Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011



Διαβάστε το Σάββατο 19-02-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Υποθέσεις και… Ιππο – θέσεις
(σχολιάζει ο Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης)

Δελτίο αποτελεσμάτων της Παρασκευής 18-02-2011

Προ-ιπποδρομιακές αποδόσεις στο γκανιάν και προτάσεις για τις Γαλλικές ιπποδρομίες του Σαββάτου 19-02-2011

Πρόγραμμα των Ελληνικών ιπποδρομιών του Σαββάτου 19-02-2011

Πρόγραμμα των Γαλλικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 18-02-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Ελληνικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 18-02-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Γαλλικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 18-02-2011


Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών

Το σχόλιο της ημέρας

Ένα πολύ καλό πρόγραμμα έξι ιπποδρομιών πρόκειται να παρακολουθήσουμε σήμερα στο Μαρκόπουλο με ώρα έναρξης στις 17:00. «Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα» ασφαλώς στην 5η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Ήρας) όπου 10 εξαιρετικά δυναμικές φοράδες  δίνουν ραντεβού προκειμένου να συναγωνιστούν μεταξύ τους και «να τα δώσουν όλα για τη νίκη», σε μία ιπποδρομία η οποία αναμένεται σκληρή και απρόβλεπτη, υπόσχεται πολύ δυνατές συγκινήσεις και «μυρίζει χρήμα»!
Γενικά, το πρόγραμμα σήμερα «υπόσχεται πολλά κέρδη» μιας και έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας πρόβλεψης, κάτι που θα ενταθεί ασφαλώς αν μεταβληθούν οι καιρικές συνθήκες στον Ιππόδρομο. Αξίζει να προσθέσουμε πως η ημέρα ξεκινά με τη μεταφορά 4.198,46 € από το τζακποτ του τελευταίου συνθέτου-forecast της Τρίτης 15-02-2011 στην 1η ιπποδρομία του σημερινού προγράμματος, οπότε οι «ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη» είναι πολλές και σημαντικές σήμερα! Εμείς πάντως ως «επιλογές της ημέρας» προτείνουμε την 3η ιπποδρομία (Έπαθλο Φαρσάλων, απόσταση: 1.200 μέτρα) και φυσικά την κορυφαία διαδρομή της ημέρας, την 5η ιπποδρομία (Έπαθλο Ήρας, απόσταση: 1.800 μέτρα).
Να σας υπενθυμίσουμε πως έχετε την ευκαιρία μέχρι αύριο το πρωί στις 10:30 να αποστείλετε τις ερωτήσεις σας προς τους καλεσμένους της  Κυριακάτικης ιπποδρομιακής εκπομπής του HIGH TV (Β. Οδυσσέως και Δ. Παρασκευόπουλο) στα e-mails: serafeim.panagiotakis@yahoo.gr και serafeim.panagiotakis@gmail.com, οπότε θα τις συγκεντρώσουμε (μαζί με αυτές που έχουμε εμείς ήδη ετοιμάσει) για να τις προωθήσουμε προς τον κύριο Π. Δημητρίου. Να σας ενημερώσουμε τέλος πως στην ενότητα «Videos ιπποδρομιών» υπάρχουν πλέον δύο οθόνες – video players , η μία θα προβάλλει Ελληνικές ιπποδρομίες (προσεχώς) και η άλλη – κατά τα γνωστά – ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτη. Η προσπάθειά μας για τη βελτίωση των «Ιπποδρομιών» συνεχίζεται με αμείωτο κέφι και προσεχώς σας ετοιμάζουμε και άλλες εκπλήξεις!

«Ιπποδρομίες»

Υποθέσεις και… Ιππο – θέσεις
Άρθρο του Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκη

