Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Το σχόλιο της ημέρας


  

Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Στην συνεχή προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας αποφασίσαμε να προβούμε σε κάποιες επιπλέον αλλαγές για τις οποίες σας ενημερώνουμε:

Όπως συνηθιζόταν μέχρι πρότινος, όλα τα videos με τις διεθνείς Ιπποδρομίες που δημοσιεύονταν στον ιστοχώρο μπορούσατε να τα αναζητήσετε με έξι τρόπους:

1. Μέσω της θεματικής ενότητας «Ιπποδρομίες από το εξωτερικό (Ευρετήριο Videos)» που βρίσκεται αριστερά, στο μενού με τις θεματικές ενότητες των «Ιπποδρομιών»

2. Μέσω του ειδικού μενού «Νέα Videos από διεθνείς Ιπποδρομίες» που βρίσκεται στο αριστερό τμήμα της αρχικής σελίδας

3. Μέσω της μηχανής αναζήτησης του ιστοχώρου που βρίσκεται επίσης στο αριστερό τμήμα της αρχικής σελίδας (ακριβώς πάνω από το μενού με τις θεματικές ενότητες των «Ιπποδρομιών»)

4. Μέσω του πίνακα δημοσιευμάτων που φέρει την ονομασία «Τελευταία Νέα» που βρίσκεται σταθερά κάτω ακριβώς από κάθε δημοσίευμα

5. Μέσω του αρχείου δημοσιευμάτων των «Ιπποδρομιών», που φέρει τον ομώνυμο τίτλο και βρίσκεται στο κάτω μέρος, στο κέντρο της αρχικής σελίδας και τέλος

6. Μέσω της σελίδας των «Ιπποδρομιών» στο Facebook, όπου αναδημοσιεύονται όλα τα θέματα του ιστοχώρου.

Θέλοντας – για την δική σας ευκολία – να συγκεντρώσουμε στον πίνακα με τα δημοσιεύματα αποκλειστικά τα άρθρα και τις ειδήσεις, προβήκαμε στις απαραίτητες αλλαγές, προκειμένου να εμφανίζονται προσεχώς μόνο τα δημοσιευμένα κείμενα στον σχετικό πίνακα (που βρίσκεται όπως προαναφέραμε σταθερά κάτω ακριβώς από κάθε ανάρτηση). Εξαιτίας λοιπόν αυτών των τροποποιήσεων, στον πίνακα των δημοσιευμάτων από δω και στο εξής θα φιλοξενούνται όλα τα κείμενα, τα άρθρα, οι ειδήσεις, οι αναλύσεις, οι προτάσεις και οι υποδείξεις, ενώ όσα videos θέλετε να παρακολουθήσετε από σήμερα, σας προτείνουμε να τα επιλέγετε με όλους τους υπόλοιπους δυνατούς μέχρι και σήμερα τρόπους εκτός της μηχανής αναζήτησης του ιστοχώρου.

Ελπίζουμε πως και αυτές οι «διορθωτικές παρεμβάσεις» θα διευκολύνουν σημαντικά κάθε επισκέπτη της σελίδας (ασφαλώς να σας υπενθυμίσουμε πως η γνώμη σας «μετράει» και κάθε παρατήρηση ή πρότασή σας την λαμβάνουμε πάντα πολύ σοβαρά υπόψη) ενώ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση, της ικανοποίησης δηλαδή όλων των αναγκών και των απαιτήσεων των φίλων – φιλίππων – αναγνωστών των «Ιπποδρομιών»!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»