Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011


Οι «Ιπποδρομίες» παρουσιάζουν το video – αφιέρωμα για τους νικητές του 65ου Ελληνικού Ντέρμπι


Το video – αφιέρωμα στους φετινούς νικητές του Ντέρμπι είναι έτοιμο και με μεγάλη χαρά σας το παρουσιάζουμε, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως με το συγκεκριμένο θέμα ολοκληρώνεται και τυπικά το αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» στο φετινό Ντέρμπι. Η ευχή μας είναι το Ντέρμπι του 2012 να είναι τόσο πολύ διαφορετικό από οργανωτικής άποψης από τα προηγούμενα Ντέρμπι ώστε να μιλάμε γι’ αυτό πολλά χρόνια αργότερα!

Το video – αφιέρωμα στους νικητές του 65ου Ελληνικού Ντέρμπι εκτός από την αρχική σελίδα έχει ήδη ενσωματωθεί και στο 2ο video player του ιστοχώρου καθώς επίσης και στα δύο από τα τρία κανάλια που διαθέτουν οι «Ιπποδρομίες» στο Διαδίκτυο (YouTube).

Απολαύστε το:

Το video – αφιέρωμα στους νικητές του 65ου Ελληνικού Ντέρμπι
 «Ιπποδρομίες»


65ο Ελληνικό Ντέρμπι – τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης των των «Ιπποδρομιών»


Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Η κούρσα του 65ου Ελληνικού Ντέρμπι είναι ήδη παρελθόν και πέρασε πια στην ιστορία. Ο αλλοδαπός ίππος ΚΑΚΙΚΟΥΪΝΙ ήταν ο μεγάλος και περιφανής νικητής της ιπποδρομίας, ενώ πλέον συγκαταλέγεται μεταξύ των «χρυσών ίππων». Με αφορμή τη διεξαγωγή του φετινού Ντέρμπι οι «Ιπποδρομίες» διεξήγαγαν δημοσκόπηση με το βασικό ερώτημα: «Ποιος νομίζετε πως θα κατακτήσει το 65ο Ελληνικό Ντέρμπι;», με την οποία απευθύνθηκε σε όλους τους φιλίππους, δίνοντας μάλιστα εξαρχής το δικαίωμα πολλαπλών επιλογών στις απαντήσεις. Η διάρκεια της συγκεκριμένης δημοσκόπησης ήταν περίπου τρεις εβδομάδες και ολοκληρώθηκε το πρωί της παραμονής της μεγάλης κούρσας του Ντέρμπι. Σήμερα λοιπόν δημοσιεύουμε τα τελικά αποτελέσματα, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη σειρά των δημοσιευμάτων που αφορούν στο φετινό Ντέρμπι, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως σύντομα θα προβληθεί και το video – αφιέρωμα στο νικητή της ιπποδρομίας.

Τα τελικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 42 ψηφοφόροι, κάτι για το οποίο θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και ευελπιστούμε πως στο μέλλον – σε ανάλογες ενέργειες και δράσεις – η δική σας ανταπόκριση και η συμμετοχή θα είναι ολοένα και μεγαλύτερη. Σε ο, τι αφορά στα της δημοσκόπησης τώρα, οι αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» ψήφισαν και ανέδειξαν ως επικρατέστερο ίππο για την κατάκτηση του φετινού Ντέρμπι τον ίππο ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 15 ψήφους, ποσοστό που αναλογεί περίπου στο 35,00% των ψηφοφόρων. Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση είχε μία «ιδιορρυθμία» (ας μας επιτραπεί η φράση), καθώς περιείχε και ίππους που τελικώς δε διαγωνίστηκαν στο Ντέρμπι, ήταν γραμμένοι πάντως στην 5η φάση των προεγγραφών για το Ντέρμπι και ως εκ τούτου τους είχαμε συμπεριλάβει κι αυτούς στις μετρήσεις μας (η δημοσκόπηση ξεκίνησε προτού προκύψουν οι τελικές εγγραφές). Έτσι λοιπόν, για τους 8 διαγωνισθέντες ίππους τα καθαρά ποσοστά προτίμησης των ψηφοφόρων έχουν ως εξής:

