Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΤΑΙΠΕΔ: Ο Στέλιος Σταυρίδης θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Ταμείου

Ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ προτάθηκε για να αναπληρώσει τη θέση του παραιτηθέντος Τάκη Αθανασόπουλου

Θα προηγηθεί η προβλεπόμενη από τον Νόμο διαδικασία έγκρισής του από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής - Αλλαγές και στην σύνθεση του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ λόγω… «καραμπόλας»


Αλλαγές στην Προεδρεία και την σύνθεση του ΔΣ του Ταμείου

Στέλιος Σταυρίδης
Μετά την παραίτηση του κυρίου Αθανασόπουλου από τη θέση του Προέδρου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου εξαιτίας δικαστικής του εμπλοκής - καθώς τελεί υπό κατηγορία για τη χρονική περίοδο που θήτευσε στη ΔΕΗ – σήμερα ανακοινώθηκε τελικά από το Υπουργείο Οικονομικών το όνομα του διαδόχου του. Έτσι, «τα ηνία» της Ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, κύριος Στέλιος Σταυρίδης.

Η τοποθέτηση του κυρίου Σταυρίδη στο «τιμόνι» του Ταμείου θα γίνει αφού προηγηθεί η σχετική έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Εκτός λοιπόν τώρα από τον κύριο Σταυρίδη που τοποθετείται νέος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, υπάρχει και αλλαγή στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, καθώς ο οικονομολόγος και μέχρι σήμερα μέλος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, κύριος Αντώνης Βαρθολομαίος, προτάθηκε στη γενική συνέλευση των μετόχων από τον βασικό μέτοχο για πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, και ως εκ τούτου τη θέση του στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ πρόκειται να αναπληρώσει ο κύριος Γιώργος Κουτσουδάκης, οικονομολόγος και ο ίδιος, μέλος σήμερα του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου.

Διαβάστε επίσης (κάντε κλικ στον τίτλο): 

- Αποκρατικοποιήσεις: Παραιτήθηκε από τη θέση του ο Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2013

«Ιπποδρομίες»

Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή της Κυριακής 10 Μαρτίου 2013

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 10-3-2013 είναι πλέον διαθέσιμη σε video με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο σχετικό αρχείο των τηλεοπτικών εκπομπών «Ιππόδρομος» του HIGH TV που δημιουργήσαμε στο ένα από τα κανάλια που διαθέτουμε στο YouTube) καθώς και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook.  

Κάντε κλικ στην εικόνα και παρακολουθήστε την εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 10-3-2013:
Εκπομπή«Ιππόδρομος» HIGH TV 10-3-2013
Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα) ενώ επίσης υπάρχει και η ειδική θεματική κατηγορία στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube με τις μεταφορτωμένες εκπομπές «Ιππόδρομος» του HIGH TV (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε άμεσα στο αρχείο των ιπποδρομιακών εκπομπών των «Ιπποδρομιών»).
«Ιπποδρομίες»

Αποκρατικοποιήσεις: Παραιτήθηκε από τη θέση του ο Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου

Την εμπλοκή του ονόματός του στην άσκηση ποινικής δίωξης για τη ΔΕΗ επικαλέστηκε ο τέως Πρόεδρος του Ταμείου – Δεκτή έγινε η παραίτησή του από την Κυβέρνηση

Τη Δευτέρα η πρόταση για τον νέο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Την παραίτησή του υπέβαλε το Σάββατο ο πρόεδρος του Ταμείου Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ στην επιστολή της παραίτησής του – η οποία και έγινε αποδεκτή - επικαλείται ως μοναδικό λόγο την εμπλοκή του ονόματός του στην άσκηση ποινικής δίωξης για τη ΔΕΗ.

Στην επιστολή παραίτησής του ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει: 

«Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Η άσκηση ποινικής δίωξης για αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, όπου προήδρευα, παρέχει την ευκαιρία απόδειξης ότι υπηρετήθηκε άρτια το δημόσιο συμφέρον και εκείνο της ΔΕΗ.

Η έξωθεν καλή μαρτυρία μου, ασφαλώς κατ΄ ουδέν θίγεται. Όμως, η μερίδα εκείνη της κοινής γνώμης που αρνείται τις αποκρατικοποιήσεις, ενδεχομένως, να αισθανθεί ότι δεν αποτελώ, πλέον, εγγυητή του θεσμού.

Υπό τα άνω –και μόνο- υποβάλλω την παραίτησή μου από την Προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε

Με εκτίμηση,
Τάκης Αθανασόπουλος.» 

Για τη θέση του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, ο νέος υποψήφιος θα προταθεί το αργότερο έως τη Δευτέρα, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»