Το τελευταίο διάστημα το ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ελλάδα έχει καθηλωθεί σε πρωτόγνωρα επίπεδα, αν αναλογιστεί κανείς πως οι σημερινοί τζίροι που πραγματοποιούνται αντιστοιχούν σε άλλες εποχές, όταν δεν υπήρχε ακόμα το totalizator!
Ειδικότερα σε ο, τι αφορά στις ξένες ιπποδρομίες που προσφέρονται στους φιλίππους, διατυπώνεται ευρέως η άποψη (η οποία θα λέγαμε πως ακούγεται αρκετά συχνά αυτόν τον καιρό) πως οι Γαλλικές ιπποδρομίες σημειώνουν κάμψη και πως αρχίζουν να «ξεφουσκώνουν» κατά το κοινώς λεγόμενο, ενώ υπάρχουν και θέσεις που τάσσονται ευθέως κατά της αδιαφορίας που επιδεικνύει ο Οργανισμός για θέματα προώθησης και προβολής του προϊόντος του (ιπποδρομιακό στοίχημα). Μάλιστα, προκειμένου να «στοιχειοθετηθεί» αυτό το επιχείρημα πολλές φορές επικαλούνται «οι αριθμοί», με συγκρίσεις των στατιστικών του τζίρου παλαιότερων μηνών. Η δική μου θέση είναι αρκετά διαφορετική από όσα περιγράφηκαν μέχρι στιγμής:
Κατ’ αρχήν, για να μην ακουστεί ως «αιρετική» η δική άποψη για το θέμα, σπεύδω να συμφωνήσω πως οι τζίροι που πραγματοποιούν όλες οι προσφερόμενες ιπποδρομίες από τον ΟΔΙΕ (Ελληνικές και ξένες) είναι από τραγικοί έως απογοητευτικοί. Η ειδοποιός διαφορά στη σκέψη μου έγκειται στον τρόπο ανάλυσης των στοιχείων. Για να γίνω πιο κατανοητός, με δεδομένη την εγχώρια οικονομική κρίση που πλήττει το σύνολο των πολιτών της χώρας και φτάνει ακόμα και σε επίπεδα πολλοί να αντιμετωπίζουν σήμερα θέμα επιβίωσης ή απόκτησης βασικών αγαθών, είναι άτοπη η οποιαδήποτε σύγκριση αριθμών και στοιχείων με το απώτερο παρελθόν. 

Μια σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν μπορεί να μας βοηθήσει ενδεχομένως να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα αλλά μόνο για τις Ελληνικές ιπποδρομίες. Και αυτό στηρίζεται με τις εξής αιτιολογίες:
  


1. Οι Γαλλικές ιπποδρομίες εντάχθηκαν πολύ πρόσφατα στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ (από το τέλος του καλοκαιριού, δηλαδή πριν περίπου 6 μήνες) ώστε μόλις τώρα βλέπουμε την πραγματική δυναμική τους, αφού ως γνωστόν για τους λίγο μεγαλύτερους τζίρους που πραγματοποιούσαν μέχρι πρότινος ίσχυαν οι εξής ιδιόμορφες συνθήκες:
α. «Λειτούργησε η περιέργεια του νέου προϊόντος», όπου ως γνωστόν κάθε νέο παιχνίδι που εισάγεται οπουδήποτε στον κόσμο τυγχάνει παρόμοιας αντιμετώπισης από το καταναλωτικό κοινό.
β. Για σημαντικό διάστημα είχαμε διακοπή των Ελληνικών ιπποδρομιών, γεγονός που λειτούργησε (εκείνη την εποχή) υπέρ της ανόδου του Γαλλικού ιπποδρομιακού στοιχήματος. Μία απλή ανάγνωση των τζίρων του Γαλλικού στοιχήματος εκείνην την περίοδο αρκεί για να αποδειχθεί περίτρανα ο παραπάνω ισχυρισμός.
γ. Δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος αξιόλογα διεθνή ποδοσφαιρικά γεγονότα επί μακρόν (θυμίζουμε πως το Champions’ League ξεκίνησε αυτές τις μέρες και πάλι, οπότε είναι εύκολη μία σύγκριση ίδιων ημερών, πχ της Τρίτης ή της Τετάρτης αυτής της εβδομάδας που διανύουμε, στην οποία είχαμε αναμετρήσεις για το  Champions’ League με τις ίδιες ημέρες της περασμένης εβδομάδας όπου το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ήταν «φτωχότερο», για να καταδειχθεί η βασιμότητα του επιχειρήματος).

