Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΟΔΙΕ TV - Ιπποδρομίες Live!



«Ιπποδρομίες»

Σημαντικές εξελίξεις προσεχώς στον Ιππόδρομο


 Συγκροτήθηκε Επιτροπή Αγώνα από επαγγελματίες του χώρου –  την Δευτέρα 28-05-2012 η πρώτη συνεδρίασή της

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΩΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗΣ.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η σημερινή παν ιπποδρομιακή συγκέντρωση παρουσία 50 τουλάχιστον ατόμων που εκπροσώπησαν τις επαγγελματικές τάξεις του ιπποδρόμου. Η παρουσία της ΕΙΔΙΕ του ΕΛΣΙΙΠ, των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, των ΑΝΑΒΑΤΩΝ, του ΣΟΒΑΡΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και πολλών υπαλλήλων του οργανισμού, έστειλε το μήνυμα σε όλο το παρασκήνιο που λυμαίνεται όλα τα χρόνια τον ιππόδρομο. Υψηλού επιπέδου αναλύσεις και επίκαιρες προτάσεις από τους ομιλήσαντες έδωσαν το στίγμα για το τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Από την πανιπποδρομιακή συγκροτήθηκε μια επιτροπή αγώνα για την διάσωση των ιπποδρομιών αποτελούμενη από τους κ.κ Κουτσομύτη και Οδυσσέως (ΕΙΔΙΕ) τους κ.κ Παπαδόπουλο και Ευδαίμωνα (ΕΛΣΙΙΠ) τους κ.κ Ι. Μυκονιάτη και Γ. Αλιμπινίση (ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ) τους κ.κ. Τσιριγώτη και Σγούρο (ΑΝΑΒΑΤΕΣ). Γραμματέας της επιτροπής θα είναι ο γράφων Περικλής Δημητρίου. Η επιτροπή θα συνέλθει άμεσα και μάλιστα την Δευτέρα αμέσως μετά το τέλος των ιπποδρομιών. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ. Ο ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.

Πηγή: ιπποδρομιακό forum «Από την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (συντάκτης σχολίου: danger, ή αλλιώς ο γνωστός ιπποδρομιακός συντάκτης κύριος Π. Δημητρίου)
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»