Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Προτάσεις για στοίχημα


 Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2012


Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τη σημερινή Ελληνική συγκέντρωση είναι έτοιμες. Μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ ή να μεταβείτε στη θεματική ενότητα «Προτάσεις για στοίχημα» και να επιλέξετε τη σημερινή ημερομηνία για να διαβάσετε τί προτείνουμε σήμερα για παιχνίδι!
«Ιπποδρομίες»

Αποκρατικοποιήσεις: Συμβαίνει κάτι με τον ΟΔΙΕ;


Δεν αναφέρεται πουθενά η αποκρατικοποίηση του ΟΔΙΕ στην ημερήσια διάταξη του ΤΑΙΠΕΔ για τις 19 Σεπτεμβρίου


«Στοιχεία θρίλερ» αποκτά πλέον η υπόθεση (;)


Ερωτηματικά γύρω από το Δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ

Μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ δρομολογήθηκαν άμεσα πολλά θέματα τα οποία σχετίζονται με τις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις, ζητήματα που φαίνονταν πως είχαν «βαλτώσει» εδώ και καιρό και που τώρα – ιδιαίτερα μετά την τελευταία διυπουργική επιτροπή – δείχνουν επιτέλους να «παίρνουν μπρος».

Ο ΟΔΙΕ έχει χαρακτηριστεί από τους αρμοδίους ως μία «ώριμη» ΔΕΚΟ προς αποκρατικοποίηση, με το χρονοδιάγραμμά της να μετατίθεται – για διάφορους λόγους – διαρκώς από το β’ εξάμηνο του 2011. Η διακήρυξη των όρων του διαγωνισμού αναμένεται εδώ και καιρό με μεγάλο ενδιαφέρον από σύσσωμη την ιπποδρομιακή οικογένεια, προκειμένου να αρχίσει σιγά – σιγά να «ξεκαθαρίζει το τοπίο» και οι Ελληνικές Ιπποδρομίες να ξεφύγουν επιτέλους από το καθεστώς ανασφάλειας που έχει καταβάλει το σύνολο των επαγγελματιών του χώρου.

Και ενώ όλα έδειχναν να βαδίζουν με ταχείς ρυθμούς – τουλάχιστον σε ο, τι αφορά στον Ιππόδρομο – διαβάσαμε πρόσφατα ένα Δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ (με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου) στο οποίο αναφέρονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου, όπου δε γίνεται πουθενά λόγος για τον ΟΔΙΕ, γεγονός που καταδεικνύει ότι η υπόθεσή του μετατίθεται για μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του ΤΑΙΠΕΔ.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ (κάντε κλικ στο εικονίδιο):

Όπως είναι φυσικό, εγείρονται αρκετά «ερωτηματικά» για τους λόγους που συνετέλεσαν στην νεότερη καθυστέρηση γύρω από την αποκρατικοποίηση του Οργανισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα δεν υπάρχουν προς το παρόν, πάντως οι επόμενες ημέρες αναμένεται να «ρίξουν περισσότερο φως»  και να αναδείξουν με λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει και παρουσιάστηκε αυτή η νέα χρονοτριβή.

Ενώ οι εξελίξεις γύρω από τις αποκρατικοποιήσεις δείχνουν να «τρέχουν» με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, δυστυχώς από ο, τι φαίνεται ο Ιππόδρομος μοιάζει σαν να «χάνει έδαφος», ας ελπίσουμε προσωρινά…
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος»

 Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 16-09-2012 είναι πλέον διαθέσιμη σε video με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες) καθώς και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 16-09-2012 

Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα) 
«Ιπποδρομίες»

Μεγάλη Βρετανία: Έμεινε τελικά με το… «όνειρο» ο Camelot

Ο ίππος Encke «σταμάτησε» τον… «πολύ» Camelot και του στέρησε το «απόλυτο» και το… θαύμα


«Αδικήθηκε» πάντως – κατά γενική ομολογία – ο ηττημένος από την ίππευσή του!

Τα βλέμματα της ιπποδρομιακής κοινής γνώμης ήταν όλα στραμμένα το περασμένο Σάββατο στο Ιπποδρόμιο Doncaster και στον ίππο Camelot, ο οποίος  θα επιχειρούσε με νίκη να γίνει ο πρώτος ίππος στην ιστορία των Αγγλικών Ιπποδρομιών που θα κατακτούσε το Triple Crown και θα είχε επικρατήσει παράλληλα στις πέντε σπουδαιότερες κούρσες της σεζόν στο Νησί.

Ο Camelot, που αποτέλεσε μακράν την πρώτη επιλογή του κοινού και των στοιχηματικών εταιριών, δεν μπόρεσε τελικά να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και ηττήθηκε με διαφορά ενός περίπου μήκους από τον ίππο Encke, σε μία αναμέτρηση πάντως κατά την οποία δεν έτυχε της καλύτερης δυνατής ίππευσης (χωρίς αυτό ωστόσο να μειώνει την μεγάλη επιτυχία του Encke).

