουν κατά κανόνα παραδοσιακά οι περισσότεροι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του καλοκαιρινού Ντέρμπι

Η ιπποδρομία του Κριτηρίου Τριετών αποτελεί σίγουρα ένα πρόκριμα για το Ντέρμπι σε ο, τι αφορά στην αξιολόγηση της δυναμικότητας των ίππων, ενώ μαζί με τις υπόλοιπες σπουδαίες αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί αυτής του Κριτηρίου Τριετών (συμπεριλαμβανομένου του Κριτηρίου Διετών) μας βοηθά να έχουμε μία όσο γίνεται καθαρότερη «εικόνα» της εξέλιξης και των περιθωρίων αγωνιστικής ανόδου όλων των υποψήφιων διεκδικητών του «στέμματος των τριετών» της χρονιάς!

Οι «Ιπποδρομίες» έχουν ήδη θέσει στις προτεραιότητές τους τόσο την ανάδειξη όσο και την προώθηση των σημαντικότερων ιπποδρομιακών γεγονότων της χρονιάς (Κριτήριο Διετών, Κριτήριο Τριετών, Ντέρμπι) και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε από σήμερα κιόλας να ξεκινήσουμε με το πρώτο αφιέρωμα στο φετινό Κριτήριο Τριετών 2012. Για το συγκεκριμένο σκοπό προστέθηκε μία νέα θεματική ενότητα με τίτλο: «Κριτήριο Τριετών 2012» στο μενού της αρχικής σελίδας, όπου εκεί θα μπορείτε να βρίσκετε συγκεντρωμένα όλα τα δημοσιεύματα, τα videos καθώς και τα αφιερώματα που θα δημοσιεύονται παράλληλα και στη σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook.  Επίσης «στην μάχη» μπαίνει άλλο ένα κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube, μέσω του οποίου θα μεταφορτώνονται όλα τα videos που θα έχουν σχέση με την κούρσα του Κριτηρίου Τριετών 2012 καθώς και όλα τα videos – αφιερώματα που πρόκειται να επακολουθήσουν, στην «καθιερωμένη» πλέον διαφημιστική μας καμπάνια για τις κορυφαίες αναμετρήσεις της χρονιάς!

Το πρώτο μας «δώρο» προς τους φίλους – αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» επιλέξαμε να είναι το video της ιπποδρομίας του Κριτηρίου Τριετών 2011, σε μία κούρσα όπου ο ίππος ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ κατακτά θριαμβευτικά την νίκη προ του δεύτερου στην άφιξη (και μετέπειτα νικητή του περσινού Ντέρμπι) ΚΑΚΙΚΟΥΪΝΙ


Απολαύστε το:
Κριτήριο Τριετών 2011
«Ιπποδρομίες» 

Κριτήριο Τριετών 2012 – η πρώτη προεγγραφή



Την Τρίτη 31-01-2012 διεξήχθη η πρώτη φάση των προεγγραφών για την κούρσα του Κριτηρίου Τριετών (ίπποι 3 ετών ΒΗ – απόσταση:1.800 μέτρα) που πρόκειται να διεξαχθεί την Παρασκευή 04-05-2012. Συνολικά 38 ίπποι δήλωσαν συμμετοχή, ενώ το έπαθλο της διαδρομής αυξήθηκε κατά 1.140,00 €.

Ακολουθεί παρακάτω η κατάσταση των ίππων που γράφτηκαν αρχικά για να συμμετάσχουν στο φετινό Κριτήριο Τριετών:

ΑΝΚΟΡΕΤΖ, ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ, ΒΙΚΤΟΡΙΟΥΣ ΓΟΥΕΪ, ΒΙΝΟΡΟΣΟ ΓΟΥΕΪ, ΒΙΡΓΚΟ ΓΟΥΕΪ, ΓΚΑΜΠΥ,  ΓΟΥΑΪΛΦΡΕΝΤ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΕΤΟΣ, ΚΕΪΠ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ, ΚΑΤ ΚΡΟΣ, ΚΙΝΓΚ ΜΠΙΛ, ΚΟΥΚΑΡΑΣ, ΚΡΙΣΤΟΜΠΑΛ, ΛΑΣΤ ΤΣΑΝΣ, ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ, ΜΕΡΜΕΡΟΣ, ΜΙΚΡΗ ΛΥΔΙΑ, ΜΟΛΕΒΟΣ, ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ, ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ, ΜΠΛΑΪΝΤ ΦΕΪΘ, ΜΠΡΑΒΑΤΟ, ΝΑΪΤ ΠΡΙΝΣ, ΝΤΕΝΟΝ, ΝΤΟΝΤ ΛΑΪ, ΟΠΤΙΜΟΥΣ, ΟΥΑΛΟΣ, ΟΥΡΑΓΚΟΝ ΚΑΪΛ, ΠΕΡΦΕΚΤ ΤΣΟΪΣ, ΠΟΠ ΚΙΝΓΚ, ΣΑΪΝΤΑΟΥΝ, ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ, ΣΠΕΪΣ ΧΟΓΚ, ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ, ΦΑΙΔΩΝ, ΧΑΝΤΣΑΜ ΜΠΟΪ, ΧΑΡΗΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ καθώς επίσης και ένας πώλος που προέρχεται από τον Two Point Takedown και την Cash Machine.

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Sky Bet Chase


 Νικητής ίππος: Calgary Bay

Calgary Bay

2012 Sky Bet Chase
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Clasico Rumbo al Latinoamericano


 Νικητής ίππος: Cafrune

Cafrune

2012 Clasico Rumbo al Latinoamericano
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Prix de Sauternes

 Νικητής ίππος: Ru de L'Airou

Ru de L'Airou

2012 Prix de Sauternes
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Prix de Langeais

 Νικητής ίππος: Roxane de Beaumee

Roxane de Beaumee
 
2012 Prix de Langeais
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»