Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011



Διαβάστε το Σάββατο 12-03-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Το σχόλιο της ημέρας

Πρώτη προεγγραφή για το Κύπελλο της Πόλης των Αθηνών

Δελτίο αποτελεσμάτων της Παρασκευής 11-03-2011
 (Ελληνικές ιπποδρομίες)

Προ-ιπποδρομιακές αποδόσεις στο γκανιάν και αποδόσεις για τις Γαλλικές ιπποδρομίες του Σαββάτου 12-03-2011

Πρόγραμμα των Γαλλικών ιπποδρομιών του Σαββάτου 12-03-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Ελληνικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 11-03-2011


Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών


Το σχόλιο της ημέρας

Με ένα πλούσιο Ελληνικό πρόγραμμα 10 ιπποδρομιών μας αποχαιρετά η εβδομάδα, θυμίζοντάς μας κάτι από τα παλιά! Την ερχόμενη Τρίτη μάλιστα πρόκειται να διεξαχθούν 11 Ελληνικές ιπποδρομίες και αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός εγγραφών τότε μπορούμε να αισιοδοξούμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι εφικτό να επιστρέψουμε στις τρεις (τουλάχιστον) Ελληνικές συγκεντρώσεις εβδομαδιαίως. Πάντως, οι τζίροι των τελευταίων ημερών είναι απογοητευτικοί ακόμα και για τις Ελληνικές κούρσες και δυστυχώς οι όποιες προσπάθειες των επαγγελματιών δε φαίνονται από μόνες τους ικανές να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα  που επικρατεί στο Μαρκόπουλο. 

Αγωνιστικά (όχι στοιχηματικά) ξεχωρίζει η 5η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Παναθηναίωναπόσταση: 1.400 μέτρα) με πέντε τριετείς ίππους να διεκδικούν το έπαθλο, ενώ από ο, τι έχουμε δει προσφάτως η υπόθεση της νίκης λογικά θα περιοριστεί μεταξύ δύο εκ των συμμετεχόντων.

Το στοιχείο των αμφίρροπων διαδρομών δε λείπει ούτε και σήμερα από τις ιπποδρομίες, πολλές εκ των οποίων «φωνάζουν» για ευκαιρίες και σημαντικά κέρδη. Θα πρέπει να θυμίσουμε επιπλέον πως υπάρχει το τζακποτ των 20.194,47 € στο ΣΚΟΡ6 από τη συγκέντρωση της Παρασκευής, ενώ μετά από πολύ καιρό θα διεξαχθεί και ΣΚΟΡ9! Η ώρα έναρξης για σήμερα είναι προγραμματισμένη στις 15:00 και ελπίζουμε να παραμείνει εκεί σταθερά, προς όφελος του Οργανισμού και για τη διευκόλυνση των φιλίππων.

Στις «επιλογές της ημέρας» για σήμερα έχουμε την 6η ιπποδρομία (Έπαθλο Αγνάντηςαπόσταση: 1.600 μέτρα) και την 8η ιπποδρομία (Έπαθλο Αγίου Κωνσταντίνουαπόσταση: 1.400 μέτρα), ενώ όπως πάντα μπορείτε να βρείτε τις προτάσεις μας για σύνθετα και ΣΚΟΡ για όλες τις σημερινές διαδρομές του προγράμματος. Με τον καιρό «σύμμαχο», ευχόμαστε να απολαύσουμε ένα συναρπαστικό θέαμα με δυνατές συγκινήσεις!

«Ιπποδρομίες»


Οι πρώτες πληροφορίες του Σχεδίου Νόμου για τα τυχερά παιχνίδια
Το Σχέδιο Νόμου για τα τυχερά παιχνίδια συζητήθηκε την Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο και σύντομα θα κατατεθεί προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πλήρως γνωστές οι τελικές ρυθμίσεις του, πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευτεί και αφορούν στον Ιππόδρομο, προβλέπονται τα εξής (παραθέτουμε τα αποσπάσματα που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στον ΟΔΙΕ):
Ορισμός του πεδίου εφαρμογής του νόμου
- Για τις εταιρίες ΟΠΑΠ ΑΕ και ΟΔΙΕ ΑΕ εφαρμόζονται οι ειδικές ισχύουσες διατάξεις.

