Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Προτάσεις για στοίχημα


 Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2012

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τη σημερινή Ελληνική συγκέντρωση είναι έτοιμες. Μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ ή να μεταβείτε στη θεματική ενότητα «Προτάσεις για στοίχημα» και να επιλέξετε τη σημερινή ημερομηνία για να διαβάσετε τί προτείνουμε σήμερα για παιχνίδι!
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος»

  Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή της Κυριακής 7 οκτωβρίου 2012

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 7-10-2012 είναι πλέον διαθέσιμη σε video με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες) καθώς και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook

 
Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 7-10-2012

Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα) 
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα: Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 8-10-2012





Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 

Με εννέα αμιγώς Ελληνικές διαδρομές διεξάγεται η συγκέντρωση του Ελληνικού προγράμματος της Δευτέρας και όπως συμβαίνει συνήθως το τελευταίο διάστημα υπάρχει σημαντικά μικρή συμμετοχή ίππων σε αυτές, αφού σήμερα από τις εννέα συνολικά Ελληνικές Ιπποδρομίες στις έξι – τουλάχιστον - δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του τετραπλού και στην μία εξ αυτών ούτε το παιχνίδι του τρίο!

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε πως το σημερινό πρόγραμμα δε διεκδικεί «ποιοτικές δάφνες», παρόλα αυτά δεν στερείται πλήρως του αγωνιστικού και στοιχηματικού ενδιαφέροντος σε ορισμένες αναμετρήσεις. Ο καιρός ενδέχεται να παρουσιάσει κάποια μεταβολή, συνεπώς ας ληφθεί και αυτή η παράμετρος στο παιχνίδι μας (σε περίπτωση δηλαδή που σημειωθούν βροχοπτώσεις καλό θα είναι να περιορίσουμε το παιχνίδι μας σε «επίπεδα ασφαλείας»), ενώ σε ο, τι αφορά στην μεταφορά χρημάτων από την προηγούμενη Ελληνική συγκέντρωση υπάρχει το τζακποτ των 297,25 € του ΣΚΟΡ9.

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»: 

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ιπποδρομία του Επάθλου Δημοχάρους (ίπποι 4 ετών & άνω, Κλάση Ε’ – απόσταση: 1400 μέτρα) που αποτελεί την έβδομη κούρσα του σημερινού προγράμματος.
 
α/α
Ίππος
Κιλά
Αναβάτης
Προπονητής
Σταρτ
1
ΔΕΞΙΠΠΟΣ
60
Ξυνός
Χρ. Σταύρου
3
2
ΜΠΛΑΝΚΟ
58,5
Κουτσοπέτρος
Π. Καστρινός
6
3
ΔΕ ΟΞΙΟΝΗΡ
58
Δρόσος
Αρ. Μυκονιάτης
2
4
ΟΝΕΙΤΗΣ
57,5
Βαγγέλης
Χρ. Λύμπουρας
1
5
ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ
51
Λαζαρίδης
Χρ. Θεοδωράκης
5
6
ΠΡΕΣΤΙΣΙΜΟ
50
Μπέντεν
Χρ. Θεοδωράκης
4

Ωραία αναμέτρηση που εκτιμούμε πως μπορεί να δώσει θεαματική άφιξη. Η δική μας προτίμηση για το παιχνίδι θα στραφεί κατά κύριο λόγο στον ΟΝΕΙΤΗ που συναντά κατά την γνώμη μας αρκετά ευνοϊκές συνθήκες διαδρομής, διατηρεί τη φόρμα του σε υψηλό σημείο, εξασφάλισε και πάλι δυναμική ίππευση και συνεπώς συγκεντρώνει σημαντικές ελπίδες να είναι αυτός που θα περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Ο ευρισκόμενος σε σπουδαία κατάσταση ΔΕΞΙΠΠΟΣ αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη «απειλή» για τον ΟΝΕΙΤΗ, ενώ ο επανερχόμενος από ρεπό ενάμιση περίπου μηνός ΔΕ ΟΞΙΟΝΗΡ καθώς επίσης και ο σταθερά φορμαρισμένος ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ που ξεκουράστηκε ελαφρά και πιθανότατα θα παρουσιαστεί σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν της τελευταίας συμμετοχής θεωρούμε πως συμπληρώνουν το τημ των πιθανών πρωταγωνιστών.

H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2012 είναι:

Ιπποδρομία 7η (Ελληνικό πρόγραμμα):

7ο γκανιάν: Νο  (ΟΝΕΙΤΗΣ)
7ο δίδυμο: 1Χ4 (βασικός συνδυασμός) 3Χ4 (κάλυψη)
7ο φορκάστ: 4Χ1 (βασικός συνδυασμός) 4Χ3 (κάλυψη)
7ο tricast: 4/1-3/1-3-5

Καλή επιτυχία σε όλους!
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»