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 St Leger Stakes:

2012 St Leger Stakes

Παρόλα αυτά, ο ίππος Camelot είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους δρόμωνες ίππους της ηλικίας του και ασφαλώς «παραμένει πρώτος στις καρδιές» των πολυπληθών θαυμαστών του!
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα - Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 17-9-2012

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Μετά από τη «θετική παράδοση» που φαίνεται πως άρχισε μάλλον να δημιουργείται, καθώς η πρότασή μας της Παρασκευής μάς δικαίωσε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, έχουμε σήμερα ένα αμιγώς Ελληνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έντεκα (!) αναμετρήσεις. Αναφερθήκαμε και την Παρασκευή σε ο, τι αφορά στο πρόγραμμα των Ελληνικών συγκεντρώσεων, το οποίο κατά καιρούς παρουσιάζει σημαντικές διακυμάνσεις και διαφοροποιήσεις (από τις έξι Ελληνικές κούρσες την Παρασκευή, φτάσαμε στις έντεκα τη Δευτέρα) και στην ανάγκη να εξομαλυνθεί κάποια στιγμή η ροή του προγράμματος.


Παρότι λοιπόν συζητούμε σήμερα για ένα «πρόγραμμα – μαμούθ» σε διάρκεια, εν τούτοις ο εξαιρετικά μικρός αριθμός των ενεργών δρομώνων ίππων στο Μαρκόπουλο δεν επιτρέπει πια πολυπληθείς αναμετρήσεις, για το λόγο αυτό στις πέντε από τις έντεκα Ιπποδρομίες (αν στο μεταξύ δεν προκύψουν διαγραφές) δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του τετραπλού, ενώ τέλος, στο ΣΚΟΡ9 υπάρχει τζακποτ μόλις 7,79€  συνεπώς δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον από στοιχηματικής άποψης.

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»:

Σήμερα θα ασχοληθούμε ειδικά με την ιπποδρομία του Επάθλου Αχιλλείου (ίπποι 4 ετών & άνω, Ιπποδρομία Αξίωσης Γ’ – απόσταση: 1600 μέτρα) που αποτελεί την έκτη κούρσα του σημερινού προγράμματος. Προτού συνεχίσουμε με την ανάλυση της συγκεκριμένης ιπποδρομίας, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ειδικά για σήμερα (κάτι που θα ισχύει επίσης και για κάθε αγωνιστική που σημειώνονται βροχοπτώσεις) πρέπει είμαστε πιο προσεκτικοί σε ο, τι αφορά στο παιχνίδι μας εξαιτίας των καιρικών φαινομένων, αφού η βροχή που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να συντελέσει στη διαμόρφωση «ειδικών συνθηκών» σε ο, τι αφορά στην κατάσταση της πίστας, ικανών να «παίξουν» από σοβαρό έως και καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση του αποτελέσματος.

Αφού λοιπόν κρατήσουμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις, προχωρούμε στην ανάλυση της έκτης ιπποδρομίας του σημερινού προγράμματος, στη οποία συμμετέχει και ο ίππος ΓΚΡΗΚ ΤΑΪΚΟΥΝ, που θα αποτελέσει τη δική μας βασική επιλογή για το σημερινό παιχνίδι. Ο πενταετής εκτομίας διαγωνίζεται στην απόσταση του μιλίου, σε μία ιπποδρομία αξίωσης, κόντρα σε επταετείς και οκταετείς αντιπάλους. Η σύνθεση της διαδρομής καθώς και η δυναμικότητα του ομίλου εκτιμούμε πως είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον ΓΚΡΗΚ ΤΑΪΚΟΥΝ και φυσικά αισιοδοξούμε πως με μία καλή εκκίνηση μπορεί να πλασσαριστεί εξαρχής σε μία από τις πρώτες θέσεις και να «παίξει» πρωταγωνιστικό ρόλο σε ο, τι αφορά στην υπόθεση της νίκης. Επειδή πάντως ο λασπωμένος στίβος μπορεί πάντοτε να «ανατρέψει» όλα τα δεδομένα, θα αρκεστούμε να επισημάνουμε πως στην περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο υστερήσει ο ΓΚΡΗΚ ΤΑΪΚΟΥΝ και δεν αποδώσει τελικά τα αναμενόμενα, τότε ο «ανεβασμένος» τελευταία ΠΡΟΒΙΝΣΙΑΛ μαζί με τον επίσης φορμαρισμένο ΜΑΣΕΤΟΣ ΦΑΝ εκτιμούμε πως είναι σε θέση να τον αμφισβητήσουν και να διεκδικήσουν τα πρωτεία. Για τα πολύπλοκα παιχνίδια θα προτιμήσουμε τον οκταετή ίππο ΡΙΠΠΕΡ.

H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2012 είναι:

Ιπποδρομία 6η (Ελληνικό πρόγραμμα):

6ο δίδυμο: 2χ4 (βασικός συνδυασμός) 2χ3 (κάλυψη) 3χ4 (κάλυψη)
6ο τρίο: 2χ3χ4
6ο tricast: #2χ3χ4 (συνδυαστικό)
6ο τετραπλό: 2-3-4/2-3-4/2-3-4/5

Καλή επιτυχία σε όλους!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»