Ίδρυση "Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων
- Η ΕΕΕΠ θα παρακολουθεί την αγορά που ανοίγει και θα ενσωματώνει τις αρμοδιότητες όλων των σχετικών υφιστάμενων εποπτικών αρχών.
- Επειδή επείγει η συγκρότησή της και η λειτουργία της, προτείνεται να αποτελέσει καθολικό διάδοχο της ήδη υπάρχουσας Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Τυχερών Παιχνιδιών του ν. 3229/2004.
- Τα βασικά κείμενα διάρθρωσης και λειτουργίας της ΕΕΕΠ είναι ο Οργανισμός, ο Κανονισμός Διεξαγωγής και Ελέγχου Παιγνίων (ΚΔΕΠ) και ο Κώδικας Δεοντολογίας Παιγνίων (ΚΔΠ).
- Προβλέπονται οι τεχνικές απαιτήσεις και οι εξασφαλίσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος Εποπτείας και Ελέγχου (ΠΣΕΕ) που προσδιορίζονται από τον ΚΔΕΠ με στόχο την ηλεκτρονική παρακολούθηση των παιγνίων σε πραγματικό χρόνο.

Κανόνες αδειοδότησης παιγνιομηχανημάτων
- Προβλέπεται η προκήρυξη τεσσάρων έως δέκα αδειών μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό που θα αφορούν σε 30.000 παιγνιομηχανήματα συνολικά. Τμήμα των αδειών αυτών θα λάβει η ΟΠΑΠ ΑΕ σύμφωνα με το δικαίωμα προαίρεσης που διαθέτει βάσει της συμβάσεώς της με το ελληνικό Δημόσιο, η οποία κυρώθηκε με το ν. 2843/2000.
- Κάτοχοι άδειας μπορούν να είναι ΑΕ με κατατεθειμένο κεφάλαιο τουλάχιστον 400.000 ευρώ με έδρα ή μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Απαιτείται και σύσταση εγγύησης ύψους 200.000 ευρώ.
- Ορίζεται ότι στην προκήρυξη θα προβλέπεται η τιμή εκκίνησης, το δε τίμημα θα καταβάλλεται 80,00% με την έκδοση της άδειας και το υπόλοιπο 20,00% σταδιακά σύμφωνα με την προκήρυξη.
- Η διάρκεια των αδειών θα είναι δεκαετής
- Προβλέπεται η ελεύθερη διάθεση πιστοποιημένων τεχνικών-ψυχαγωγικών παιγνίων και διεξαγωγή τους μόνο σε αδειοδοτημένους χώρους.

Κανόνες και περιορισμοί παροχής υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα
- Προβλέπεται η προκήρυξη 15 έως 50 αδειών μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό
- Η ΕΕΕΠ, μέσω του ΚΔΕΠ, καθορίζει τις λεπτομέρειες του συστήματος αδειοδότησης και τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται στους κατόχους άδειας.
- Κάτοχοι άδειας μπορούν να είναι κεφαλαιουχικές εταιρείες με κατατεθειμένο κεφάλαιο τουλάχιστον 200.000 ευρώ και σύσταση εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ.
- Η διάρκεια των αδειών είναι πενταετής.
- Οι ιστότοποι οφείλουν να έχουν ονομασία με κατάληξη .gr

