Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Έρευνα κοινής γνώμης: Πολλά και ενδιαφέροντα τα νέα στοιχεία της έρευνας

Σε εξέλιξη η ιπποδρομιακή σφυγμομέτρηση των «Ιπποδρομιών» μέχρι τις 28-2-2016

Όσοι δεν έχετε συμμετάσχει ακόμα, σπεύστε να λάβετε μέρος!
Όσο προχωρά η έρευνα τόσο «πυκνώνουν» τα στοιχεία που αποκομίζουμε καθημερινά από την συμμετοχή των φίλων – φιλίππων – αναγνωστών των «Ιπποδρομιών». Πέραν αυτού, δίνεται πια η δυνατότητα να απαντηθούν ορισμένα από τα ερωτήματα με μικρότερο «βαθμό αβεβαιότητας», όπως για παράδειγμα, εκείνο που ζητά να χαρακτηρίσουν οι ερωτηθέντες την πρωτοβουλία των Ιπποδρομιών Α.Ε. να εισάγουν από το εξωτερικό ίππους και να τους δημοπρατήσουν στην Ελλάδα (με την έννοια πως αρκετά από τα γεγονότα γύρω από αυτή την ενέργεια έχουν ήδη μεσολαβήσει και επιτρέπουν πια την υιοθέτηση μίας πιο ξεκάθαρης άποψης).


Σε εξέλιξη η ιπποδρομιακή δημοσκόπηση της ιστοσελίδας. Λάβετε ενεργά μέρος στην νέα σφυγμομέτρηση των «Ιπποδρομιών»! Απαντήστε σε ένα μικρό ερωτηματολόγιο και βοηθήστε να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα που αφορούν στην «επόμενη ημέρα» του Ελληνικού Ιπποδρόμου. Στις 28/2/2016 τα μεσάνυχτα η λήξη της έρευνας ImagesTime.com - Free Images Hosting


Ας δούμε μαζί μερικά από τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από τις μέχρι στιγμής απαντήσεις:

- Το 63% των ανθρώπων που συμπλήρωσαν μέχρι στιγμής το ερωτηματολόγιο προτιμά τις Αγγλικές Ιπποδρομίες εκτός από τις Ελληνικές (σε ένα από τα ερωτήματα που επιτρέπονται οι πολλαπλές επιλογές), ενώ με ποσοστό 58% ακολουθούν οι Γαλλικές κούρσες!

- Πολύ μεγάλη «μάχη» γίνεται για τη δημοφιλέστερη απάντηση στο ερώτημα ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνικού Ιπποδρόμου. Η Διαφθορά / Αναξιοπιστία και Το Απομακρυσμένο Ιπποδρόμιο / Απουσία προβολής ιπποδρομιών είναι οι δύο απαντήσεις που προηγούνται σταθερά των υπολοίπων και κάθε μέρα εναλλάσσονται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ψηφοφόρων της έρευνας, ενώ την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ισοψηφούν στην πρώτη θέση με ποσοστό 66% η καθεμιά!

Αυτά και άλλα πολλά σημαντικά και ενδιαφέροντα ευρήματα υπάρχουν στην υπό εξέλιξη μέτρηση της κοινής γνώμης, ενώ μπορείτε να πατήσετε εδώ για να μεταφερθείτε απευθείας στο ερωτηματολόγιο της έρευνας, και όσοι δεν έχετε ακόμα συμμετάσχει, μεταβείτε τώρα για να απαντήσετε γρήγορα - και εύκολα - σε εννέα πολύ απλές και σύντομες ερωτήσεις!


«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»