 
Ίππος
Ψήφοι
Καθαρά ποσοστά (*)
Ποσοστά προτίμησης ψηφοφόρων
ΑΞΙΟΣ
11
22,00%
26,00%
ΔΑΝΔΗΣ
1
2,00%
2,00%
ΚΑΚΙΚΟΥΪΝΙ
3
6,00%
7,00%
ΛΑΡΡΥ
4
8,00%
9,00%
ΜΠΛΑΝΚΟ
4
8,00%
9,00%
ΡΑΠΙΝΤΟΥΣ
1
2,00%
2,00%
ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ
15
30,00%
35,00%
ΠΡΑΪΣΛΕΣ
11
22,00%
26,00%
 Σύνολο
50
100,00%
-
  
(*) Τα καθαρά ποσοστά υπολογίστηκαν αποκλειστικά και μόνο με βάση τους ίππους διαγωνίστηκαν τελικά.

Οι διαφοροποιήσεις ανάμεσα στις στήλες «Καθαρά ποσοστά» και «Ποσοστά προτίμησης ψηφοφόρων» εμφανίζονται ακριβώς εξαιτίας της ευχέρειας που δόθηκε στους αναγνώστες μας να χρησιμοποιήσουν πολλαπλές επιλογές στις απαντήσεις τους (κάποιοι έκαναν τελικά χρήση αυτού του δικαιώματος). Όπως προκύπτει λοιπόν από τα στοιχεία του δεύτερου πίνακα τρεις ήταν οι ίπποι που συγκέντρωσαν κυρίως την προτίμησή σας, οι ίπποι ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ, ΑΞΙΟΣ και ΠΡΑΪΣΛΕΣ, γεγονός που έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τα φαβορί όπως αυτά διαμορφώθηκαν στο πραγματικό στοίχημα της κούρσας. Ο νικητής ίππος ΚΑΚΙΚΟΥΪΝΙ συγκέντρωσε δημοσκοπικά μόλις 3 ψήφους (ποσοστό 7,00% των ψηφοφόρων) ενώ ο ίππος ΜΠΛΑΝΚΟ που τερμάτισε στην 4η θέση της άφιξης έλαβε στη στήριξη 4 ψηφοφόρων (που αντιστοιχεί στο 9,00% του συνόλου των ψηφοφόρων). Η αποτύπωση αυτής της έρευνας μπορούμε να πούμε πως μας έδειξε με απόλυτα σαφή και ξεκάθαρο τρόπο τις προτιμήσεις των αναγνωστών μας, καθώς επίσης φανέρωσε και την απόλυτη ταύτιση με τα φαβορί του κοινού όπως αυτά αναδείχτηκαν στο ιπποδρομιακό παιχνίδι και συνεπώς μπορεί να θεωρηθεί ως «αντιπροσωπευτική» της κοινής γνώμης. Με άλλα λόγια, η δική σας άποψη ήταν ταυτόσημη με αυτήν της μεγάλης μάζας των παικτών του ιπποδρομιακού στοιχήματος!

Η σκέψη μας είναι στο μέλλον να διεξάγουμε και άλλες μετρήσεις γύρω από ιπποδρομιακά ζητήματα που απασχολούν τους φιλίππους και οι ενδείξεις από την πρώτη προσπάθειά μας είναι θετικές ως προς την ανταπόκριση όπως και ως προς την «υποδοχή» που επιφυλάξατε στην πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση των «Ιπποδρομιών». Για μία ακόμα φορά μας περιβάλλατε με αγάπη και σας ευχαριστούμε ολόθερμα για αυτό!
 «Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Sapphire Stakes  


Νικητής ίππος: Invincible Ash

Invincible Ash

 
2011 Sapphire Stakes 
«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Grand Prix de Saint-Cloud


Νικητής ίππος: Sarafina

Sarafina
  
2011 Grand Prix de Saint-Cloud
«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Tattersalls Tiara
 

Νικητής ίππος: Yosei

Yosei
 
2011 Tattersalls Tiara
 «Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Stradbroke Handicap  


Νικητής ίππος: Sincero

Sincero
   
 2011 Stradbroke Handicap 
«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Diana Trial 


Νικητής ίππος: Selkis

Selkis

2011 Diana Trial 
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Oppenheim Union Rennen


Νικητής ίππος: Arrigo

Arrigo
   
 2011 Oppenheim Union Rennen
«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Lancaster Stakes 


Νικητής ίππος: Belle d'Amour

Belle d'Amour

2011 Lancaster Stakes
«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Lightning Handicap
 

Νικητής ίππος: Trusted Partner

Trusted Partner
 
2011 Lightning Handicap
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»