Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011



Το σχόλιο της ημέρας


Το απόγευμα της Κυριακής 19-06-2011 και στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV ακούσαμε την προαναγγελία μιας είδησης η οποία εφόσον τελικά υλοποιηθεί τότε ασφαλώς αυτό το γεγονός θα αποτελέσει μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τους φιλίππους όπως επίσης και για το άθλημα των ιπποδρομιών συνολικά.

Ο λόγος γίνεται για την πιθανότητα που εξετάζεται και αφορά στην προβολή περισσότερων ιπποδρομιακών εκπομπών στο μέλλον από τον τηλεοπτικό σταθμό HIGH TV, όπως ανέφερε πολύ χαρακτηριστικά σε κάποια αποστροφή του λόγου του ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής κύριος Π. Δημητρίου. Με δεδομένο μάλιστα έγινε σαφής λόγος για την παρουσίαση των προγνωστικών για τις ιπποδρομίες, φανταζόμαστε ότι μία ακόμα εκπομπή πιθανότατα σχεδιάζεται προκειμένου να προβάλλεται κάθε Πέμπτη, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες προβολές και σε άλλες ημέρες.

Ασφαλώς αξίζει να αποδοθούν τα εύσημα τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό HIGH TV όσο και στον κύριο Π. Δημητρίου όπου σε δύσκολες συγκυρίες για τις ιπποδρομίες εκείνοι επιμένουν – σε πείσμα των καιρών – να παλεύουν για τη μεγαλύτερη προβολή των ιπποδρομιών. Ευχής έργον θα ήταν κάποτε να αυξηθούν οι ιπποδρομιακές εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ στη δική μας σκέψη υπάρχει πάντα το «όραμα» ο ΟΔΙΕ να αποκτήσει κάποτε το δικό του κανάλι, μέσα από το οποίο θα προβάλλονται συνεχώς ιπποδρομίες από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, αναλύσεις, συζητήσεις και γενικότερα ο, τι άλλο θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης με σκοπό την προσέλκυση νέων φιλίππων.

Τελικά, παρά την σημερινή τραγική συγκυρία και τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές ιπποδρομίες, υπάρχουν ευτυχώς και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που επιτρέπουν στους φιλίππους – αν μη τι άλλο – να αισιοδοξούν και να ελπίζουν πως κάτι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Η δική μας ευχή είναι η ιδέα αυτή να υλοποιηθεί όσο το δυνατό συντομότερα και να μη μείνει «στα χαρτιά».
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»