2. Ο ΟΔΙΕ δεν υλοποίησε καμία ενέργεια προώθησης και διαφήμισης του νέου προϊόντος του (Γαλλικές ιπποδρομίες). Οι Ελληνικές ιπποδρομίες είχαν στο παρελθόν το δικό τους «ένθερμο κοινό» το οποίο συρρικνώθηκε με την πάροδο του χρόνου για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι Γαλλικές ιπποδρομίες απευθύνθηκαν εξαρχής στους ήδη υπάρχοντες φιλίππους, εκ των οποίων κατάφεραν να προσελκύσουν μικρή μερίδα τους, αφού η αναλογία τζίρου Ελληνικές προς Γαλλικές είναι της τάξης του 4,5:1 αυτήν την εποχή. Σε μία τόσο μικρή «δεξαμενή πελατών» δεν είναι δυνατό να αναμένει κάποιος άνοδο ή – έστω – σταθεροποίηση των εσόδων του, θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι σε αυτό. Το ζήτημα που τίθεται πλέον είναι η επιλογή «επιθετικότερης πολιτικής» των ιπποδρομιών με σειρά ενεργειών, δράσεων και πρωτοβουλιών που πρέπει να αναλάβει ο Οργανισμός έτσι ώστε να επιτευχθεί – με κάθε ευκαιρία – να «ακούγεται» και να προβάλλεται ο Ιππόδρομος στα Μέσα Επικοινωνίας (Διαδίκτυο, έντυπος Τύπος, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση).

3. Ειδικότερα στη διατύπωση πως «ο ΟΔΙΕ έχει αφήσει στην τύχη τους τις Γαλλικές ιπποδρομίες» η δική μου εκτίμηση είναι εντελώς διαφορετική: ο ΟΔΙΕ άφησε παντελώς στην τύχη τους τις Ελληνικές ιπποδρομίες, αφού εδώ και μεγάλο διάστημα δεν έχει πραγματοποιηθεί απολύτως τίποτα προς την κατεύθυνση της ανάκαμψής τους. Ο Οργανισμός, «βολευμένος» από τη «σιγουριά» των ξένων ιπποδρομιών οι οποίες σε καθημερινή βάση του προσφέρουν – έστω και μειωμένα – έσοδα δε φρόντισε να «στηρίξει» το δικό του, το εγχώριο προϊόν, δίνοντας πολλές φορές την εντύπωση πως «στο Γαλλικό πρόγραμμα του ΟΔΙΕ υπάρχουν και εμβόλιμες Ελληνικές ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις». Αν δεν αλλάξει σύντομα αυτή η τακτική, πολύ φοβούμαι πως τα σημερινά νούμερα που κατά κοινή παραδοχή είναι υπερβολικά μικρά, σε λίγο διάστημα θα μας φαίνονται μεγάλα…

Συμπερασματικά, «το πείραμα των ξένων ιπποδρομιών» δεν απέτυχε, τουλάχιστον όχι ακόμα. Αυτό μέλλει να απαντηθεί όταν ο ΟΔΙΕ γεμίσει με πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα, φτάσει και στα πιο απομακρυσμένα σημεία, οι ιπποδρομίες και το στοίχημά τους γίνουν γνωστές σε όλους τους πολίτες. Τότε οι αριθμοί θα έχουν νόημα και τα συμπεράσματα θα μας οδηγήσουν σε ασφαλείς εκτιμήσεις.

Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 18-02-2011

3η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
1
ΦΙΛΟΝΙΚΗ
Εντιόν
60
Σκουρτέλης Μ.
2
ΛΕΪΝΤΥ ΦΑΝΤΑΣΙ
Νικολαϊδης
59.5
Κοσκινάς Ν.
3
ΓΟΥΪΝ Ε ΜΙΛΙΟΝ
Μερσινιάς
57.5
Αλιμπινίσης Γ.
4
ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Μανώλης
57.5
Θεοδωράκης Χ.
5
ΝΤΟΝΑΓΟΥΝΤ
Χάμντι
53.5
Σκουρτέλης Μ.
6
ΠΟΛΥΞΕΝΗ
Δημητσάνης
56
Κάσσης Γ.
7
ΣΠΕΣΙΦΙΚ ΓΟΥΕΪ
Μιχαηλίδης
56
Κεράτσα Ειρ.
8
ΕΙΝΤΖΕΛ ΣΟΦΗ
Τσεργάς
53.5
Καλογερόπουλος Ν.
9
ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ
Ροδόλφος
51
Ιωαννίδης Μιχ.
10
ΦΕΝ ΣΠΙΡΙΤ
Λαζαρίδης
53.5
Θεολόγου Παν.


