Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Έρευνα κοινής γνώμης: Τα πρώτα ευρήματα

Σε εξέλιξη η δημοσκόπηση των «Ιπποδρομιών» με καταληκτική ημερομηνία τις 28/2/2016

Όσοι δεν έχετε συμμετάσχει ακόμα, σπεύστε να λάβετε μέρος!

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,
Η ιπποδρομιακή έρευνα κοινής γνώμης που διεξάγουν οι «Ιπποδρομίες» εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η ολοκλήρωσή της θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου 2016 το βράδυ.

http://racing-greece.blogspot.gr/2015/11/blog-post.html
Ενθαρρυντικά τα πρώτα στοιχεία, δείχνουν θετική ανταπόκριση των φίλων – φιλίππων – αναγνωστών, ενώ και τα μέχρι στιγμής ευρήματα παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον.

Ας δούμε ενδεικτικά ορισμένα στοιχεία της υπό εξέλιξη έρευνας:

- Δεν υπάρχει μέχρι την στιγμή που γράφεται το κείμενο κάποιος που να απάντησε στο ερωτηματολόγιο με ηλικία είκοσι ετών ή μικρότερος, ενώ το 60% των ερωτηθέντων ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 40 – 60 ετών !

- Το 26% των ανθρώπων που συμπλήρωσαν μέχρι στιγμής το ερωτηματολόγιο έχει κάποιας μορφής επαγγελματική σχέση με τον Ιππόδρομο!

- Το 85% των μέχρι τώρα συνολικών απαντήσεων που δόθηκαν (σε ένα από τα ερωτήματα που επιτρέπονται οι πολλαπλές επιλογές) θέτει την ραδιοφωνική/τηλεοπτική κάλυψη των Ιπποδρομιών ως την νούμερο ένα προτεραιότητα της νέας στοιχηματικής εταιρίας!

Αυτά και άλλα πολλά σημαντικά και ενδιαφέροντα ευρήματα υπάρχουν στην υπό εξέλιξη μέτρηση της κοινής γνώμης, ενώ μπορείτε να πατήσετε εδώ για να μεταφερθείτε απευθείας στο ερωτηματολόγιο της έρευνας, και όσοι δεν έχετε ακόμα συμμετάσχει, μεταβείτε τώρα για να απαντήσετε γρήγορα - και εύκολα - σε εννέα πολύ απλές και σύντομες ερωτήσεις!


«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»