Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011


Ποιος θα κατακτήσει το 65ο Ελληνικό Ντέρμπι;

Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Βρισκόμαστε λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή της σπουδαιότερης ιπποδρομίας για φέτος, δηλαδή του 65ου Ελληνικού Ντέρμπι
Ο ρυθμός προετοιμασίας των διεκδικητών αυξάνεται πυρετωδώς (σας θυμίζουμε πως έχουν απομείνει μέχρι στιγμής 14 ίπποι, αριθμός ο οποίος θα μειωθεί οπωσδήποτε πάντως εξαιτίας αρκετών ομοστάβλων και ομοπροπόνητων ίππων), η ένταση άρχισε να αυξάνεται και οι εκτιμήσεις για την τελική έκβαση της κούρσας έχουν ήδη αρχίσει. Οι «Ιπποδρομίες» ανάρτησαν στην αρχική σελίδα μία σφυγμομέτρηση ειδικά για το Ντέρμπι, όπου κάθε φίλιππος μπορεί ελεύθερα να ψηφίσει (και με περισσότερες από μία ψήφους, αν κάποιος «βλέπει» περισσότερα άλογα) ποιος κατά τη γνώμη του θα είναι ο «χρυσός ίππος» της χρονιάς!

Προκειμένου να έχουμε αρκετές ημέρες για την ψηφοφορία, παραθέσαμε στην κρίση σας και τους 14 υποψηφίους δρόμωνες – παρότι όπως προείπαμε ο αριθμός τους θα μειωθεί προσεχώς – και ασφαλώς θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε αν η «τάση» που θα προκύψει από τα αποτελέσματα της μέτρησης θα «συμφωνεί» με την αποτύπωση των φαβορί στο ιπποδρομιακό στοίχημα. Να πούμε σε αυτό το σημείο πως η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί το πρωί της 26ης-06-2011 (ανήμερα της διεξαγωγής του Ντέρμπι δηλαδή) στις 12:00, ώστε να προλάβουμε να δημοσιεύσουμε τα τελικά αποτελέσματα πριν από την εκκίνηση της ιπποδρομίας.

Η συμμετοχή σας είναι ασφαλώς προαιρετική, από την άλλη πλευρά πάντως θα χαρούμε ιδιαίτερα να δούμε όλους εσάς – που μας τιμάτε καθημερινά με την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο – να ψηφίσετε μαζικά, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο πολλές αφορμές για σχόλια και για συζητήσεις γύρω από την ιπποδρομία του φετινού Ντέρμπι! Εξάλλου, η τέλεση των ιπποδρομιών είναι μία γιορτή και το Ντέρμπι αποτελεί την κορυφαία στιγμή των ιπποδρομιών!

«Ιπποδρομίες»
Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 South African Derby  

Νικητής ίππος: Seal

Seal

   
2011 South African Derby

«Ιπποδρομίες»
Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Victory Stakes

Νικητής ίππος: Buffering

  

Buffering

    

2011 Victory Stakes


«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Travis Stakes

Νικητής ίππος: Scarlett Lady

Scarlett Lady

  
 2011 Travis Stakes

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Proud Miss Stakes

Νικητής ίππος: Dubleanny

Dubleanny

2011 Proud Miss Stakes

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»