Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

 «Luck» (νέα τηλεοπτική σειρά): O Dustin Hoffman μια μέρα στις ιπποδρομίες


Στην καινούρια σειρά που θα αγαπήσουμε από το ΗΒΟ, ο μεγάλος ηθοποιός αναλαμβάνει τον πρώτο του σημαντικό τηλεοπτικό ρόλο. Καιρός ήταν.

Ο Ace του Dustin Hoffman είναι ένας αρρωστημένος στοιχηματζής που μόλις βγήκε από τη φυλακή, και ο Nick Nolte παίζει έναν εκπαιδευτή αλόγων που διψά για την επόμενή του νίκη.

Ναι, αυτό είναι ένα δράμα ιπποδρομιών, αλλά στο υποσχόμαστε ότι δε θα θυμίζει τίποτα άλλο που να έχεις δει ποτέ.

Και ναι, είναι μια σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν ο Dustin Hoffman και ο Nick Nolte. Αν ήταν σινεμά, θα ούρλιαζε Όσκαρ, καθότι ηθοποιάρες και οι δύο. Αλλά επειδή είναι τηλεόραση, συλλαβίζει απλώς την επόμενη μεγάλη μας εμμονή. 

Εμμονή σαν αυτοί που έχουν αυτοί οι χαρακτήρες με τη νίκη. Εμμονή που τους έχει φέρει στο χείλος της καταστροφής. Είναι δυνατόν για έναν άντρα να αλλάξει; Μπορεί η μοίρα σου να απομονωθεί από αυτό που διατάζει το περιβάλλον σου;

Σαν ένας νέος Μπουκόφσκι για το τηλεοπτικό κοινό, ο David Milch, παλιός πανεπιστημιακός καθηγητής, επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από ιστορικές σειρές σαν το “NYPD Blue” και το “Deadwood”. Ο τρόπος που γράφει διαλόγους ο Milch, λες και πρόκειται για ομιλούσα ποίηση, συναγωνίζεται μόνο τον τρόπο που σκιαγραφεί καταραμένους άντρες ήρωες.

Ούτε στα όνειρά μας δε θα περιμέναμε ότι μια μέρα ο μέγας Hoffman θα έβαζε στο στόμα του τα συγκλονιστικά λόγια του Milch - και πως όταν αυτό συνέβαινε, την κάμερα θα κράταγε ο Michael Mann. O Mann είναι ένας σκηνοθέτης που έχει φέρει στη μεγάλη οθόνη μερικές από τις πιο καθηλωτικές αντρικές ιστορίες: “Ένταση”, “Collateral”, “Ο Τελευταίος των Μοϊκανών”, “Miami Vice”, τι να πιάσεις και τι να αφήσεις.

Αυτή η απίστευτη συνάντηση γιγάντων έχει ως αποτέλεσμα το “Luck”, την πιο πολυαναμενόμενη δηλαδή σειρά του 2012. Η πρεμιέρα θα γίνει τον Ιανουάριο στο ΗΒΟ, και μπορείς να δεις το πρώτο τρέιλερ.

«Luck» - τρέιλερ

 Πηγή: www.men24.gr

Διαβάστε επίσης τα σχετικά άρθρα: (κάντε κλικ πάνω στον τίτλο) 

- TCA 2011: HBO to get 'Luck'-y in January


Σημ. «Ιπποδρομιών»: Ελπίζουμε κι ευχόμαστε κάποιος από τους Ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς να ενδιαφερθεί και να προβάλλει στο μέλλον τη σειρά και στη χώρα μας!

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Grosser Preis der Metallbau Burckhardt GmbH

Νικητής ίππος: Glady Romana

 

Glady Romana
 
2011 Grosser Preis der Metallbau Burckhardt GmbH
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico Chile
Νικητής ίππος: Tradizione Slam

Tradizione Slam

2011 Clasico Chile
 «Ιπποδρομίες»
Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Sophomore 1000

Νικητής ίππος: Sithela

 

Sithela

 
2011 Sophomore 1000

 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico Ensayo
Νικητής ίππος: Perversado

 

Perversado
  
2011 Clasico Ensayo
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»