Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Προτάσεις για στοίχημα


  Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2012

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τη σημερινή Ελληνική συγκέντρωση είναι έτοιμες. Μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ ή να μεταβείτε στη θεματική ενότητα «Προτάσεις για στοίχημα» και να επιλέξετε τη σημερινή ημερομηνία για να διαβάσετε τί προτείνουμε σήμερα για παιχνίδι!
«Ιπποδρομίες»

ΟΔΙΕ: Εξέδωσε Δελτίο Τύπου για την συγκέντρωση της Αψίδας του Θριάμβου



 Στα πρακτορεία το ΟΔΙΕ θα έχουν όλοι οι φίλιπποι την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στην κούρσα 2012 Qatar Prix de IArc de Triomphe, την κορυφαία ιπποδρομία της  χρονιάς στην Γαλλία


Στις 13:45 η ώρα έναρξης της Κυριακάτικης Γαλλικής φιέστας


Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

3/10/2012 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 

Η  ΟΔΙΕ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012, θα διεξαχθεί Αμοιβαίο Ιπποδρομιακό  Στοίχημα  με Γαλλικές ιπποδρομίες στα πρακτορεία του Ιπποδρόμου σε όλη την Ελλάδα.

Οι Έλληνες Φίλιπποι θα έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν στα κορυφαία άλογα του κόσμου, στα πλαίσια της διεξαγωγής της περίφημης ιπποδρομίας της Αψίδας του Θριάμβου (Qatar Prix de I’Arc de Triomphe) στον Ιππόδρομο του LONGCHAMP.  Σημειώνεται ότι στη Γαλλία είναι το μεγαλύτερο Ιπποδρομιακό γεγονός της χρονιάς στις επίπεδες (Plat) ιπποδρομίες και το χρηματικό έπαθλο είναι της τάξης των 4.000.000 Ευρώ.

Ώρα έναρξης της Ιπποδρομιακής Συγκέντρωσης την Κυριακή 7/10/2012 ορίζεται στις 13:45.

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε 
  
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα: Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 5-10-2012

 Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 

Με έντεκα αμιγώς Ελληνικές διαδρομές διεξάγεται η συγκέντρωση του Ελληνικού προγράμματος της Παρασκευής, όμως παρά τις πολλές κούρσες και πάλι υπάρχει ισχνή συμμετοχή ίππων σε αυτές, με αποκορύφωμα το Κύπελλο Μαραθωνίου, το οποίο θα διεξαχθεί – καλώς εχόντων των πραγμάτων – με την συμμετοχή μόλις τριών ίππων(!). Καλό το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα από πλευράς σύνθεσης σε ο, τι αφορά φυσικά στο παικτικό του σκέλος, σε τρεις ιπποδρομίες δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του τετραπλού ενώ ο καιρός αρχίζει σιγά – σιγά να μπαίνει και αυτός με την σειρά του σε… «φθινοπωρινούς ρυθμούς», η πιθανότητα βροχόπτωσης από δω και πέρα θα είναι οπωσδήποτε αυξημένη όσο περνούν οι μέρες και πάντα σε μία τέτοια περίπτωση χρειάζεται να είμαστε κάπως «επιφυλακτικοί» στο παιχνίδι μας, μιας και τα φυσικά φαινόμενα είναι δυνατό να παίξουν μερικές φορές καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση μίας αναμέτρησης. Κατά τα άλλα, το τζακποτ των 260,76 € στο ΣΚΟΡ9 είναι η μοναδική μεταφορά χρημάτων από την προηγούμενη Ελληνική συγκέντρωση. 

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»: 

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ιπποδρομία του Επάθλου Δαφνομήλη (ίπποι 4 ετών & άνω ΒΗΕ, Φοράδες – απόσταση: 1600 μέτρα) που αποτελεί τη δεύτερη κούρσα του σημερινού προγράμματος.

α/α
Ίππος
Κιλά
Αναβάτης
Προπονητής
Σταρτ
1
ΣΟΥΪΦΤ ΜΠΕΡΝΤ
65,5
Π. Κεράτσας
Αρ. Μυκονιάτης
2
2
ΜΑΓΚΙΟΡΑ
62
Μ. Χριστοφής
Ι. Μυκονιάτης
5
3
ΑΟΥΡ ΛΑΣΤ ΚΟΛ
58
Π. Δημητσάνης
Αλ. Καραμάνογλου
4
4
ΡΟΜΑΝ ΧΟΛΙΝΤΕΪ
53,5
Ε. Κρητικός
Αλ. Γιατράς
1
5
ΜΠΙΣΚΟΤΤΙ
49
Ε. Τσελά
Γ. Καμούτσης
3


Η προτίμησή μας θα στραφεί κατά κύριο λόγο προς την ΣΟΥΪΦΤ ΜΠΕΡΝΤ η οποία προέρχεται από μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση – στην οποία ας σημειωθεί πως ηττήθηκε για πρώτη φορά στην αγωνιστική της σταδιοδρομία, σε σύνολο έντεκα συμμετοχών ! -, βρίσκεται σταθερά σε κορυφαία φόρμα, αναμένεται να ακολουθεί άνετα σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις της διάταξης, εξασφάλισε εξαιρετικά δυναμικό αναβάτη και γενικά διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις προκειμένου να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της. Από τις υπόλοιπες φοράδες, αυτή που νομίζουμε πως μπορεί σε κάποιο βαθμό να τρέφει ελπίδες υψηλής ή ακόμα και πρωταγωνιστικής διάκρισης είναι η ΡΟΜΑΝ ΧΟΛΙΝΤΕΪ, η οποία έχει αποδειχτεί «σπεσιαλίστα» στην απόσταση, διαθέτει και αυτή με την σειρά της πολύ καλό αναβάτη και μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό, εκμεταλλευόμενη κυρίως τη διαφορά των βαρών που τη χωρίζει από την ΣΟΥΪΦΤ ΜΠΕΡΝΤ. Αν πάντως η ΡΟΜΑΝ ΧΟΛΙΝΤΕΪ – που επανέρχεται μετά από δίμηνο ρεπό – δεν μπορέσει τελικά να αποδώσει τα αναμενόμενα, τότε η ευρισκόμενη σε πολύ καλή κατάσταση ΑΟΥΡ ΛΑΣΤ ΚΟΛ – η οποία προέρχεται από πρόσφατη νίκη στο μίλι – είναι σε θέση να διακριθεί ιδιαίτερα, ειδικότερα αν ακολουθήσει σε «γλυκό ρυθμό» με τις πρώτες.




H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2012 είναι:

Ιπποδρομία 2η (Ελληνικό πρόγραμμα):

2ο γκανιάν: Νο 1 (ΣΟΥΪΦΤ ΜΠΕΡΝΤ)
2οδίδυμο: 1χ4 (βασικός συνδυασμός)
2ο φορκάστ: 1χ4 (βασικός συνδυασμός) 4χ1 (κάλυψη)

Καλή επιτυχία σε όλους!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»