Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Έρευνα: Τι θα κάνατε αν κερδίζατε στα τυχερά παιχνίδια;


Τι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κάνατε αν κερδίζατε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στα τυχερά παιχνίδια; - Μάθετε τι κάνουν οι Βρετανοί!



Κερδίσατε! Και τώρα, τι;
Φυσικά η λογική απάντηση είναι ότι θα σταματούσατε να δουλεύετε. Και όμως όχι για όλους, καθώς στην Μεγάλη Βρετανία ένας στους πέντε που κέρδισε αρκετά εκατομμύρια στο Λόττο συνεχίζει να κάνει την ίδια δουλειά που έκανε πριν!

Ποιό θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα αγοράζατε αν κερδίζατε στα τυχερά παιχνίδια;
Μα φυσικά θα αγοράζατε ένα σπίτι; Ε, αυτό κάνουν κατά μεγάλη πλειοψηφία και οι περισσότεροι Βρετανοί εκατομμυριούχοι (μέσω τυχερών παιχνιδιών), οι οποίοι επίσης προτιμούν να το συνδυάζουν μαζί με την αγορά ενός καινούριου αμαξιού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη της εταιρίας συμβούλων της Oxford Economics που έγινε σε περίπου 3.000 εκατομμυριούχους του βρετανικού Λόττο από το 1994, έδειξε ότι αγόρασαν 7.958 σπίτια, 17.190 αυτοκίνητα και 300 τροχόσπιτα, το ένα τρίτο διαθέτει πλέον τζακούζι στην κατοικία του και ο πλέον δημοφιλής προορισμός των διακοπών τους είναι η Αμερική.

Οι τυχεροί εκατομμυριούχοι δημιούργησαν ή στήριξαν 900 επιχειρήσεις, απασχολώντας 3.195 άτομα και το 98% των δαπανών τους έγινε στη Βρετανία. Από τις δαπάνες τους εκτιμάται ότι η συνολική συμβολή στην οικονομία ανέρχεται σε 750 εκατομμύρια λίρες, ενώ με τη διανομή ποσών από τα κέρδη σε συγγενείς και φίλους, έγιναν εκατομμυριούχοι άλλοι 3.780.

Εσείς τι θα κάνατε και τι δεν θα κάνετε από όλα αυτά, αν κερδίζατε στα τυχερά παιχνίδια;

Πηγή: www.ellinikakazino.net  

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Το συγκεκριμένο άρθρο ενσωματώθηκε στην υπο-ενότητα «Ιπποδρομιακό στοίχημα και ιπποδρομιακά παιχνίδια» της θεματικής ενότητας «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες».
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»