Η πρώτη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 3η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Έπαθλο Φαρσάλων, ίπποι 5 ετών και άνω, κλάση Ε’ (φοράδες) – απόσταση: 1.200 μέτρα).


Πολυπληθής αναμέτρηση εξαιρετικού αγωνιστικού (όπως και στοιχηματικού) ενδιαφέροντος με αρκετές φοράδες να φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν διακριτική ή ακόμα και πρωταγωνιστική εμφάνιση. Θα αρκεστούμε να επισημάνουμε – με κάποιες μικρές επιφυλάξεις, που έχουν να κάνουν με την πιθανότητα μεταβολής των καιρικών συνθηκών – πως κατά τη δική μας εκτίμηση η «υπόθεση – νίκη» πρέπει να βρίσκεται μεταξύ των ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ, ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ και ΜΑΓΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. Η ΠΟΛΥΞΕΝΗ «έχει στα πόδια της» επιδόσεις που την καθιστούν λογικό φαβορί και με την ανάθεσή της στο Δημητσάνη προβάλλει ως βασική διεκδικήτρια της νίκης. Η ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ «έβγαλε μάτια» στην τελευταία συμμετοχή της με τον τρόπο που κάλυπτε έδαφος κατά την προώθησή της στην τελική ευθεία και κατά τη γνώμη μας αν ιππευτεί σωστά από το μαθητευόμενο αναβάτη της μπορεί να αποτελέσει την «πλούσια πιθανότητα» της διαδρομής. Εξάλλου, η ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ πιστοποίησε στην τελευταία συμμετοχή της τη σπουδαία φόρμα την οποία διέρχεται, ώστε αν κάνει υπολογισμένη διαδρομή ημιαναμονής (πολύ περισσότερο αν μπορέσει να οδηγήσει την κούρσα) τότε με τη σειρά της μπορεί να φανεί ιδιαίτερα απειλητική για τις προαναφερθείσες αντίπαλές της. Θα πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε πως και η ΦΕΝ ΣΠΙΡΙΤ (η οποία δεν απέδωσε σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες στην τελευταία προ του ρεπό συμμετοχή της) είναι πιθανό να επανέλθει ξεκούραστη και με νέες δυνάμεις ώστε με τη σειρά της φιλοδοξεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ομολογουμένως πολύ «ανοιχτή διαδρομή» που εκτιμούμε πως θα αποφέρει μεγάλες αποδόσεις σε όλα τα είδη στοιχήματος. Για τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες – και σε ο, τι αφορά στα πολύπλοκα είδη παιχνιδιού – μπορούν να φιγουράρουν (ή να διακριθούν) η ΓΟΥΪΝ Ε ΜΙΛΙΟΝ (της οποίας η πρόσφατη εμφάνιση δε λαμβάνεται ιδιαίτερα υπόψη και αναμένεται από αυτήν σαφώς βελτιωμένη επίδοση σήμερα) και η ΛΕΪΝΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙ (ιδιαίτερα αν είναι αυτή τελικά που θα οδηγήσει τον όμιλο).

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 3η ιπποδρομία είναι:


