Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Qipco 1000 Guineas

Blue Bunting
Η 3ετής φοράδα Blue Bunting ιδιοκτησίας των Στάβλων Godolphin με τον Frankie Dettori στη σέλλα της ήταν η νικήτρια της ιπποδρομίας 2011 Qipco 1000 Guineas Stakes. Απολαύστε την:

 
2011 Qipco 1000 Guineas

Να σας ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη ιπποδρομία ενσωματώθηκε στο ευρετήριο με τα videos των ιπποδρομιών τα οποία δεν κατορθώσαμε να ενσωματώσουμε στα video players του ιστοχώρου.
 
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Qipco 2000 Guineas Stakes

Ο Frankel συνεχίζει να εντυπωσιάζει από κούρσα σε την κούρσα από την αρχή της αγωνιστικής του καριέρας, εδραιώνοντας πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο τη φήμη του ως ένας εκ των κορυφαίων δρομώνων ίππων του πλανήτη αυτήν την εποχή. Η Timeform μάλιστα, έπειτα από την – εκ νέου – επιβλητική του νίκη στο Newmarket το Σάββατο τον κατέταξε πρώτο με rate 142, αφήνοντας την περίφημη φοράδα Black Caviar (η οποία φιγουράριζε μέχρι πρότινος στην κορυφή της κατάταξης της Timeform) στη δεύτερη θέση της σχετικής βαθμολογίας.

Ένα νέο υπέρλαμπρο αστέρι ανέτειλε στον κόσμο των ιπποδρομιών και καλώς εχόντων των πραγμάτων (αρκεί δηλαδή να παραμείνει γερός και υγιής) η αγωνιστική του εξέλιξη και η άνοδός του αναμένεται να συνεχιστεί. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει άραγε; Είναι ένα ερώτημα που θα μας απαντήσει εν καιρώ ο ίδιος ο Frankel! Μέχρι να συμβεί αυτό, ας παρακολουθήσουμε σε video την ιπποδρομία 2011 Qipco 2000 Guineas Stakes που διεξήχθη όπως προείπαμε το Σάββατο 30-04-2011 στο ιπποδρόμιο Newmarket (κούρσα που υπήρχε – μέσω της PMU – και στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ για τους Έλληνες φιλίππους) στην οποία ο Frankel έκανε για άλλη μία φορά «επίδειξη ισχύος»:

2011 Qipco 2000 Guineas Stakes

«Ιπποδρομίες»
Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Prix Ganay-Prix Air Mauritius

Επειδή δεν μας είναι γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει με τα πνευματικά δικαιώματα μεταφόρτωσης στο Διαδίκτυο videos των Γαλλικών ιπποδρομιών, αποφασίσαμε να αναρτήσουμε στην αρχική σελίδα των «Ιπποδρομιών» την ιπποδρομία 2011 Prix Ganay-Prix Air Mauritius.


2011 Prix Ganay-Prix Air Mauritius

Έχουν ήδη αρχίσει να «μαζεύονται» αρκετά videos τα οποία δεν μπορούμε – για τους γνωστούς λόγους – να ενσωματώσουμε στα δύο video players του ιστοχώρου. Προκειμένου εφεξής να είναι και αυτά με τη σειρά τους άμεσα (και το κυριότερο, εύκολα) προσβάσιμα σε όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών», σκοπεύουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ομαδοποιήσουμε όλα αυτά τα videos και να τα εντάξουμε με κάποιον τρόπο σε μία νέα θεματική ενότητα, ώστε να είναι εύκολη η παρακολούθησή τους στο μέλλον. Μόλις ολοκληρωθεί το εγχείρημα, θα σας ενημερώσουμε άμεσα με νέα ανακοίνωση.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»