Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011



Διαβάστε την Κυριακή 23-01-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… 

Το σχόλιο της ημέρας

Ο κύκλος ζωής του αλόγου

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Γαλλικών ιπποδρομιών του Σαββάτου 22-01-2011

Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών


Το σχόλιο της ημέρας

Με αφορμή τις αλλαγές που συντελούνται σε όλες τις ΔΕΚΟ μας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να διατυπώσουμε ορισμένες σκέψεις που αφορούν στον Ελληνικό Ιππόδρομο.
Αν εξετάσουμε τις διαβουλεύσεις που αφορούν στον τομέα των αστικών συγκοινωνιών για παράδειγμα, θα δούμε πως η «συνταγή» που ακολουθείται (ή που πρόκειται να ακολουθηθεί) είναι μισθολογικές μειώσεις, μείωση προσωπικού, συγχωνεύσεις (όπου είναι εφικτό), μετατάξεις προσωπικού, αύξηση της τιμής του εισιτηρίου, επαναχάραξη των δρομολογίων και των διαδρομών. Να θυμίσουμε εδώ πως οι αστικές συγκοινωνίες (στο σύνολό τους) ανήκουν στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ.
Για τον ΟΔΙΕ - που είναι επίσης ζημιογόνα ΔΕΚΟ - μέχρι στιγμής έχει γίνει μείωση (από πέρσι) των εκτάκτων υπαλλήλων του και με βάση την πρόσφατη Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών αναμένεται περαιτέρω μείωσή τους (της τάξης του 15,00% για φέτος), έγινε επίσης μισθολογική μείωση όλων των εργαζομένων του σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών για τα ανώτατα ποσά αποδοχών που θεσπίστηκαν για το σύνολο των Δημοσίων υπαλλήλων. Επειδή αυτά τα μέτρα δεν είναι αρκετά προκειμένου να επιτευχθεί η ισοσκέλιση εσόδων – εξόδων (διότι η κερδοφορία – μετά και την τελευταία μακρά διακοπή της Ελληνική ιπποδρομιακής δραστηριότητας – αποτελεί «μακρινό όνειρο») που θεωρείται «κόκκινη γραμμή» για όλες τις ΔΕΚΟ ανεξαιρέτως, θα πρέπει αναγκαστικά να εξεταστούν και να εφαρμοστούν και άλλου τύπου μέτρα (όπως για παράδειγμα η αύξηση της γκανιότας, η οποία μάλιστα εκτιμούμε πως θα έρθει συντομότατα). Η γενική μας διαπίστωση είναι πως παρακολουθώντας τι ακριβώς συμβαίνει στις υπόλοιπες ΔΕΚΟ «παίρνουμε γεύση» του τι περίπου πρόκειται να εφαρμοστεί και στον ΟΔΙΕ, με κάποιες βεβαίως παραλλαγές. Και το τελευταίο το λέμε διότι τα σχέδια της Κυβέρνησης είναι διαφορετικά για κάθε ΔΕΚΟ (πχ άλλες συγχωνεύονται, άλλες καταργούνται, άλλες ιδιωτικοποιούνται, άλλες αναζητούν στρατηγικό επενδυτή και άλλες απλώς εξυγιαίνονται). Το σίγουρο πάντως είναι πως ο, τι βλέπουμε να συμβαίνει στις άλλες ΔΕΚΟ σήμερα λειτουργεί ως «προθάλαμος» για ανάλογες ενέργειες που αφορούν στον Ελληνικό Ιππόδρομο και οι οποίες πρόκειται να εφαρμοστούν σύντομα.

«Ιπποδρομίες»

Γνωριμία με το παιχνίδι του διδύμου και τα παράγωγά του

2ο μέρος: «Τα παράγωγα παιχνίδια του διδύμου (παρολί-δίδυμο, σύνθετο-δίδυμο)»

Τα παράγωγα παιχνίδια του διδύμου είναι το παρολί-δίδυμο και το σύνθετο-δίδυμο. Η «φιλοσοφία» των παιχνιδιών τύπου «παρολί» όπως και των παιχνιδιών τύπου «συνθέτου» είναι η ίδια, επομένως όποιος γνωρίζει τον τρόπο που στοιχηματίζει κάποιος σε ένα παρολί πρακτικά ξέρει τα πάντα για όλα τα παρολί (μέχρι τώρα είχαμε γνωρίσει το παρολί-γκανιάν και το παρολί-πλασέ, σήμερα θα γνωρίσουμε το παρολί-δίδυμο και απομένει να δούμε το παρολί-forecast και το παρολί-μικτό, ενώ στον αντίποδα μέχρι σήμερα είχαμε γνωρίσει το απλό σύνθετο, σήμερα θα αναλύσουμε το σύνθετο-δίδυμο και απομένει να δούμε το σύνθετο-forecast).
 