2ο σύνθετο: 10Χ6 (βασικός συνδυασμός), 1Χ6 – 7Χ6 – 10Χ9 – 1Χ9 – 7Χ9 – 10Χ4 – 1Χ4 – 7Χ4  (καλύψεις)
2ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 7 – 10 Χ #4 – 6 – 9 – 10
2ο σύνθετο-forecast #1 – 7 – 10 Χ 4# 6 – 9 – 10, #1 – 7 – 10 Χ 6# 4 – 9 – 10, #1 – 7 – 10 Χ 9# 4 – 6 – 10
3ο δίδυμο: 6Χ9 (βασικός συνδυασμός), 4Χ6 – 6Χ10 – 4Χ9 – 9Χ10 – 4Χ10 (καλύψεις)
3ο φορκάστ: 6Χ9 (βασικός συνδυασμός), 6Χ4 – 6Χ10 – 9Χ6 – 4Χ6 – 9Χ4 – 4Χ9 – 9Χ10 – 4Χ10 (καλύψεις)
3ο σύνθετο: 6Χ3 (βασικός συνδυασμός), 6Χ1 – 9Χ3 – 9Χ1 – 4Χ3 – 4Χ1 (καλύψεις)
3ο σύνθετο-δίδυμο: #4 – 6 – 9 – 10 Χ #1 – 2 – 3
3ο σύνθετο- forecast: 4#6 – 9 – 10 Χ 1#2 – 3, 4#6 – 9 – 10 Χ 3#1 – 2, 6#4 – 9 – 10 Χ 1#2 – 3, 6#4 – 9 – 10 Χ 3#1 – 2,  9#4 – 6 – 10 Χ 1#2 – 3, 9#4 – 6 – 10 Χ 3#1 – 2
3ο  τρίο: 4Χ6Χ9 (βασικός συνδυασμός), 6Χ9Χ10 – 4Χ6Χ10 – 3Χ6Χ9 – 3Χ4Χ6 – 3Χ6Χ10 – 2Χ6Χ9 – 2Χ4Χ6 – 2Χ6Χ10 (καλύψεις)
3ο τρικάστ: 4 – 6 – 9 /4 – 6 – 9 – 10 / 2  – 3 – 4 – 6 – 9 – 10  
3ο τετραπλό: 4 – 6 – 9 /4 – 6 – 9 – 10 / 2  – 3 – 4 – 6 – 9 – 10  / 2  – 3 – 4 – 6 – 9 – 10 


5η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
1
ΣΙΒΑ ΑΝΤΙΒΑ
Ψαραδάκης
61
Δέρβης Ν.
2
ΜΑΓΚΙΟΡΑ
Νικολαϊδης
60
Μυκονιάτης Ι.
3
ΣΙΜΣΕΪΚ
Ξυνός
59.5
Γιατράς Α.
4
ΒΑΛΑΤΡΙΞ
Μερσινιάς
58
Μυκονιάτης Αρ.
5
ΓΚΡΗΚ ΓΟΥΟΤΕΡΣ
Μανώλης
58
Θεοδωράκης Χ.
6
ΕΞΙΝΤ ΠΑΟΥΕΡ
Λαζαρίδης
55
Σταύρου Χρ.
7
ΑΜΑΡΑΜΑ
Τσεργάς
53.5
Ιωαννίδης Μιχ.
8
ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ
Μαστοράκης
52
Μυκονιάτης Αρ.
9
ΚΑΡΜΙ
Εύα
47.5
Κάσσης Γ.
10
ΑΛΚΥΟΝΗ
Εντιόν
48.5
Κάσσης Γ.


Η δεύτερη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 5η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Έπαθλο Ήρας, ίπποι 4 ετών και άνω ΒΗΕ (φοράδες) – απόσταση: 1.800 μέτρα).


