Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Επιλογές Videos: Rihanna - Diamonds (video clip)


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 

Σήμερα σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό από όσα μέχρι τώρα έχετε συνηθίσει!

Όλοι οι φίλοι των «Ιπποδρομιών», γνωρίζετε ότι εδώ και καιρό έχει δημιουργηθεί το Video Club της σελίδας, στο οποίο προστίθενται διαρκώς επιλεγμένες ταινίες με ιπποδρομιακό περιεχόμενο ή κινηματογραφικά έργα που να αφορούν γενικότερα στο άλογο. Σήμερα, σας έχουμε μία μικρή «έκπληξη», αφού η πρότασή μας αφορά στο video clip ενός τραγουδιού! Πρόκειται για την πρόσφατη πολύ μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας Rihanna με τίτλο: «Diamonds» (τίτλος στα Ελληνικά: «Διαμάντια»)!

Οι στίχοι του τραγουδιού μιλούν ουσιαστικά για μία «ιστορία αγάπης», μία «εξομολόγηση» προς κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, στο οποίο η ερμηνεύτρια τραγουδά «…είμαστε όμορφοι, σαν διαμάντια στον ουρανό…». Στο video clip του τραγουδιού υπάρχουν αρκετές σκηνές με άλογα, στιγμιότυπα απαράμιλλης ομορφιάς και ιδιαίτερης καλαισθησίας, που χωρίς καμία αμφιβολία «καθηλώνουν» και «μαγεύουν»! Δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι «όπου υπάρχει η ομορφιά βρίσκεται και ένα άλογο», αλλά είναι μάλλον βέβαιο πως «όπου υπάρχουν άλογα, εκεί σίγουρα υπάρχει κάτι εξαιρετικά όμορφο»! 

Απολαύστε το! 


Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να παρακολουθήσετε το video clip:

Rihanna - Diamonds

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Σχετικά με το video clip που ενσωματώθηκε στο Video Club των «Ιπποδρομιών», στην υποκατηγορία «Υπότιτλοι» προστέθηκαν οι στίχοι του τραγουδιού στα Αγγλικά. 
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»