Το σύνθετο-δίδυμο είναι το παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης καλείται να προβλέψει επιτυχώς το δίδυμο σε δύο συνεχόμενες ιπποδρομίες. Το παιχνίδι του διδύμου το αναλύσαμε διεξοδικά την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε μπορούμε τώρα να γνωρίσουμε και τις λεπτομέρειες του συνθέτου-διδύμου:

Κατ’ αρχάς το παιχνίδι μας αποτελείται από δύο σκέλη, από δύο συνεχόμενες ιπποδρομίες στις οποίες καλούμαστε να προβλέψουμε σωστά το δίδυμό τους. Ο τρόπος που στοιχηματίζουμε είναι απλός, επιλέγουμε τους συνδυασμούς μας για το α’ σκέλος, επιλέγουμε τους συνδυασμούς μας για το β’ σκέλος και εκφωνούμε προς το χειριστή του τερματικού τις λεπτομέρειες του δελτίου μας (αριθμό ιπποδρομίας, «σύνθετο-δίδυμο», συνδυασμοί α’ σκέλους, «κάθετος», συνδυασμοί β’ σκέλους, πολλαπλασιαστής δελτίου).  

Προσοχή! Ο αριθμός της ιπποδρομίας που εκφωνούμε στο χειριστή του τερματικού δηλώνει το α’ σκέλος του συνθέτου-διδύμου. Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για να γίνει πλήρως κατανοητό:

Έστω ότι θέλουμε να στοιχηματίσουμε στο παιχνίδι του συνθέτου-διδύμου στις ιπποδρομίες 2η και 3η. Στη 2η ιπποδρομία θέλουμε να στοιχηματίσουμε με σταθερό ίππο το Νο 1 και αυτός να συνδυάζεται με τους ίππους 4, 5, και 6 και στην 3η ιπποδρομία θέλουμε να στοιχηματίσουμε στο συνδυαστικό δίδυμο μεταξύ των ίππων Νο 1, 2 και 3 (ο ίππος Νο 1 της 2ης ιπποδρομίας είναι διαφορετικός από τον ίππο Νο 1 της 3ης ιπποδρομίας). Για να παίξουμε το δελτίο μας εκφωνούμε:

««Στη 2η», «σύνθετο-δίδυμο», «το 1 σταθερό, με το 4, 5 και 6», «κάθετος», «συνδυαστικά 1, 2 και 3», «από 1,00 ευρώ»».

Με αυτόν τον τρόπο περιγράψαμε στο χειριστή όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που χρειάζονται για να παιχτεί το δελτίο μας. Οι συνολικές στήλες του παιχνιδιού μας προκύπτουν από το γινόμενο των στηλών των δύο σκελών του (στήλες α’ σκέλους Χ στήλες β’ σκέλους) και το κόστος του προκύπτει από το γινόμενο των στηλών του δελτίου επί τον πολλαπλασιαστή που χρησιμοποιήσαμε. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, το πλήθος των στηλών του δελτίου μας είναι:

Στήλες α’ σκέλους Χ στήλες β’ σκέλους = 3 Χ 3 = 9 στήλες και το δελτίο μας κοστίζει συνολικά: 

Σύνολο στηλών δελτίου Χ πολλαπλασιαστής = 9 στήλες Χ 1,00 ευρώ (που εκφωνήσαμε στο παράδειγμά μας) = 9,00 ευρώ

Σε περιπτώσεις διαγραφών ισχύουν τα εξής:

Αν η διαγραφή γίνει στο α’ σκέλος του δελτίου μας:

- Αν δεν ακυρώσουμε το δελτίο μας (στο ίδιο τερματικό που παίχτηκε) για να μας επιστραφούν τα χρήματά μας ή για να στοιχηματίσουμε εκ νέου, τότε όσες στήλες περιλαμβάνουν διαγραφέντες ίππους εισπράττονται ως επιστροφή (μετά το «έχειν καλώς» στην ιπποδρομία του β' σκέλους του δελτίου μας)  και συμμετέχουν κανονικά στο στοίχημα οι υπόλοιποι συνδυασμοί.

- Αν ακυρώσουμε το δελτίο μας, έχουμε δυνατότητα να εισπράξουμε το σύνολο των χρημάτων που στοιχηματίσαμε προηγουμένως ή αν επιθυμούμε μπορούμε να στοιχηματίσουμε εκ νέου.