Γενικές υποχρεώσεις αδειούχων, παρόχων και φορέων
- Προβλέπονται παράβολα για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς και για την εγγραφή στα σχετικά μητρώα, διοικητικά τέλη εκκίνησης και λειτουργίας, και συμμετοχή του δημοσίου στα έσοδα σε ποσοστό 30% επί των μικτών κερδών καθώς και φόρος 10% στα κέρδη των παικτών.
- Προβλέπονται διοικητικές και ποινικές κυρώσεις σε περιπτώσεις παράβασης ή καταστρατήγησης των όρων του νόμου και της άδειας.
Τέλος, στο προτεινόμενο σχεδίου νόμου προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων από ραδιοτηλεοπτικά μέσα και η αναθεώρηση του πλαισίου για το ιπποδρομιακό στοίχημα, προκειμένου να προσαρμοστούν τα ισχύοντα για την ΟΔΙΕ ΑΕ στις διατάξεις του σχεδίου νόμου.

Βλέπουμε λοιπόν πως θα εξακολουθήσουν να  εφαρμόζονται οι σχετικές Διατάξεις και η Νομοθεσία για τον ΟΔΙΕ όπως αυτές ισχύουν σήμερα, ενώ επίσης αναφέρεται πως γίνονται κάποιες τροποποιήσεις στο Σχέδιο Νόμου (οι οποίες θα πρέπει να επισημάνουμε πως μέχρι στιγμής δεν αναφέρονται λεπτομερώς) προκειμένου να προσαρμοστούν στις διατάξεις του τα ισχύοντα σήμερα για τον ΟΔΙΕ.

Με μία πρώτη ανάγνωση διαπιστώνουμε προβλήματα, όπως για παράδειγμα τη δυσκολία που θα έχει ο Οργανισμός προκειμένου να διεκδικήσει την αδειοδότηση παιγνιομηχανημάτων, αφού με την έκδοση της άδειας απαιτείται η καταβολή του 80,00% του τιμήματός της, κάτι που κρίνεται «απαγορευτικό» για τον ΟΔΙΕ σήμερα εξαιτίας των τραγικών οικονομικών του (εκτός αν η αναθεώρηση του πλαισίου για το ιπποδρομιακό στοίχημα ρυθμίζει διαφορετικά αυτήν την περίπτωση). Δυσκολίες αναμένεται να συναντήσει και στην απόκτηση άδειας Διαδικτυακού στοιχήματος για τους ίδιους περίπου λόγους. Φυσικά υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα τα οποία θα αποσαφηνιστούν μετά τη δημοσίευση του πλήρους κειμένου του Νομοσχεδίου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε πλήρη εικόνα του «τοπίου» που διαμορφώνεται στην εγχώρια στοιχηματική αγορά. Το σίγουρο πάντως είναι πως με όσα διαφαίνονται τουλάχιστον μέχρι στιγμής ο Ελληνικός Ιππόδρομος δεν μπορεί να προσδοκά ιδιαίτερα οφέλη από την ψήφιση του νέου Νόμου, απεναντίας μάλιστα ο επερχόμενος ανταγωνισμός ίσως να του δώσει στο εγγύς μέλλον τη «χαριστική βολή»…

«Ιπποδρομίες»

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 11-03-2011

6η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
1
ΘΑΛΕΡΟΣ
Δημητσάνης
60
Κάσσης Γ.
2
ΑΛΚΙΜΗΔΗΣ
Μαστοράκης
56
Δέρβης Ν.
3
ΜΠΟΖΕ
Μιχαηλίδης
55.5
Θεολόγου Παν.
4
ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΟΪΣ
Ανδρέου
54.5
Αμίτση Αγγ.
5
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Λαζαρίδης
53.5
Γιατράς Α.
6
ΣΟΥΝΤΕΪΚΙΝ
Μανώλης
53.5
Μπαζέος Παν.
7
ΝΤΕΡΓΚ
Εντιόν
51.5
Κοσκινάς Ν.
8
ΠΑΡΑΝΤΙΖΙ
Χαλιάσος
51.5
Κοσκινάς Ν.
 