Η κορυφαία διαδρομή της ημέρας δεν είναι άλλη από την κούρσα του Επάθλου Ήρας, όπου 10 σπουδαίες φοράδες θα διεκδικήσουν την πολύτιμη νίκη στην απόσταση των 1.800 μέτρων. Εξαιρετική αναμέτρηση, με δυσκολία πρόβλεψης της τελικής της έκβασης καθώς δεν είναι λίγες οι φοράδες εκείνες οι οποίες μπορούν (υπό προϋποθέσεις) να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην άφιξη. Ασφαλώς αποτελεί μία από τις καλύτερες αναμετρήσεις φοράδων που έχουμε δει προσφάτως (τόσο λόγω του αυξημένου αριθμού συμμετοχών όσο και λόγω της γενικότερης ποιοτικής στάθμης που είναι αρκετά ανεβασμένη) και θα προσπαθήσουμε να «σκιαγραφήσουμε το προφίλ της ιπποδρομίας», δηλαδή να εκτιμήσουμε το ρυθμό που θα επικρατήσει στην κούρσα, τις συνθήκες που αναμένεται να συναντήσει κάθε ίππος και τις πιθανότητες που έχει για να εμφανιστεί με αξιώσεις στην άφιξη.
Εκτιμώντας λοιπόν πως ο ρυθμός που θα επικρατήσει θα είναι σχετικά μαλακός, θεωρούμε πως η ΒΑΛΑΤΡΙΞ μπορεί να πάει στο κεφάλι (ίσως και άνετα) και επομένως θα της δώσουμε το προβάδισμα στις προβλέψεις μας. Σοβαρή αντίπαλός της μπορεί να αποδειχθεί η ομόσταβλή της ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ η οποία με την εντυπωσιακή πρόσφατη επικράτησή της έδειξε να διέρχεται μάλλον περίοδο αγωνιστικής ισχυροποίησης, ώστε με το δυναμικό της φίνις αναμένεται να εμφανιστεί με πρωταγωνιστικές βλέψεις στο ίσωμα, όπου κατά κανόνα είναι εντυπωσιακή. Τις δύο ομόσταβλες θα προσπαθήσει να προλάβει με το πολύ δυνατό της φίνις η άνετη νικήτρια ΑΛΚΥΟΝΗ η οποία «πετάει» αυτό το διάστημα και θέτει με τη σειρά της συν-υποψηφιότητα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μία παλιά αποτυχημένη συμμετοχή (στην απόσταση) της ΕΞΙΝΤ ΠΑΟΥΕΡ δε λαμβάνεται ιδιαίτερα υπόψη λόγω της αγωνιστικής της (τότε) ανωριμότητας. Με δεδομένη την άνοδο φόρμας που έχει επιδείξει και επειδή μάλλον θα ευνοηθεί από τις συνθήκες της διαδρομής νομίζουμε πως μπορεί να καταστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ενώ τέλος μπορούν να «φανούν» στην άφιξη (και στα πολύπλοκα παιχνίδια) η άτυχη στην τελευταία συμμετοχή της ΜΑΓΚΙΟΡΑ, η μαχητική ΣΙΜΣΕΪΚ και η προοδευμένη ΓΚΡΗΚ ΓΟΥΩΤΕΡΣ, σε αυτήν την πολύ δύσκολη – από πλευράς προβλέψεων και εκτιμήσεων - ιπποδρομία.

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 5η ιπποδρομία είναι:


4ο σύνθετο: 3Χ4 (βασικός συνδυασμός), 3Χ8– 3Χ10 – 1Χ4 – 1Χ8 – 1Χ10 (καλύψεις)
4ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 2 – 3 Χ #4 – 6 – 8 – 10
4ο σύνθετο- forecast: 1# 2 – 3 Χ 4#6 – 8 – 10,  3# 1 – 2 Χ 4#6 – 8 – 10, 1# 2 – 3 Χ 8#4 – 6 – 10,  3# 1 – 2 Χ 8#4 – 6 – 10, 1# 2 – 3 Χ 10#4 – 6 – 8,  3# 1 – 2 Χ 10#4 – 6 – 8
5ο δίδυμο: 4Χ8 (βασικός συνδυασμός), 4Χ10 – 8Χ10 – 4Χ6 – 6Χ8 – 6Χ10 (καλύψεις)
5ο φορκάστ: 4Χ8 (βασικός συνδυασμός), 8Χ4 – 4Χ10 – 8Χ10 – 10Χ4 – 10Χ8 – 4Χ6 – 8Χ6 – 10Χ6 (καλύψεις)
5ο σύνθετο: 4Χ7 (βασικός συνδυασμός), 8Χ7– 10Χ7 – 4Χ6 – 8Χ6 – 10Χ6 (καλύψεις)
5ο σύνθετο-δίδυμο: #4 – 6 – 8 – 10 Χ #2 – 6 – 7
5ο σύνθετο- forecast: 4#6 – 8 – 10  Χ 6# 2 – 7, 4#6 – 8 – 10  Χ 7# 2 – 6, 8#4 – 6 – 10  Χ 6#2 – 7, 8#4 – 6 – 10  Χ 7#2 – 6, 10#4 – 6 – 8 Χ 6#2 – 7, 10#4 – 6 – 8 Χ 7#2 – 6
5ο τρίο: 4Χ8Χ10 (βασικός συνδυασμός), 4Χ6Χ8 – 6Χ8Χ10 – 2Χ4Χ8 – 2Χ6Χ8 – 2Χ8Χ10 – 3Χ4Χ8 – 3Χ6Χ8 – 3Χ8Χ10 – 4Χ5Χ8 – 5Χ6Χ8 – 5Χ8Χ10 (καλύψεις)
5ο τρικάστ: 4 – 8 – 10 /4 – 6 – 8 – 10/ 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 8 – 10
5ο τετραπλό: 4 – 8 – 10 /4 – 6 – 8 – 10/ 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 8 – 10/ 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 8 – 10