Αν η διαγραφή γίνει στο β’ σκέλος του δελτίου μας: (βασική προϋπόθεση για να μας αφορούν τα παρακάτω είναι να έχουμε κερδίσει στο α’ σκέλος, αλλιώς το δελτίο μας έχει ήδη χάσει)

- Μπορούμε σε οποιοδήποτε τερματικό να κάνουμε ανταλλαγή στο β’ σκέλος. Η ανταλλαγή μας επιτρέπει να αναδιαμορφώσουμε (ακόμα και πλήρως) το β’ σκέλος του δελτίου μας για όλο το πλήθος των στηλών που περιλαμβάνονται σε αυτό (το έχουμε δοκιμάσει και δουλεύει, το συγκεκριμένο αποτελεί μία «αδυναμία» του λογισμικού του συστήματος). Με λίγα λόγια, μπορούμε να παίξουμε πρακτικά «από την αρχή» στο β’ σκέλος σε περίπτωση που έχουμε διαγραφή στους συνδυασμούς μας. Στην περίπτωση αυτή έχουμε δυνατότητα να στοιχηματίσουμε σε τόσους (νέους ή και ίδιους) συνδυασμούς όσοι είναι και το σύνολο των στηλών του β’ σκέλους. Στο παράδειγμά μας, αν λόγου χάρη διαγραφόταν στην 3η ιπποδρομία ο ίππος Νο 2 τότε μπορούμε να στοιχηματίσουμε σε τρεις συνδυασμούς (που είτε μπορούν να περιλαμβάνουν τις προηγούμενες επιλογές μας, δηλαδή τους ίππους Νο 1 και 3, είτε και κανέναν από αυτούς, αρκεί το πλήθος των νέων στηλών που θα στοιχηματίσουμε να ισούνται με τρεις, όπως στο αρχικό δελτίο μας).

- Αν δεν προβούμε σε ανταλλαγή, τότε μετά το «έχειν καλώς» (της ιπποδρομίας που αφορά στο β’ σκέλος) θα εισπράξουμε το ποσό των στηλών που είχαν κερδίσει στο α’ σκέλος και προχωρούσαν πάνω σε συνδυασμούς του β’ σκέλους  που περιείχαν διαγραφές (στο δικό μας παράδειγμα θα εισπράτταμε ως επιστροφή 2,00 ευρώ, διότι θα είχαμε έναν συνδυασμό από το α’ σκέλος κερδισμένο και στο β’ σκέλος δύο συνδυασμούς που περιείχαν διαγραφές, τους 1Χ2 και 2Χ3 που είχαν παιχτεί από 1,00 ευρώ ο καθένας).

Το παιχνίδι παρολί-δίδυμο είναι ένα παρολί που αποτελείται μόνον από συνδυασμούς διδύμου. Με την έννοια παρολί είπαμε πως θεωρούμε το στοίχημα  που αποτελείται από σκέλη (2 έως 6) στο οποίο όλες οι εισπράξεις μεταφέρονται από το ένα σκέλος στο επόμενο, σε μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται διαδοχικά μέχρι και το τελευταίο σκέλος και το δελτίο θεωρείται κερδισμένο αν κερδίσουν όλα τα σκέλη του παιχνιδιού (ή αν διακοπεί από τον παίκτη σε περίπτωση που τα κέρδη υπερβαίνουν το 20-πλάσιο της αξίας του δελτίου). Όπως και σε όλα τα παρολί (στην Ελλάδα) επιτρέπονται μέχρι 6 σκέλη στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να πούμε πως όλα τα παρολί παίζονται και με «ζητούμενα» (τα παιχνίδια παρολί «τύπου Α, τύπου Β» κλπ) που θα τα αναλύσουμε ξεχωριστά. Προς το παρόν θα αρκεστούμε στις απλές μορφές των παρολί. Το πλήθος των στηλών του δελτίου μας ισούται με το γινόμενο του πλήθους των συνδυασμών του κάθε σκέλους και η αξία του δελτίου προκύπτει από το γινόμενο των συνολικών στηλών του δελτίου επί τον πολλαπλασιαστή του δελτίου. Τέλος, σε περιπτώσεις διαγραφών, αν η διαγραφή συμβεί στο α’ σκέλος του παρολί-διδύμου (ή σε οποιοδήποτε άλλο σκέλος προτού ξεκινήσει όμως το δελτίο μας) τότε μπορούμε είτε να ακυρώσουμε το δελτίο μας (και είτε να στοιχηματίσουμε εκ νέου ή να εισπράξουμε τα χρήματά μας) ή αν δεν ακυρώσουμε το δελτίο μας θα εισπράξουμε ως επιστροφή (μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου σκέλους του δελτίου μας) το σύνολο των στηλών που περιλαμβάνουν διαγραφέντες ίππους, σύμφωνα με τον νέο Κώδικα Στοιχηματισμού.  

