Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Ryanair Novice Chase

Νικητής ίππος: Captain Chris

Captain Chris

 
2011 Ryanair Novice Chase

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Rabobank Champion Hurdle

Νικητής ίππος: Hurricane Fly

Hurricane Fly
 
2011 Rabobank Champion Hurdle
 
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 08-05-2011 τελικά μεταφορτώθηκε στο Διαδίκτυο και έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να την προβάλλουμε, ώστε να μπορέσετε να τη δείτε σε video όσοι από εσάς δεν είχατε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά την Κυριακή (κάτι πάντως που νομίζουμε πως είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, πρέπει δηλαδή κάθε ιπποδρομιακή προσπάθεια που γίνεται να τυγχάνει της ανάλογης στήριξης και της ενθάρρυνσης από όλους τους φιλίππους, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή αν διαφωνούμε σε κάποια επιμέρους θέματα μερικές φορές).

Συνιστούμε επίσης πριν να παρακολουθήσετε το video της εκπομπής (το οποίο για πρακτικούς λόγους μεταφόρτωσης είναι χωρισμένο σε τέσσερα μέρη) να διαβάσετε το χθεσινό δημοσίευμα των «Ιπποδρομιών» με τίτλο: «Το σχόλιο της ημέρας».

Η προσπάθεια μεταφόρτωσης της εκπομπής ξαναξεκίνησε (υπήρχε και στο παρελθόν αλλά σταμάτησε) και ευχόμαστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα και στο μέλλον. Δεσμευόμαστε μάλιστα πως μόλις τα videos της εκπομπής γίνονται διαθέσιμα μέσω του Διαδικτύου θα τα μεταφορτώνουμε κι εμείς με τη σειρά μας ώστε όλοι οι αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» να μπορούν να την παρακολουθούν χωρίς να χρειάζεται να φεύγουν από τον ιστοχώρο! Επίσης, εκτός από την αρχική σελίδα, ολόκληρη η εκπομπή ενσωματώθηκε και στο 2ο video player των «Ιπποδρομιών» (μαζί δηλαδή με τα videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες), κάτι που θα γίνεται εφεξής σε κάθε μεταφόρτωση της εκπομπής.

Τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV (1ο μέρος)

 
Τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV (2ο μέρος)

  
Τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV (3ο μέρος)


 Τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV (4ο μέρος)
  
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»