Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011


Οι «Ιπποδρομίες» σας προτείνουν : Winky's Horse (the movie)
  

Το φιλμ με τίτλο: «Το άλογο της Γουίνκι» («Winky’s Horse» ή αλλιώς «Het paard van Sinterklaas» όπως ονομάζεται στην Ολλανδία) είναι μία Ολλανδική δραματική ταινία παραγωγής του 2005 και είναι κατάλληλη για όλους. Με ιδιαίτερα έντονα τα στοιχεία από το Χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών (όπως θα μπορέσετε να διαβάσετε παρακάτω, στην υπόθεση της ταινίας) νομίζουμε πως αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για όλη την οικογένεια!

 Winky's Horse (movie trailer)
Μερικά λόγια για την ταινία:

Η πεντάχρονη Γουίνκι, ένα κοριτσάκι ασιατικής καταγωγής που έχει μεταναστεύσει οικογενειακώς στην Ολλανδία, νοιώθει πολύ μόνη στον καινούργιο τόπο διαμονής της και πιάνει τελικά φιλία με ένα πόνι! Κάποια στιγμή αυτό όμως αρρωσταίνει και πεθαίνει και τότε εκείνη αποφασίζει πως θέλει πλέον ένα δικό της άλογο.

Όταν ο Αϊ-Βασίλης επισκέπτεται την πόλη της, του ανακοινώνει την ευχή της και ζητά τη βοήθειά του. Οι μέρες περνούν και το δώρο της δεν εμφανίζεται, οπότε η Γουίνκι αποφασίζει να πάρει την τύχη της στα δικά της χέρια. Θα πάνε, άραγε, όλα καλά;

Η ταινία που είναι παραγωγής της εταιρίας Warner Bros νομίζουμε πως θα καταφέρει να γοητεύσει μικρούς και μεγάλους, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στην Ολλανδία απέσπασε το βραβείο «Golden Film», το οποίο λαμβάνουν οι ταινίες εκείνες που καταφέρνουν να κόψουν στις αίθουσες πάνω από 100.000 εισιτήρια!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομία με άλογα εκτός ελέγχου!



Η τηλεοπτική κάλυψη μιας μπορεί κάποιες φορές να είναι αιτία για να ανεβεί η αδρεναλίνη στα ύψη!

Είναι η στιγμή, που ενώ όλα πηγαίνουν καλά, ξαφνικά όλα ανατρέπονται. Μία κακή κίνηση του αναβάτη ή ένα παραπάτημα του αλόγου, και η ιπποδρομία «τινάζεται στον αέρα».

Τα περιστατικά ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί σε ιπποδρομίες είναι πολλά. Άλλα χαριτωμένα, άλλα σοκαριστικά, όλα όμως επώδυνα για αναβάτες και άλογα. Ένα video που αναρτήθηκε στο YouTube, έχει συλλέξει τέτοια ατυχήματα σε ιπποδρομίες, που κόβουν την ανάσα!

Δείτε το
video:
Ιπποδρομία με άλογα εκτός ελέγχου! (video)

Πηγή: www.mediasoup.gr  

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico Tresiete Handicap

Νικητής ίππος: 

Mister Tin

2011 Clasico Tresiete H.
  «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»