Η πρώτη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 6η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Έπαθλο Αγνάντης, ίπποι 6 ετών και άνω κλάση Ε’ – απόσταση: 1.600 μέτρα).


Η τελευταία εμφάνιση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ δε μας προβληματίζει ιδιαίτερα, δεδομένου ότι είχε ανατεθεί σε μαθητευόμενο, κρέμασε πίσω (σε απόσταση από τον όμιλο) και δεν μπόρεσε να διακριθεί στην κούρσα. Ο τρόπος πάντως που κάλυπτε έδαφος στο ίσωμα, η ανάθεσή του τώρα στο Λαζαρίδη (στο χέρι του οποίου αποδίδει πολύ καλά) και ο ευνοϊκός ισοζυγισμός του μας οδηγεί στο να του δώσουμε το προβάδισμα στις προτάσεις μας. Ως βασικότερους αντιπάλους του θεωρούμε τον ΝΤΕΡΓΚ, ο οποίος «έβγαλε μάτια» στην τελευταία του συμμετοχή και διαθέτει επιπλέον δυναμική ίππευση (κι αυτός δεν έτυχε με τη σειρά του της καλύτερης δυνατής διαδρομής) καθώς και τον ΑΛΚΙΜΗΔΗ, ο οποίος ενδέχεται να ευνοηθεί κάπως από την σύνθεση του ομίλου (ακολουθώντας σε μία από τις πρώτες θέσεις), εξασφάλισε επίσης δυναμικό αναβάτη και θεωρούμε πως μπορεί να φανεί απειλητικός για τους δύο προαναφερθέντες (ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΝΤΕΡΓΚ). Ο σταθερός ΘΑΛΕΡΟΣ είναι πάντα υπολογίσιμος σε τέτοιους ομίλους, ενώ βλέψεις για μία διακριτική εμφάνιση (σε ο, τι αφορά στα πολύπλοκα παιχνίδια) εκτιμούμε πως έχουν ο πρόσφατος νικητής στα ίδια μέτρα ΣΟΥΝΤΕΪΚΙΝ και ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΟΪΣ αν καταφέρει «να πάει στρωτά στο δρόμο του».

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 6η ιπποδρομία είναι:


5ο σύνθετο: 1Χ5 (βασικός συνδυασμός), 1Χ7 – 1Χ2 – 3Χ5 – 3Χ7 – 3Χ2 (καλύψεις)
5ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 3 – 5 Χ #1 – 2 – 5 – 7
5ο σύνθετο-forecast 1#3 – 5  Χ 2#1 – 5 – 7 , 1#3 – 5 Χ 5#1 – 2 – 7, 1#3 – 5 Χ 7#1 – 2 – 5, 3#1 – 5  Χ 2#1 – 5 – 7 , 3#1 – 5   Χ 5#1 – 2 – 7, 3#1 – 5  Χ 7#1 – 2 – 5
6ο δίδυμο: 5Χ7 (βασικός συνδυασμός), 2Χ5 – 2Χ7 – 1Χ5 – 1Χ7 – 1Χ2 (καλύψεις)
6ο φορκάστ: 5Χ7 (βασικός συνδυασμός), 5Χ2 – 5Χ1 – 7Χ5 – 2Χ5 – 7Χ2 – 2Χ7 – 7Χ1 – 2Χ1 (καλύψεις)
6ο σύνθετο: 5Χ2 (βασικός συνδυασμός), 7Χ2 – 2Χ2 – 5Χ6 – 5Χ3 – 7Χ6 – 7Χ3 – 2Χ6 – 2Χ3 (καλύψεις)
6ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 2 – 5 – 7 Χ #2 – 3 – 6
6ο σύνθετο- forecast: 2#1 – 5 – 7 Χ #2 – 3 – 6, 5#1 – 2 – 7 Χ #2 – 3 – 6, 7#1 – 2 – 5 Χ #2 – 3 – 6
6ο  τρίο: 2Χ5Χ7 (βασικός συνδυασμός), 1Χ5Χ7 – 1Χ2Χ5 – 5Χ6Χ7 – 2Χ5Χ6 – 1Χ5Χ6 (καλύψεις)
6ο τρικάστ:  2 – 5 – 7/1 – 2 – 5 – 7/1 – 2 – 5 – 6 – 7
6ο τετραπλό: 2 – 5 – 7/1 – 2 – 5 – 7/1 – 2 – 5 – 6 – 7/1 – 2 – 4 – 5 – 6 – 7


