Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Παρακολουθήστε σε video την τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV 
 
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 16-10-2011 είναι πλέον διαθέσιμη σε video για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο 2ο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και σε ένα από τα  τέσσερα κανάλια που διαθέτουμε στο YouTube (πατήστε εδώ αν θέλετε να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες). 

Να σημειώσουμε τέλος πως το video της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσω του καναλιού του συμπαθούς βετεράνου αναβάτη και επίτιμου Προέδρου των αναβατών Μάρκου Καζάκου που διαθέτει στο YouTube (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο κανάλι του Μ. Καζάκου).





Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 16-10-2011


«Ιπποδρομίες»

Θέση λαμβάνουν Γάλλοι ιδιώτες στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων με πρώτο στόχο τα κρατικά λαχεία.   


Με τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα (14-10-2011) στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο θα οριστούν οι λεπτομέρειες του διεθνούς διαγωνισμού για την παραχώρηση της άδειας του Κρατικού Λαχείου ώστε να λυθούν ζητήματα νομιμότητας.

Η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να εκχωρήσει τα δικαιώματά του επί των κρατικών λαχείων (Λαϊκό, Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Στιγμιαίο Λαχείο- Ξυστό που βρίσκεται σε αναστολή) σε εταιρεία ειδικού σκοπού που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό. Οι διαδικασίες πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα για να καταστεί δυνατή η δημοσίευση του διεθνούς διαγωνισμού εντός του Νοεμβρίου με στόχο την πλήρη πώληση της εταιρείας σε ιδιώτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έχει εκφραστεί κατ΄ επανάληψη ενδιαφέρον από γαλλικές εταιρείες «τζόγου» στις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές. Γαλλικό ενδιαφέρον από καιρό έχει εκφραστεί και για άλλες αποκρατικοποιήσεις.

Ο γαλλικός φορέας ιπποδρόμων PMU φέρεται να διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον του για τον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ), όπως αυτό έχει εκφραστεί από την προηγούμενη Άνοιξη. Η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να προχωρήσει στην πλήρη αποκρατικοποίηση της εταιρίας με την πώληση της συμμετοχής του δημοσίου σε αυτή εντός του 2011.

Η εταιρία είναι ζημιογόνος λόγω τόσο της μείωσης του κύκλου εργασιών της κατά τα τελευταία έτη όσο και λόγω του βάρους της εξυπηρέτησης του τραπεζικού δανείου ύψους 210 εκατ. ευρώ που έλαβε το 2003 με την εγγύηση του Δημοσίου για την μετεγκατάσταση στον Μαρκόπουλο.

Έτσι, ο ΟΔΙΕ αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας τα οποία, σε συνδυασμό με τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά παιγνίων και την μικρή συμμετοχή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος σε αυτήν εγείρουν αμφιβολίες – όπως αναφέρεται ρητά στο μεσοπρόθεσμο - για την ικανότητα της εταιρίας να συνεχίσει τη λειτουργία της.

Ο ΟΔΙΕ έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της διεξαγωγής αμοιβαίων ιπποδρομιακών στοιχημάτων στην ελληνική αγορά. Το 2003 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής με χρήση μακροπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού ύψους 210 εκατ. ευρώ.

Πηγή:www.capital.gr
«Ιπποδρομίες»

Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης



- Ο ίπποι ΑΡΤΣ ΣΕΝΤΕΡ (GB), ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ (GB) και ΧΕΡΝΑΝΤΙΝΙΟ (GB) ανατέθηκαν στην προπόνηση του κυρίου Ι. Σωτόπουλου.

- Ο ίππος ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ υπέστη εκτόμηση.

- Οι ίπποι ΑΕΤΙΔΕΥΣ, ΓΚΟΟΥ ΟΝ ΓΚΡΗΝ (IRE), ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ (IRE), ΚΑΛΛΙΜΑΧΗ, ΚΟΥΪΡΙΝΟΥΣ ΓΟΥΕΪ, ΝΤΟΜ ΡΟΚ (IRE), ΟΛΒΙΑ, ΣΑΜΕΡ ΓΟΥΑΪΝ, ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ (IRE), ΣΥΜΦΟΝΥ, ΤΟΠΕΡ ΓΟΥΕΪ, ΤΡΙΜΠΙΟΥΤ ΓΟΥΕΪ, ΦΟΥΝΤΕΑΣ και ΧΟΒΕΡΙΝΓΚ ΧΩΚ (IRE) απομακρύνθηκαν οριστικά από τον Ιππόδρομο.

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico Jockey Club de la Provincia de Buenos Aires

Νικητής ίππος: Libreo

Libreo
 
2011 Clasico Jockey Club de la Provincia de Buenos Aires
  «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico Copa UTTA

Νικητής ίππος: El Mas Andaluz

El Mas Andaluz
   
2011 Clasico Copa UTTA
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»