Σε οποιοδήποτε άλλη περίπτωση (στην οποία έχει ξεκινήσει δηλαδή να συμμετέχει το δελτίο μας στο παιχνίδι) δεν είναι εφικτή ούτε ακύρωση, ούτε αντικατάσταση.
«Ιπποδρομίες»

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 21-1-2011

Κατάσταση στίβου: Ελαφρώς λασπώδης

Ελλανοδίκες της ημέρας:  
α) Χ. ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ β) Π. ΣΠΑΣΣΩΦ γ) Κ. ΤΖΑΜΑΡΑΣ


ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 1 (1η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Ο ίππος ΙΑΝΕΙΡΑ διεγράφη λόγω χωλότητας προσθίου αριστερού άκρου – τενοντίτιδα - . Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αλειφερόπουλος, Εμίρη. Για τα ανωτέρω επιβάλλεται πρόστιμο τριακόσιων ευρώ (€ 300) στον προπονητή Π. Καστρινό.
- Ο ίππος ΙΖΑΓΚΟΝΑΓΟΥΙΝ ρινορράγησε . Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αλειφερόπουλος, Αντωνίου.
- Ο ίππος ΜΠΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΠΛΑΝΙ ξεκίνησε με αναπήδημα.
- Ο ίππος ΓΚΟΝΤΣΕΝΤΡΕΪΝ ξεκίνησε και αναπτύχθηκε διστακτικά.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 2 (2η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Στο χώρο της αφετηρίας ο αναβάτης Μανώλης τραυματίσθηκε, εξετάσθηκε από το γιατρό και κρίθηκε ικανός να ιππεύσει. Λόγω του παραπάνω συμβάντος η εκκίνηση της ιπποδρομίας ξεκίνησε με 10΄ καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα.
- Ο ίππος ΝΤΑΧΙΡΑ διεγράφη λόγω πυρεξίας. Κτην: Ζαφείρης, Φυριππή.
- Ο ίππος ΑΥΓΗ ξεκίνησε και αναπτύχθηκε διστακτικά.
- Ο ίππος ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ ξεκίνησε με αναπήδημα.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 3 (3η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Γίνεται αυστηρή παρατήρηση στον αναβάτη Δρόσο που ίππευε τον ίππο ΜΑΪΚ ΜΑΪ ΦΑΔΕΡ να καταβάλει προσπάθεια να τηρεί τη γραμμή του στην τελική ευθεία.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΟΪΣ.
-Ο ίππος ΠΑΡΑΝΤΙΖΙ ξεκίνησε διστακτικά.
-Καλείται η προπονήτρια Αγγ. Αμίτση όπως προσέλθει στο γραφείο ελλανοδικών για την επίδοση του ίππου της ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΟΪΣ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 4 (4η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Ο ίππος ΜΑΪ ΧΟΟΥΠ ξεκίνησε με αναπήδημα.
- Εξετάσθηκε η προπονήτρια Αγγ. Αμίτση για την επίδοση του ίππου ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΟΪΣ που διαγωνίσθηκε στην 3η ιπποδρομία και δήλωσε, ότι ο ίππος διαγωνίσθηκε πρώτη φορά στην συγκεκριμένη απόσταση και σε λασπώδη στίβο. Επιπλέον πρόσθεσε ότι ο αναβάτης δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με τον ίππο του. Οι εξηγήσεις κρατήθηκαν υπό σημείωση και η αγωνιστική συμπεριφορά του ίππου θα παρακολουθείται.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 5 (5η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Τον ίππο ΛΟΣΤ ΙΝ ΔΕ ΦΟΡΕΣΤ ίππευσε ο αναβάτης Μερσινιάς λόγω μη δέσμευσης του αναβάτη Εντιόν. Για τη μη δέσμευση του αναβάτη επιβάλλεται πρόστιμο εκατό ευρώ (€ 100) στον προπονητή Χρ. Σταύρου .
- Ο ίππος ΑΛΓΟΥΑΡΚΑ ξεκίνησε διστακτικά.
- Ο ίππος ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ ξεκίνησε με αναπήδημα.
- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΓΚΑΛΑΣΙΓΙΑ κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΓΟΥΝΤΕΝΤ ΓΚΛΕΪΝΤ .

