Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011



Το σχόλιο της ημέρας


Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Πιστοί στο ραντεβού μας, όπως σας είχαμε αναγγείλει εξάλλου προ ημερών, συνεχίζουμε κανονικά και κατά το διάστημα της ολιγοήμερης διακοπής των Ελληνικών Ιπποδρομιών, με νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, με videos από διεθνείς ιπποδρομίες και με διάφορα ιπποδρομιακά θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Η «ιπποδρομιακή κίνηση» είναι υποτονική αυτές τις ημέρες και φυσικά η δράση είναι κάπως περιορισμένη, ως εκ τούτου και η δική μας θεματολογία θα πρέπει να κινηθεί αναγκαστικά σε παραπλήσιους ρυθμούς. Μοναδική εξαίρεση για μας θα αποτελέσει η Δευτέρα 15-08-2011, όπου αποφασίσαμε να μην προβούμε στη  δημοσίευση κάποιου θέματος ή ρεπορτάζ (μόνο για τη Δευτέρα 15-08-2011, το τονίζουμε ιδιαίτερα), ενώ ήδη ετοιμάζουμε με «πυρετώδεις ρυθμούς» την εκπομπή «Τίπποις… και ουσία» της Τετάρτης 17-08-2011 κι ελπίζουμε να σας αρέσει, διότι ήδη έχει «μεταμορφωθεί» κυριολεκτικά, και σίγουρα προς το καλύτερο!

Μείνετε λοιπόν στις «Ιπποδρομίες» διότι οι εκπλήξεις συνεχίζονται και μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η ενημέρωση δε σταματά ποτέ!

«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico Polla de Potrillos 


Νικητής ίππος: Empire Aztec

Empire Aztec
 
2011 Clasico Polla de Potrillos
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»