Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011



Διαβάστε την Παρασκευή 01-04-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Το σχόλιο της ημέρας

Ανάλυση των Ελληνικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 25-03-2011

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 01-04-2011

Προ-ιπποδρομιακές αποδόσεις στο γκανιάν και προτάσεις για τις Γαλλικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 01-04-2011

Πρόγραμμα των Ελληνικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 01-04-2011

Πρόγραμμα των Γαλλικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 01-04-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Γαλλικών ιπποδρομιών της Πέμπτης 31-03-2011


Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών

Αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» για την νίκη του Presvis στο 2011 Dubai Duty Free

Έγινε… Presvi – τερος και γεύτηκε επιτέλους την επιτυχία! Ο λόγος για τον περίφημο 7ετή ίππο Presvis, ιδιοκτησίας του ζεύγους Μαρινόπουλου, ο οποίος κατέκτησε το 2011 Dubai Duty Free, στην «τρίτη… και φαρμακερή» συμμετοχή του στη συγκεκριμένη κούρσα, όπως λέει χαρακτηριστικά και η παροιμία!

Presvis
Ο Presvis, ακολουθώντας τη γνωστή πια τακτική του, έμεινε όπως συνηθίζει στην τελευταία θέση και με την είσοδο στην ευθεία χάρη στην πολύ δυναμική ίππευση του Ryan Moore κάλυψε όλα τα μήκη και έφτασε στην πολυπόθητη νίκη. Στο ίσωμα συνάντησε βέβαια για λίγο την αντίσταση του River Jetez αλλά προς το τέλος ο Presvis ήταν πιο δυνατός και κατάφερε να επικρατήσει με χρόνο 1’:50’’: 21 και διαφορά ¾ του μήκους, σε μία κούρσα όπου ο προπονητής του Luca Cumani τη χαρακτήρισε «φανταστική», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σπουδαίες ικανότητες του Moore και στο πόσο αρμονικά συνεργάζονται αυτοί οι δύο μεταξύ τους, ίππος και αναβάτης!


2011 Dubai Duty Free

Στα μελλοντικά σχέδια για τον Presvis υπάρχει πλέον η συμμετοχή του στο 2011 Audemars Piguet QEII Cup που θα διεξαχθεί στο ιπποδρόμιο Sha Tin του Hong Kong την 1η Μαΐου. Το «κακό» στην ιστορία είναι πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να στερηθεί των υπηρεσιών του Moore μιας και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα ιππεύσει τελικά στο Hong Kong. Πάντως το σίγουρο είναι πως θα «συναντήσει» εκεί σίγουρα τον Wigmore Hall, που θυμίζουμε πως νίκησε τον Presvis στην προηγούμενη αναμέτρησή τους λίγες ημέρες πριν το 2011 Dubai Duty Free και ο οποίος στην κούρσα του Σαββάτου (όπου συμμετείχε κι αυτός κόντρα στον Presvis) είχε σημαντικά προβλήματα κατά τη διαδρομή (είχε κάποια σοβαρά κλεισίματα στο ανέβασμά του στις αρχές της ευθείας).

Η συγκεκριμένη νίκη του Presvis αποτελεί δίχως αμφιβολία την κορυφαία διάκριση ίππου Ελληνικών συμφερόντων μέχρι σήμερα και η ευχή όλων μας είναι αυτές οι επιτυχίες να συνεχίσουν και στο μέλλον και να πληθύνουν! Το «μελανό σημείο» είναι πως αυτήν τη φορά (σε αντίθεση με τις παλαιότερες επιτυχίες του «Greek freak» - Ηάλυσου) τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτήν την τεραστίων διαστάσεων επιτυχία του, γεγονός που θα αποτελούσε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη διαφήμιση των ιπποδρομιών! Περιττό είναι να αναφέρουμε πάντως πως ούτε ο ΟΔΙΕ φρόντισε να «εκμεταλλευτεί» προς όφελός του το γεγονός…

 

«Ιπποδρομίες»

Άλλαξαν οι ημέρες διεξαγωγής των Ελληνικών ιπποδρομιών

Νέα ιπποδρομιακή ημέρα διεξαγωγής των Ελληνικών ιπποδρομιακών συγκεντρώσεων ορίστηκε από την 01-04-2011.
Στο εξής λοιπόν οι Ελληνικές ιπποδρομίες θα διεξάγονται τις ημέρες Δευτέρα και Παρασκευή, ενώ τέλος το πρόγραμμα των ιπποδρομιών της ερχόμενης Τρίτης 05-04-2011 μεταφέρεται τη Δευτέρα 04-04-2011.

Πηγή: ΟΔΙΕ
«Ιπποδρομίες»

Πρόγραμμα Ελληνικών ιπποδρομιακών συγκεντρώσεων μηνός Απριλίου 2011
 

Οι Ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις του μηνός Απριλίου 2011 θα διεξαχθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες:





α/α


Ημέρα

Ημερομηνία

Μήνας

Έτος
1
Παρασκευή
1
Απριλίου
2011
2
Δευτέρα
4
»
»
3
Παρασκευή
8
»
»
4
Δευτέρα
11
»
»
5
Πέμπτη
14
»
»
6
Μ. Δευτέρα
18
»
»
7
Μ. Τρίτη
19
»
»
8
Τρίτη
26
»
»
9
Παρασκευή
29
»
»


Πηγή: ΟΔΙΕ
«Ιπποδρομίες»

Δελτίο Τύπου του ΟΔΙΕ (30-03-2011)

30/3/2011
ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ
 
ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΜΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Σας γνωρίζουμε ότι οι Γαλλικές Ιπποδρομιακές Συγκεντρώσεις για τον μήνα Απρίλιο 2011 θα διεξάγονται από Δευτέρα έως και Σάββατο.
Σημειώνεται ότι λόγω της εορτής του Πάσχα από την Μ. Πέμπτη 21-4-2011 έως και την Δευτέρα του Πάσχα 25-4-2011 δεν θα διεξαχθούν Γαλλικές Ιπποδρομιακές Συγκεντρώσεις.

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Με την ευκαιρία αυτού του Δελτίου Τύπου του ΟΔΙΕ με το οποίο ανακοινώνεται πως τη Μ. Εβδομάδα θα διεξαχθεί ιπποδρομιακό στοίχημα μέχρι και τη Μ. Τετάρτη (με πρόγραμμα Γαλλικών ιπποδρομιών) σας ενημερώνουμε πως οι «Ιπποδρομίες» δε θα προβούν στη δημοσίευση προτάσεων για ιπποδρομιακό στοίχημα καθ’ όλη τη Μ. Εβδομάδα. Η δική μας θρησκευτική πεποίθηση και η αντίληψη για τις ημέρες αυτές μας οδηγεί  αβίαστα στη διακοπή ανάρτησης προγνωστικών για όλες τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας. Όταν λοιπόν θα βρισκόμαστε κοντά σε εκείνες τις ημέρες, θα ενημερωθούν όλοι οι αναγνώστες μας για τη ροή του προγράμματος της Μ. Εβδομάδας, το οποίο ασφαλώς θα είναι περιορισμένο και όσο το δυνατό «προσαρμοσμένο» στο κλίμα των ημερών.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»