Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ιπποδρομιακά θέματα: Προσθήκη νέας ύλης


Μία μελέτη και ένα άρθρο από το εξωτερικό προστίθενται στην θεματική ενότητα «Ιπποδρομιακά θέματα» - Εμπλουτίζεται διαρκώς η αρχειοθήκη των «Ιπποδρομιών» με εξειδικευμένα επιστημονικά κείμενα! 

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 

Δύο καινούργιες προσθήκες γίνονται σήμερα στην θεματική ενότητα: «Ιπποδρομιακά θέματα» και αφορούν σε μία μελέτη και ένα άρθρο γραμμένα στην Αγγλική γλώσσα.

Πιο συγκεκριμένα, η καινούργια μελέτη που ενσωματώνεται στην θεματική υπο-ενότητα: «Εργασίες – Μελέτες - Έρευνες» έχει τίτλο: «Economic and Social Contribution of Horseracing in Europe» («Η οικονομική και κοινωνική συνεισφορά του αθλήματος των Ιπποδρομιών στην Ευρώπη»), ενώ το επιστημονικό άρθρο που ενσωματώνεται στην θεματική υπο-ενότητα: «Άρθρα - Δημοσιεύματα» καταπιάνεται με ένα γνωστό – και παράλληλα «φλέγον» - ζήτημα που «προβληματίζει» σοβαρά τους προπονητές δρομώνων ίππων απανταχού και έχει τίτλο: «Understanding Nosebleeds in Racehorses» («Κατανοώντας τις ρινορραγίες στους ίππους»).

Πολύ ουσιώδη τα ιπποδρομιακά θέματα που πραγματεύονται, σπουδαίες οι πληροφορίες που παρέχουν, ελπίζουμε τελικά πως θα αποδειχτούν και για εσάς αρκετά ενδιαφέροντα! Η προσπάθεια εμπλουτισμού της αρχειοθήκης των «Ιπποδρομιών» συνεχίζεται καθημερινά, με την επιλογή και την ενσωμάτωση σειράς επιλεγμένων κειμένων, που στόχο έχουν την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση, κατάρτιση και εκπαίδευση όλων των φίλων – αναγνωστών των «Ιπποδρομιών» οι οποίοι ενδιαφέρονται για το… «κάτι παραπάνω» σε σχέση με τις Ιπποδρομίες! 
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»