Τέλος, για τους φίλους που παίζουν σύνθετα και ΣΚΟΡ, προτείνουμε να προσέξετε ιδιαίτερα τους: (τα νούμερα των ίππων αναφέρονται με αριθμητική σειρά και όχι με σειρά προτίμησης όταν πρόκειται για προτάσεις που αφορούν στα ΣΚΟΡ) 


1η ιπποδρομία: Νο  3 (ΑΛΤΑΪΣ), Νο  4 (ΝΤΟΝΑ ΤΖΩΑΝΝΑ) και Νο 5 (ΣΠΙΡΙΤΕΝΤ ΛΕΪΝΤΙ)
2η ιπποδρομία: Νο  1 (ΑΡΚΤΙΚ ΦΟΞ), Νο  7 (ΝΑΚΤΟ ΓΚΑΝ) και Νο 10 (ΤΖΟΝΕΛΑ)
3η ιπποδρομία: Νο  4 (ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ), Νο  6 (ΠΟΛΥΞΕΝΗ) και Νο 9 (ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ)
4η ιπποδρομία: Νο  1 (ΘΑΛΕΡΟΣ) και Νο 3 (ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)
5η ιπποδρομία: Νο  4 (ΒΑΛΑΤΡΙΞ), Νο  8 (ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ) και Νο 10 (ΑΛΚΥΟΝΗ)
6η ιπποδρομία: Νο  6 (ΗΩΣ) και Νο 7 (ΛΕΚΙΤΑ)


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!
 «Ιπποδρομίες»

Πίνακας των συμμετεχόντων ίππων σε σχέση με το λασπώδη στίβο

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Ο πίνακας περιέχει τις  εκτιμήσεις των «Ιπποδρομιών» για τους συμμετέχοντες ίππους των σημερινών Ελληνικών ιπποδρομιών. Όσοι ίπποι βρίσκονται στην αριστερή στήλη και αναγράφονται με κόκκινο χρώμα εκτιμάται πως δεν μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες σε βρεγμένη πίστα (δεν ευνοούνται ιδιαίτερα) , ενώ όσοι ίπποι βρίσκονται στη δεξιά στήλη και αναγράφονται αντίστοιχα με πράσινο χρώμα εκτιμούμε πως αποδίδουν καλά ή ιδιαίτερα καλά (ευνοούνται) σε βρεγμένη πίστα.

Άλλη μία προσφορά των «Ιπποδρομιών» προς τους αναγνώστες μας στο «δρόμο προς το ταμείο»!

 


Πίνακας ίππων σε σχέση με την αποδοτικότητά τους σε βρεγμένη πίστα (για τις ιπποδρομίες της Παρασκευής 18-02-2011)

ιπ/μία
Ίπποι που δεν ευνοούνται σε βρεγμένη πίστα
Ίπποι που ευνοούνται σε βρεγμένη πίστα
1
ΙΜΑΛΙΑ
ΝΤΟΝΑ ΤΖΩΑΝΝΑ
2
-
-
3
-
ΛΕΪΝΤΥ ΦΑΝΤΑΣΙ


ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ


ΦΙΛΟΝΙΚΗ
4
-
ΑΛΚΙΜΗΔΗΣ


ΚΕΡΑΥΝΟΣ


ΝΤΕΡΓΚ


ΣΟΥΝΤΕΪΚΙΝ


ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
5
ΑΛΚΥΟΝΗ
ΑΜΑΡΑΜΑ

ΓΚΡΗΚ ΓΟΥΩΤΕΡΣ
ΕΞΙΝΤ ΠΑΟΥΕΡ


ΜΑΓΚΙΟΡΑ


ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ


ΣΙΒΑ ΑΝΤΙΒΑ


ΣΙΜΣΕΪΚ
6
ΡΕΪΝΑ ΒΑΣΙΑ
ΑΛΟΝΗΣΟΣ


ΗΩΣ


ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ


ΜΙΚΡΗ ΙΣΑΒΕΛΛΑ










 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»