8η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
1
ΝΑΖΙΑΡΑ
Δρόσος
60
Πέτρου Χρ.
2
ΜΟΥΒΙΝΓΚ ΑΪΣ
Κεράτσας
59.5
Κεράτσας Π.
3
ΣΠΕΣΙΦΙΚ ΓΟΥΕΪ
Τσιριγώτης
59.5
Κεράτσα Ειρ.
4
ΙΚΕΤΗ
Δημητσάνης
59
Κάσσης Γ.
5
ΣΑΜΕΡ ΓΟΥΑΙΝ
Μανώλης
59
Καστρινός Π.
6
ΣΑΝΒΗΝ
Μαστοράκης
57.5
Μυκονιάτης Αρ.
7
ΣΥΜΦΟΝΥ
Κουτσοπέτρος
57.5
Λύμπουρας Χ.
8
ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ
Τσεργάς
57
Ιωαννίδης Μιχ.
 
Η δεύτερη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 8η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Έπαθλο Αγίου Κωνσταντίνου, ίπποι 5 ετών και άνω κλάση Ε’ (φοράδες) – απόσταση: 1.400 μέτρα).

«Περίεργη» ιπποδρομία και εκτιμούμε πως μάλλον θα προκύψουν υψηλές αποδόσεις. Η ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ αυτή τη φορά εξασφάλισε δυναμική ίππευση, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αναμένεται να πλασαριστεί σε καλή θέση και συνεπώς «τρέφει ελπίδες» για πρωταγωνιστική εμφάνιση, κάτι το οποίο ισχύει βέβαια τόσο για τη σταθερή και φορμαρισμένη ΣΥΜΦΟΝΥ η οποία «κυνηγά» εδώ και καιρό τη νίκη όσο και για τη ΣΑΝΒΗΝ η οποία εκτιμούμε πως δεν ιππεύτηκε με το επιβεβλημένο ενδιαφέρον διάκρισης στην πρόσφατη συμμετοχή της και τώρα είναι σε θέση να εμφανιστεί με απαιτητικές βλέψεις στο φίνις της. Σε ο, τι αφορά στα πολύπλοκα παιχνίδια θα προτιμήσουμε την πρόσφατα διακριθείσα ΙΚΕΤΗ η οποία έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τη ΣΠΕΣΙΦΙΚ ΓΟΥΕΪ η οποία μπορεί υπό ορισμένες προϋποθέσεις να διακριθεί και τέλος τη ΜΟΥΒΙΝΓΚ ΑΪΣ η οποία έχει να αντιπαρέλθει το μειονέκτημα της πολύμηνης αποχής της.

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 8η ιπποδρομία είναι:


