Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Αγγλικές Ιπποδρομίες: Προγνωστικά Παρασκευής 20-01-2012



Προγνωστικά Παρασκευής 20-01-2012 (από την Αγγλική ιστοσελίδα timeform.com)

1. 7-1-2
2. 6-1-3
3. 5-2-7
4. 3-7-1
5. 1-4-3

«Ιπποδρομίες»
Παρακολουθήστε σε video την τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV 
   
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 15-01-2012 είναι πλέον διαθέσιμη σε video για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο 2ο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και σε ένα από τα  τέσσερα κανάλια που διαθέτουμε στο YouTube (πατήστε εδώ αν θέλετε να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες) αλλά και στην σελίδα που διαθέτουν οι  «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη  συγκεκριμένη θεματική ενότητα).



Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 15-01-2012

«Ιπποδρομίες»

Οι ιπποδρομίες του Ascot θα έχουν πιο αυστηρό dress code


Σίγουρα όχι μόνο έχετε ακούσει αλλά και θαυμάσει φωτογραφίες με εντυπωσιακά καπέλα -τις περισσότερες φορές, μάλιστα, στα όρια του γελοίου- από το ετήσιο ιππικό event που λαμβάνει χώρα στη Μεγάλη Βρετανία και ονομάζεται Royal Ascot. Τα πράγματα, όμως, φέτος αλλάζουν, αφού οι διοργανωτές αποφάσισαν να «μαζέψουν» τον χαλαρό ενδυματολογικό κώδικα (υποθέτουμε κυρίως για τις γυναίκες) που μέχρι στιγμής επέτρεπε να γίνονται μέχρι και αρκετά προκλητικές εμφανίσεις.

Σύμφωνα με τον αναθεωρημένο dress code, οι άνδρες θεατές θα πρέπει να φορούν πουκάμισο, γραβάτα και σακάκι, ενώ στις κυρίες θα δοθούν ειδικές οδηγίες για το μήκος της φούστας και το φάρδος στις τιράντες των φορεμάτων τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ascot, παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους ότι τα τελευταία χρόνια, ο ενδυματολογικός κώδικας είχε χαλαρώσει αρκετά σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί περισσότερος κόσμος στο ιππικό γεγονός που μετράει 300 χρόνια παρουσίας. Και παραδέχτηκε ότι πολλοί πλέον ντύνονται «σαν να πηγαίνουν στην παραλία».

Πηγή: www.inews.gr

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Hal's Hope Stakes
Νικητής ίππος: Jackson Bend

Jackson Bend

2012 Hal's Hope Stakes
  «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Etisalat Al Maktoum Challenge R1

Νικητής ίππος: Sahib Du Clos

Sahib Du Clos

 
2012 Etisalat Al Maktoum Challenge R1
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Gran Premio Pineyrua

Νικητής ίππος: Brujo de Olleros

Brujo de Olleros
 
2012 Gran Premio Pineyrua
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»