Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Παρακολουθήστε σε video το 2011 Grosser Preis des Volkswagen Zentrum Nordrhein

Δεν κατορθώσαμε να διαπιστώσουμε με απόλυτη βεβαιότητα αν επιτρέπεται η μεταφόρτωση videos από Γερμανικές ιπποδρομίες και για το λόγο αυτό αποφασίσαμε (όπως κάναμε πρόσφατα και με το 2011 Grand National) να δημοσιεύσουμε στην αρχική σελίδα την ιπποδρομία 2011 Grosser Preis des Volkswagen Zentrum Nordrhein (ίπποι 4 ετών και άνω, απόσταση: 1.600 μέτρα σε στίβο turf – ιπποδρομία Group III). Δυστυχώς ούτε αυτή η ιπποδρομία θα βρίσκεται προσεχώς στα video players του ιστοχώρου, υποσχόμαστε πάντως στο μέλλον να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια άλλη λύση ώστε να διευθετηθεί οριστικά το ζήτημα.


2011 Grosser Preis des Volkswagen Zentrum Nordrhein
«Ιπποδρομίες»

Η «κόκκινη γραμμή» που πέρασε ο ΟΔΙΕ…

Αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα δεν έχει κυριολεκτικά προηγούμενο… Άλλο αποτέλεσμα εξέδωσαν οι Γάλλοι και άλλο ο ΟΔΙΕ! Και σαν να μην έφτανε μόνον αυτό, ο ΟΔΙΕ έβγαλε αποδόσεις σύμφωνα με τη λανθασμένη άφιξη και δεν πλήρωσε τους πραγματικούς κερδισμένους συνδυασμούς! 
Όλα αυτά τα θλιβερά εξελίχθησαν στη 2η Γαλλική ιπποδρομία που  είχε συμπεριλάβει ο Οργανισμός στο πρόγραμμα της Πέμπτης 07-04-2011 όπου ανακοινώθηκε με κάποια χρονική καθυστέρηση από τους Γάλλους Ελλανοδίκες η ακύρωση του ίππου Νο 16, ενώ λίγο νωρίτερα ο ΟΔΙΕ ανακοίνωσε επίσημη άφιξη και επικύρωσε τις αποδόσεις των παιχνιδιών της ιπποδρομίας με το Νο 16 στην 3η θέση…

Το αποτέλεσμα και οι αποδόσεις που εξέδωσε ο ΟΔΙΕ για τη 2η ιπποδρομία του Γαλλικού προγράμματος (κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση)
Η αποκατάσταση της αλήθειας και η ορθή άφιξη από την ιστοσελίδα της PMU (κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση)

Λάβαμε ήδη γνώση μίας επιστολής που εστάλη προς τον ΟΔΙΕ από φίλιππο που θέλει προς το παρόν να κρατήσει την ανωνυμία του και ο οποίος διεκδικεί την εξαργύρωση του δελτίου του με την ορθή άφιξη, ενώ δε γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν και άλλου είδους διεκδικήσεις (αγωγές και μηνύσεις κατά του Οργανισμού). Τέτοια φαινόμενα όπως αυτό που περιγράψαμε, εκτός του ότι είναι επιεικώς απαράδεκτα, συνιστούν βαρύτατο πλήγμα κατά της αξιοπιστίας του ΟΔΙΕ. Η «προίκα» του Οργανισμού, η ανεκτίμητη αξία του συνίσταται ακριβώς σε αυτό, στην αξιοπιστία του, στο «καλό όνομα» που έχει στην αγορά. Αν το χάσει κι αυτό, τότε ο Ιππόδρομος δεν θα έχει καμία ελπίδα να ανακάμψει, ακόμα κι αν χάριζαν λεφτά στους φιλίππους για να παίξουν!

Αποτελεί ντροπή για τον Οργανισμό το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε καν μία απολογητική ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν που συντελέστηκε σε βάρος των φιλίππων, ενώ  ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν η PMU γνωρίζει τί ακριβώς συνέβη. Το σίγουρο είναι πως με τέτοιες ενέργειες αποδεικνύεται πλέον περίτρανα η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος και σεβασμού προς τους φιλίππους, που αποτελούν την «κινητήρια δύναμη» των ιπποδρομιών και χάρη στους οποίους υπάρχει και δραστηριοποιείται σήμερα ο ΟΔΙΕ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί «κόκκινη γραμμή» την οποία ο ΟΔΙΕ υπερέβη, χωρίς μέχρι σήμερα να αισθανθεί καθόλου την ανάγκη να αποκαταστήσει τα πράγματα. Οι «Ιπποδρομίες» προς το παρόν το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στηλιτεύσουν με τον πιο έντονο τρόπο το γεγονός που δείχνει ερασιτεχνισμό και απουσία διαδικασιών σε βασικά θέματα διοργάνωσης και διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος, με την επισήμανση πώς αν και όποτε μας προσκομιστούν στο μέλλον αποδεικτικά στοιχεία για οποιαδήποτε υπόθεση που θα αφορά σε θέματα εις βάρος των φιλίππων, δηλώνουμε κατηγορηματικά πως θα τα συγκεντρώνουμε και θα τα αποστέλλουμε στον Εισαγγελέα για περαιτέρω έρευνα.

«Ιπποδρομίες»  

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»