Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011


Το κείμενο της εβδομάδας


Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα στήλη στην οποία θα αναδημοσιεύεται το σημαντικότερο – κατά τη δική μας εκτίμηση – άρθρο ή απόσπασμα που αναφέρθηκε στις Ελληνικές ιπποδρομίες και στον Ελληνικό Ιππόδρομο την εβδομάδα που πέρασε. Τα αποσπάσματα αυτά θα μπορούν να προέρχονται από συνεντεύξεις, από δημοσιεύματα του Ιπποδρομιακού Τύπου ή άλλων μέσων ενημέρωσης, από παραθέσεις σχολίων στα ιπποδρομιακά forums και γενικότερα από όπου μπορέσουμε να σταχυολογήσουμε τη σχετική ύλη.

Η ανάγκη για την ενημέρωση και την επικοινωνία όλων των φιλίππων είναι  σήμερα περισσότερο χρήσιμη – και κρίσιμη – από ποτέ και στο πλαίσιο αυτό ξεκινούμε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Το πρώτο απόσπασμα λοιπόν για την εβδομάδα που πέρασε προέρχεται από την ιστοσελίδα sistimatakias :

Καλημέρα φιλιππάκια….

Κάποτε , από το μυαλό των επιστημόνων και δη των γιατρών πέρασε η ιδέα ότι μέσω της αφαίμαξης θα μπορούσαν να θεραπευτούν αρρώστιες. Εν τέλει αποδείχτηκε πως η συγκεκριμένη μέθοδος αποδυναμώνει και εξασθενεί ακόμα περισσότερο τον πάσχοντα οργανισμό. Κάτι ανάλογο επιχειρείται από οικονομικής πλευράς, και όχι μόνο, στην ελληνική κοινωνία.  Η ίδια τακτική παντού. Και πως από όλη αυτήν την κατάσταση να καταφέρει να βγει αλώβητος και ο ελληνικός ιππόδρομος; Οι επιχειρήσεις και κατ’ επέκταση και ο ιππόδρομος πρέπει, κατά την ταπεινή μου άποψη, να νοιάζονται πιο πολύ για τους πελάτες τους …παρά για την ‘’δημοσιονομική’’ λειτουργία τους. Από εκεί ξεκινάμε. Και μετά μπαίνουμε στα έσω, με επιθετική οικονομική πολιτική από τις αρμόδιες αρχές – έστω και από το υστέρημα τους ! – και ενίσχυση όλων των ανθρώπων που εργάζονται εκεί, οικονομική και ψυχολογική. Με παράλληλη εξυγίανση από την λαμογιά, τα κυκλώματα, την ανοηταίνουσα λογική ορισμένων. Ο ιππόδρομος είναι στην εντατική και κανείς δεν κάνει τίποτα. Κάντε κάτι επιτέλους. Μα τι είναι αυτά που λέω; Τι έχω πάρει πρωί πρωί; Στην Ελλάδα ζω! Πόσο ρομαντικός, μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη , μπορεί να είμαι;


Σημ. «Ιπποδρομιών»: Από σήμερα επίσης θα υπάρχει μόνιμα στη στήλη με τις ιπποδρομιακές ιστοσελίδες και η ιστοσελίδα sistimatakias, στην οποία αρθρογραφεί και δίνει προγνωστικά (και πολύ καλά μάλιστα) ο φίλος – από το Facebook – Aout Saider.


«Ιπποδρομίες»

Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης

- Ο ίππος ΣΑΧ ΣΕΧΡΑΓΙΑΡ (IRE) αγοράστηκε από τον κύριο Αρ. Μυκονιάτη και περιήλθε στην προπόνηση του.

- Ο ίππος ΕΞΙΝΤ ΠΑΟΥΕΡ (GB) ανατέθηκε στην προπόνηση του κυρίου Χρ. Σταύρου.

- Ο ίππος ΕΝΤΙΚΑΑΛ (GB) μεταφέρθηκε στην Κύπρο.

- Ο ίππος ΚΑΣ απομακρύνθηκε οριστικά από τον Ιππόδρομο.

- Ο ίππος ΙΛΛΟΥΜΙΝΟΡ έθανε.
  
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico Paraguay

Νικητής ίππος: Anjiz Lake

Anjiz Lake
  
2011 Clasico Paraguay
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico J.M. Boquin

Νικητής ίππος: Rayo Alazan


Rayo Alazan

   
2011 Clasico J.M. Boquin
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»