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 6 (6η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα ευρώ (€ 50) στον προπονητή Χρ. Θεοδωράκη διότι ο αναβάτης του ίππου ΧΟΝΤΙΝΓΚ ΜΕΛΟΝΤΙ δεν έφερε τα δηλωθέντα χρώματα πηληκίου .
- Για τεχνικούς λόγους λήφθηκαν ούρα από τον ίππο ΒΑΛΤΑΣΑΡ.
- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΧΟΝΤΙΝΓΚ ΜΕΛΟΝΤΙ κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΡΙΦΙΟΥΖ ΤΟΥΛΟΥΖ.
- Η ίππευση του αναβάτη Βαγγέλη με τον ίππο ΧΟΝΤΙΝΓΚ ΜΕΛΟΝΤΙ εξετάζεται . Καλείται ο προπονητής Χρ. Θεοδωράκης και ο αναβάτης Βαγγέλης όπως προσέλθουν στο γραφείο των ελλανοδικών στην επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της 25-01-2011 .
- Στους παρακάτω αναβάτες έγινε αλκοτέστ που απέβη αρνητικό: Μάριος, Δημητσάνης, Δρόσος, Βαγγέλης, Λάος, και Π. Κεράτσας.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 7 (7η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΝΑΖΙΑΡΑ κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΝΙΟΥ ΜΠΙΓΚΙΝΙΝΓΚ.
- Στο ύψος των 250μ. περίπου ο αναβάτης Βαγγέλης που ίππευε τον ίππο ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΥΡΟΥ απώλεσε το μαστίγιό του.
- Ο ίππος ΝΤΡΑΜΡΟ ΓΚΕΡΛ εστάλη προς κτηνιατρική εξέταση και κατόπιν ενδοσκόπησης διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας .: Κτην. Αλειφερόπουλος, Εμίρη.
- Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.
- Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

«Ιπποδρομίες»

 Ρεπορτάζ για την κούρσα 2011 Hennessey Gold Cup


Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές για τις τέσσερις ιπποδρομίες Grade 1 που θα διεξαχθούν στο ιπποδρομιακό μίτινγκ Hennessy Gold Cup day στο ιπποδρόμιο Leopardstown. Στο ομώνυμο Κύπελλο γράφτηκαν για να διαγωνιστούν 18 ίπποι στη σπουδαία ιπποδρομία που θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου. Από τις εγγραφές που έγιναν ξεχωρίζουν κάπως οι συμμετοχές των ίππων Pandorama (που προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στο Lexus Chase), Money Trix και Joncol (που τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση στην ίδια κούρσα). Μία επίσης ενδιαφέρουσα συμμετοχή είναι αυτή του ίππου Pride Of Dulcote (που κατέκτησε το Mandarin Chase τον προηγούμενο μήνα).
Οι συνολικές εγγραφές για το Hennessey Gold Cup είναι:

Barker, China Rock, Cooldine, Forpadydeplasterer, Glencove Marina, Joncol, Kempes, Let Yourself Go, Made In Taipan, Madison Du Berlais, Money Trix, Neptune Collonges, Pandorama, Pride Of Dulcote, The Listener, Trafford Lad, Vic Venturi, What A Friend.

Οι συμμετοχές για τις υπόλοιπες ιπποδρομίες Grade 1 που θα διεξαχθούν στο ίδιο ιπποδρομιακό μίτινγκ είναι:

Dr PJ Moriarty Chase

Ballymak, Bob Lingo, Bostons Angel, Kakagh, Magnanimity, Mikael D’Haguenet, Mr. Cracker, Muirhead, Noble Prince, Quel Esprit, Quito De La Roque, Sam Adams, Tharawaat, Western Charmer, Blazing Tempo.

Deloitte Novice Hurdle

Aughaloor, Backspin, Byerley Bear, Cottrelsbooley, Dantes King, Endless Intrigue, Far Away So Close, Foildubh, Gagewell Flyer, Jetson, Maggio, Old McDonald, Oscars Well, Perfect Smile, Shot From The Hip, Tofino Bay, Hidden Universe, Si C’Etait Vrai, So Young, The Bull Hayes, Zaidpour.

Spring Juvenile Hurdle

Accidental Outlaw, Fearless Falcon, Indian Daudaie, Kalann, Launchpad, Louisville Lip, Maxim Gorky, Music Of The Moor, Pena Dorada, Sailors Warn, Silver Shuffle, Table Mountain, Tillahow, Toner D’Oudairies, Chaperoned, Unaccompanied.

Οι «Ιπποδρομίες» θα επανέλθουν με πλήρες ρεπορτάζ (και το βίντεο βεβαίως της ιπποδρομίας) μόλις διεξαχθεί το Hennessey Gold Cup. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το περσινό 2010 Hennessey Gold Cup.


«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»