Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας


Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Στις 14 Νοεμβρίου 2010 οι «Ιπποδρομίες» έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο και έκτοτε μεσολάβησαν οκτώ ολόκληροι μήνες. Στο διάστημα αυτό συνέβησαν πάρα πολλά κρίσιμα και σημαντικά ιπποδρομιακά – και όχι μόνο – γεγονότα τα οποία στιγμάτισαν έντονα τη φετινή «ιπποδρομιακή χρονιά». Ζήσαμε δυστυχώς οξύτατες κρίσεις στο Μαρκόπουλο, πολύ έντονες αντιπαραθέσεις, παρακολουθήσαμε ακόμα και το κλείσιμο του Ιπποδρόμου για ένα περίπου μήνα. Οι «Ιπποδρομίες» προσπάθησαν να λειτουργήσουν όλο αυτό το διάστημα από το ξεκίνημά τους με πολλές και παραγωγικές σκέψεις, φρέσκες ιδέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις με αποκλειστικό στόχο το καλό των Ελληνικών Ιπποδρομιών, ενώ προς τούτο έγιναν μέχρι σήμερα πλήθος σημαντικών δραστηριοτήτων (επιστολές, αναφορές, αφιερώματα, δημοσιεύματα, videos, προωθητικό υλικό των Ελληνικών Ιπποδρομιών) που νομίζουμε πως αν μη τι άλλο αποτύπωσαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το δικό μας «στίγμα» και έκαναν φανερές τις προθέσεις μας όπως και το όραμά μας για έναν καλύτερο Ελληνικό Ιππόδρομο.

Ξεκινώντας με μοναδικό «όπλο» τη μεγάλη μας αγάπη για τις Ιπποδρομίες, χωρίς ιδιαίτερα τεχνικά μέσα και συνάμα χωρίς καμία απολύτως οικονομική υποστήριξη (το αντίθετο μάλιστα) καταφέραμε σε πολύ μικρό διάστημα να συγκαταλεγόμαστε πλέον μεταξύ των πιο έγκυρων ιπποδρομιακών ιστοσελίδων στην Ελλάδα, αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η σταθερότατη (σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα) καθημερινή επισκεψιμότητα του ιστοχώρου. Η δική σας αγάπη και υποστήριξη είναι ο, τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό, με την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε – στο μέτρο του δυνατού πάντα – να βελτιώνουμε τόσο την αισθητική του ιστοχώρου όσο και τη γενικότερη θεματολογία του, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται όλο και περισσότερο στις δικές σας απαιτήσεις!

Προκειμένου να σας πούμε το δικό μας «ευχαριστώ» για την υποστήριξη που μας δίνετε και τη σταθερή προτίμησή σας στην προσπάθειά μας για έγκυρη και έγκαιρη ιπποδρομιακή ενημέρωση, θελήσαμε να σας «χαρίσουμε» ένα μικρό video για το καλοκαίρι, ενώ θα πρέπει να σας πούμε πως ήδη υπάρχουν πολλές σκέψεις αναβάθμισης των «Ιπποδρομιών» και για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε ήδη τον προγραμματισμό για τις νέες καινοτόμες δράσεις μας που ίσως μάλιστα υλοποιηθούν από τις αρχές Σεπτεμβρίου!



Μέχρι σήμερα οι οκτώ μήνες της λειτουργίας των «Ιπποδρομιών» μπορούν να θεωρηθούν ως ένα μεγάλο και πολύ ενδιαφέρον «ταξίδι». Το «ταξίδι» μας καταπόνησε (είμαστε βλέπετε πολύ λίγοι άνθρωποι για πάρα πολλή δουλειά) και ως εκ τούτου χρειάζεται και για μας ένα μικρό διάστημα ανάπαυλας και ανασύνταξης των δυνάμεών μας ώστε να επανέλθουμε περισσότερο δυνατοί, περισσότερο δυναμικοί και μαχητικοί! Οι ολιγοήμερες διακοπές είναι αναγκαίες και συνεπώς η καθημερινή ροή της θεματολογίας των «Ιπποδρομιών» θα διακοπεί από σήμερα και για μέχρι τις 26-07-2011. Το «ραντεβού» μας λοιπόν ανανεώνεται για τις 27-07-2011, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως προσεχώς θα ενσωματωθούν όλα τα videos από τις Ελληνικές και τις διεθνείς ιπποδρομίες που θα διεξαχθούν καθ' όλο το διάστημα της δικής μας απουσίας. Μέσα στον Αύγουστο έχουμε προγραμματίσει επίσης και μία μικρή συντήρηση του ιστοχώρου και του τεχνικού μας εξοπλισμού (η διαδικασία αυτή προβλέπεται να διαρκέσει μία με δύο ημέρες) όμως για αυτό το ζήτημα θα σας ενημερώσουμε στον κατάλληλο χρόνο και πάντως έγκαιρα.
 
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»