Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011



Οι «Ιπποδρομίες» και πάλι κοντά στους φιλίππους!


Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Οι «Ιπποδρομίες», πιστές στο ραντεβού τους με τους φιλίππους επανέρχονται και πάλι στους «γνώριμους ρυθμούς» τους από σήμερα Τετάρτη 27-07-2011. Από σήμερα λοιπόν ξαναξεκινά κανονικά η ροή της θεματολογίας του ιστοχώρου που θα απαρτίζεται – όπως συνέβαινε και μέχρι τώρα – από πολλές ειδήσεις, αναλύσεις, videos και αφιερώματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ δε θα λείπουν στο μέλλον και κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες καινοτόμες δράσεις που προσπαθούμε να εντάξουμε στη ροή της θεματολογίας των «Ιπποδρομιών», ιδέες που μόλις υλοποιηθούν, αναμένεται να δώσουν νέα διάσταση στην ιπποδρομιακή ενημέρωση και να κάνουν ακόμα πιο «ζωντανή» την επικοινωνία με τους φιλίππους!

Εν μέσω του θέρους κρίθηκε απαραίτητη μία μικρή ανάπαυλα για όλους τους συνεργάτες του ιστοχώρου, καθώς οι μήνες που διανύσαμε από τη δημιουργία των «Ιπποδρομιών» κι έπειτα ήταν ιδιαίτερα κουραστικοί για όλους μας. Επανερχόμαστε λοιπόν με νέες δυνάμεις, με φρέσκιες ιδέες και – κυρίως – με πολύ όρεξη για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της έγκυρης και της έγκαιρης ενημέρωσης των φιλίππων. Πέραν της θεματολογίας που αφορά στην τρέχουσα ιπποδρομιακή επικαιρότητα, πρέπει να σας ενημερώσουμε πως όλα τα videos από τις Ελληνικές αλλά και από τις διεθνείς ιπποδρομίες που διεξήχθησαν στο διάστημα της απουσίας μας πρόκειται να ενσωματωθούν κανονικά τόσο στη Διαδικτυακή σελίδα των «Ιπποδρομιών» όσο και στα κανάλια που διαθέτουμε στο YouTube. Προς τούτο λοιπόν έχουν ήδη συλλεχθεί όλα τα videos και – σταδιακά – θα αρχίσουν να ενσωματώνονται όπως προαναφέραμε σε όλα τα διαθέσιμα μέσα του ιστοχώρου, αρχής γενομένης από σήμερα (ευελπιστούμε πως μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα πρέπει να έχουμε μπει γενικότερα σε κανονικούς ρυθμούς).

Για σήμερα έχουμε δύο «προσφορές» προς τους αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»: εκτός από τα videos με τις ιπποδρομίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τις δύο Κυριακάτικες ιπποδρομιακές εκπομπές του HIGH TV που προβλήθηκαν στο μικρό χρονικό διάστημα της απουσίας μας, σας παρουσιάζουμε ένα video από μία πολύ ενδιαφέρουσα ιπποδρομιακή εκπομπή που μεταδόθηκε στην Αγγλία με θέμα τη χρήση του μαστιγίου στις ιπποδρομίες και κατά πόσο είναι ή όχι επιτρεπτή (θέμα που απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα σημαντική μερίδα φιλίππων στο Ελληνικό ιπποδρομιακό forum «Απ' την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont»), μαζί με ένα καινούργιο video δικής μας παραγωγής, έτσι, για το «καλωσόρισμα»!

Οι «Ιπποδρομίες» και πάλι κοντά στους φιλίππους!

Όλοι οι φίλοι αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» μπορείτε πλέον από σήμερα να ξαναβρίσκετε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα στον ιστοχώρο ακόμα κι αν βρίσκεστε στις καλοκαιρινές σας διακοπές!
 «Ιπποδρομίες»
Μαστίγιο: Κατά πόσο είναι επιτρεπτή η χρήση του στις ιπποδρομίες;


Με αφορμή τις τροποποιήσεις στις οποίες  προέβη η Βρετανική Ιπποδρομιακή Αρχή, η ΒΗΑ (British Horseracing Authority) στους κανόνες εκείνους που διέπουν τη χρήση μαστιγίου στις ιπποδρομίες, διοργανώθηκε στην Αγγλική Τηλεόραση ένα «debate» με προσκεκλημένους στο studio της εκπομπής προκειμένου να αναπτύξουν τις δικές τους απόψεις γύρω από το ζήτημα τον αναβάτη John Reid και τον εμπειρογνώμονα John Mc Cririck.