7ο σύνθετο: 2Χ8 (βασικός συνδυασμός), 2Χ7 – 2Χ6 – 6Χ8 – 3Χ8 – 6Χ7 – 3Χ7 – 6Χ6 – 3Χ6 (καλύψεις)
7ο σύνθετο-δίδυμο: #2 – 3 – 6 Χ # 6 – 7 – 8
7ο σύνθετο- forecast: #2 – 3 – 6 Χ # 6 – 7 – 8
8ο δίδυμο: 7Χ8 (βασικός συνδυασμός), 6Χ8 – 6Χ7 (καλύψεις)
8ο φορκάστ: 8Χ7 (βασικός συνδυασμός), 7Χ8 – 8Χ6 – 7Χ6 – 6Χ8 – 6Χ7 (καλύψεις)
8ο σύνθετο: 8Χ3 (βασικός συνδυασμός), 8Χ2 – 8Χ7 – 7Χ3 – 7Χ2 – 7Χ7 – 6Χ3 – 6Χ2 – 6Χ7 (καλύψεις)
8ο σύνθετο-δίδυμο: # 6 – 7 – 8 Χ #2 – 3 – 7
8ο σύνθετο- forecast: # 6 – 7 – 8 Χ #2 – 3 – 7
8ο τρίο: 6Χ7Χ8 (βασικός συνδυασμός), 4Χ7Χ8 –  3Χ7Χ8 – 4Χ6Χ8 – 3Χ6Χ8 – 4Χ6Χ7 – 3Χ6Χ7 (καλύψεις)
8ο τρικάστ: 6 – 7 – 8 /6 – 7  – 8/3 – 4  – 6 – 7 – 8
8ο τετραπλό: 6 – 7 – 8 /6 – 7  – 8/3 – 4  – 6 – 7 – 8/2 – 3 – 4  – 6 – 7 – 8


Τέλος, για τους φίλους που παίζουν σύνθετα και ΣΚΟΡ, προτείνουμε να προσέξετε ιδιαίτερα τους: (τα νούμερα των ίππων αναφέρονται με αριθμητική σειρά και όχι με σειρά προτίμησης όταν πρόκειται για προτάσεις που αφορούν στα ΣΚΟΡ)


1η ιπποδρομία: Νο  1 (ΣΑΡΠ ΕΚΛΙΨ), Νο  7 (ΜΠΛΑΚ ΝΤΑΝΤΙ) και Νο 8 (ΣΗΡΜΑΝ)
2η ιπποδρομία: Νο  2 (ΑΡΚΤΙΚ ΦΟΞ), Νο 3 (ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΓΟΥΕΪ)  και Νο 9 (ΟΛΒΙΑ)
3η ιπποδρομία: Νο  2 (ΤΣΕΛΣΙ ΛΕΪΤΛΙ), Νο 3 (ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ)  και Νο 7 (ΕΞΕΑΡΤΙ)
4η ιπποδρομία: Νο  2 (ΣΠΙΡΙΤΕΝΤ ΛΕΪΝΤΙ), Νο 3 (ΑΣΠΙΔΑ)  και Νο 4 (ΝΤΑΧΙΡΑ)
5η ιπποδρομία: Νο  1 (ΦΟΚΛΑΝΤ ΦΛΑΪΕΡ) και Νο 3 (ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ)
6η ιπποδρομία: Νο  2 (ΑΛΚΙΜΗΔΗΣ), Νο  5 (ΚΕΡΑΥΝΟΣ) και Νο 7 (ΝΤΕΡΓΚ)
7η ιπποδρομία: Νο  2 (ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ), Νο  3 (ΓΚΑΣΠΑΡ) και Νο 6 (ΓΚΟΥΝΤΙΣΟΝ ΓΚΛΟΡΥ)
8η ιπποδρομία: Νο  6 (ΣΑΝΒΗΝ), Νο  7 (ΣΥΜΦΟΝΥ) και Νο 8 (ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ)
9η ιπποδρομία: Νο  2 (ΝΤΑΪΡΕΚΤΟΡ ΛΟΤΖΙΚ), Νο  3 (ΝΕΒΕΡ ΕΝΤΙΝΓΚ ΤΕΪΛ) και Νο 7 (ΣΕΝΤΙΟΥΣΕΡ)
10η ιπποδρομία: Νο  1 (ΠΡΕΣΙΟΥΣ ΓΟΥΕΪ), Νο  2 (ΖΟΦΕΡΟΣ) και Νο 7 (ΔΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟΣ)


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»