Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Το σχόλιο της ημέρας


 Μπορεί ο Big Zeb να «πάρει τη ρεβάνς» από τον Sizing Europe στο φετινό Queen Mother Champion Chase ;

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»!

Πολύ σπουδαία αναμέτρηση υπάρχει και σήμερα στο Ιπποδρόμιο Cheltenham την οποία έχει εντάξει στο στοιχηματικό μενού του ο ΟΔΙΕ. Θα προτιμούσαμε φυσικά να είχε εντάξει ολόκληρο το πρόγραμμα, αλλά σε κάθε περίπτωση ας προχωρήσουμε στα δεδομένα της κούρσας (Σημ. «Ιπποδρομιών»: Σας θυμίζουμε πως οι προτάσεις του ξένου Τύπου για όλες τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες της ημέρας είναι δημοσιευμένες από χθες στην σελίδα των «Ιπποδρομιών»).

Πέρυσι στην ίδια αναμέτρηση ο Sizing Europe κατέκτησε τη νίκη αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Big Zeb. Στις αρχές του προηγούμενου μήνα «έκαναν και πάλι το forecast» με την ίδια σειρά, αυτό όμως συνέβη σε μία κούρσα τριών μόλις αλόγων (!) Η διαφορά τους στην άφιξη ήταν σημαντική, λόγω πάντως του εξαιρετικά ολιγομελούς ομίλου και της σύνθεσης – ως εκ τούτου – της διαδρομής δε θα τη θεωρήσουμε ως απολύτως «αντιπροσωπευτική» της μεταξύ τους διαφοράς δυναμικότητας. Υπάρχει δηλαδή κατά τη γνώμη μας το ενδεχόμενο ο Big Zeb να εμφανιστεί τώρα πολύ καλύτερος και να διεκδικήσει με απαιτήσεις τη ρεβάνς από τον μεγάλο αντίπαλό του. Σε περίπτωση πάντως που κάποιος εκ των δύο υστερήσει (διότι το πιθανότερο «σενάριο» με βάση τις δικές μας εκτιμήσεις είναι να ξαναγίνει και φέτος το ίδιο δίδυμο) τότε ο Finian's Rainbow είναι μάλλον αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να «σπάσει» το δίδυμο των προαναφερθέντων, ειδικότερα στην περίπτωση που μπορέσει να οδηγήσει ανενόχλητα. Για τις υπόλοιπες θέσεις (στα πολύπλοκα παιχνίδια) θα προτιμήσουμε τους Kauto Stone, Wishfull Thinking και Realt Dubh.

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 2η ιπποδρομία του Αγγλικού προγράμματος (2012 Sportingbet.com Queen Mother Champion Chase) είναι:

1ο σύνθετο:
2ο δίδυμο: 1Χ7 (βασικός συνδυασμός), 2Χ7 –1Χ2 (καλύψεις)
2ο φορκάστ: 7Χ1 (βασικός συνδυασμός), 1Χ7 – 7Χ2 – 1Χ2 (καλύψεις)
2ο σύνθετο:
2ο  τρίο: 1Χ2Χ7 (βασικός συνδυασμός), 1Χ5Χ7 – 1Χ6Χ7 – 1Χ7Χ8 – 2Χ5Χ7 – 2Χ6Χ7 – 2Χ7Χ8 (καλύψεις)
2ο τρικάστ:  1 – 7 /1 – 2 – 7 /1 – 2 – 5 – 6 – 7 – 8  
2ο τετραπλό: 1 – 7 /1 – 2 – 7 /1 – 2 – 5 – 6 – 7 – 8 /1 – 2 – 5 – 6 – 7 – 8  

 
Στα υπόλοιπα θέματα της ημέρας τώρα, η τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 11-03-2012 είναι διαθέσιμη για όλους εσάς, ενώ δέκα νέα videos από διεθνείς κούρσες «φιλοξενούνται» και σήμερα στις «Ιπποδρομίες» (Σημ. «Ιπποδρομιών»: αποφασίσαμε να μεταφορτώσουμε περισσότερα videos σήμερα διότι έχει μαζευτεί ήδη αρκετό υλικό). Μπορείτε λοιπόν να παρακολουθήσετε σε video (κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο για να μεταβείτε άμεσα) τις εξής αναμετρήσεις:

Οι προτάσεις για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες της Πέμπτης 15-03-2012 θα δημοσιευτούν προς το απόγευμα, ενώ για οτιδήποτε έκτακτο προκύψει θα υπάρχει συνεχής ροή πληροφόρησης.
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV

   
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 11-03-2012 είναι πλέον διαθέσιμη σε video για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο ένα από τα τέσσερα κανάλια που διαθέτουμε στο YouTube (πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες) καθώς και στην σελίδα των  «Ιπποδρομιών» στο Facebook

Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη  συγκεκριμένη θεματική ενότητα).


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 11-03-2012

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»