Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 3 Μαΐου 2011


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ιπποδρομιακές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Οι καθιερωμένες πλέον ετήσιες ιπποδρομίες του Δοξάτου έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 02-05-2011, παρουσία αρκετών θεατών – φιλίππων, οι οποίοι για άλλη μία φορά  «έστειλαν μήνυμα» προς κάθε κατεύθυνση (κάτι που έγινε εξάλλου πρόσφατα και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας, με τη διοργάνωση σημαντικού πλήθους τοπικών πανηγυρικών ιπποδρομιακών εκδηλώσεων ερασιτεχνικού χαρακτήρα) πως δηλαδή οι ιπποδρομίες και ειδικότερα οι Ελληνικές έχουν τεράστια δυναμική και μεγάλη απήχηση σε ολόκληρο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας!

Από τις ιπποδρομίες στο Δοξάτο 

Στο Δοξάτο κατά κοινή ομολογία υπήρξε πολύ καλύτερη προετοιμασία έναντι άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων κυρίως σε θέματα οργανωτικά – αγωνιστικά, αφού αξίζει να αναφερθεί πως πέραν των αθλοθετημένων κυπέλλων για τις απονομές των νικητών, στην αφετηρία χρησιμοποιήθηκε κανονικό μηχάνημα εκκίνησης! Να προσθέσουμε πως το βράδυ της παραμονής της διεξαγωγής των ιπποδρομιών πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της περιοχής «παρέλαση» των συμμετεχόντων ίππων συνοδεία μουσικής!


Από τις εκδηλώσεις στο Δοξάτο την παραμονή των ιπποδρομιών

Με την ευκαιρία της προβολής των ιπποδρομιών από το Δοξάτο, παραθέτουμε ένα ακόμη video από τις πρόσφατα πραγματοποιηθείσες ιπποδρομίες στο Βαμβακόφυτο Σερρών που διεξήχθησαν στις 25-04-2011. Απολαύστε το:

Από τις ιπποδρομίες στο Βαμβακόφυτο Σερρών

Η δική μας ευχή είναι η «δίψα» όλων αυτών των ανθρώπων για το άθλημα των ιπποδρομιών να παραμείνει άσβεστη, ειδικότερα σήμερα στους κρίσιμους και συνάμα ιστορικούς καιρούς για τις Ελληνικές ιπποδρομίες. Οι «καλύτερες ημέρες» διαφαίνονται ήδη στον ορίζοντα…


Πηγές: Δοξατινά Νέα
            Vamvakofito.blogspot
 
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»