Η εκπομπή προβλήθηκε ήδη στην Αγγλία και οι «Ιπποδρομίες» σας δίνουν σήμερα την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ολόκληρη, ώστε να μπορέσετε κι εσείς με τη σειρά σας να σχηματίσετε τη δική σας άποψη για το κατά πόσο – και με ποιες προϋποθέσεις – μπορεί να είναι επιτρεπτή η χρήση μαστιγίου στις ιπποδρομίες:

Μαστίγιο: Κατά πόσο είναι επιτρεπτή η χρήση του στις ιπποδρομίες; (1ο μέρος)

Μαστίγιο: Κατά πόσο είναι επιτρεπτή η χρήση του στις ιπποδρομίες; (2ο μέρος)

Μαστίγιο: Κατά πόσο είναι επιτρεπτή η χρήση του στις ιπποδρομίες; (3ο μέρος)

Μαστίγιο: Κατά πόσο είναι επιτρεπτή η χρήση του στις ιπποδρομίες; (4ο μέρος)

Μαστίγιο: Κατά πόσο είναι επιτρεπτή η χρήση του στις ιπποδρομίες; (5ο μέρος)

Μαστίγιο: Κατά πόσο είναι επιτρεπτή η χρήση του στις ιπποδρομίες; (6ο μέρος)

Μαστίγιο: Κατά πόσο είναι επιτρεπτή η χρήση του στις ιπποδρομίες; (7ο μέρος)

«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία   2011 bet365 Lennox Stakes


Νικητής ίππος: Strong Suit

Strong Suit
   
2011 bet365 Lennox Stakes
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV 


Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 24-07-2011 είναι πλέον διαθέσιμη σε video για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Όλα τα αποσπάσματα από τα videos της εκπομπής ενσωματώθηκαν ήδη στο 2ο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι που διαθέτουν οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube (πατήστε εδώ για να δείτε το κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο περιλαμβάνονται επίσης πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες). 

Να σημειώσουμε τέλος πως το video της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσω του καναλιού του συμπαθούς βετεράνου αναβάτη και επίτιμου Προέδρου των αναβατών Μάρκου Καζάκου που διαθέτει στο YouTube (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο κανάλι του Μ. Καζάκου) καθώς επίσης και μέσω των links που διατίθενται στην αντίστοιχη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum dangerippo του δημοσιογράφου κυρίου Περικλή Δημητρίου, που είναι και ο παρουσιαστής της εκπομπής.


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 24-07-2011 (1ο μέρος)



Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 24-07-2011 (2ο μέρος)



Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 24-07-2011 (3ο μέρος)

«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία   2011 SA Vodacom Durban July Cup


Νικητής ίππος: Igugu

Igugu

2011 SA Vodacom Durban July Cup
«Ιπποδρομίες»
Παρακολουθήστε σε video την τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV 


Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 17-07-2011 είναι πλέον διαθέσιμη σε video για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Όλα τα αποσπάσματα από τα videos της εκπομπής ενσωματώθηκαν ήδη στο 2ο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι που διαθέτουν οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube (πατήστε εδώ για να δείτε το κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο περιλαμβάνονται επίσης πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες). 

Να σημειώσουμε τέλος πως το video της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσω του καναλιού του συμπαθούς βετεράνου αναβάτη και επίτιμου Προέδρου των αναβατών Μάρκου Καζάκου που διαθέτει στο YouTube (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο κανάλι του Μ. Καζάκου) καθώς επίσης και μέσω των links που διατίθενται στην αντίστοιχη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum dangerippo του δημοσιογράφου κυρίου Περικλή Δημητρίου, που είναι και ο παρουσιαστής της εκπομπής.


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής17-07-2011 (1ο μέρος)


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής17-07-2011 (2ο μέρος)


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής17-07-2011 (3ο μέρος)


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής17-07-2011 (4ο μέρος)

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»