Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Προτάσεις για στοίχημα


  Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου 2012


Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τη σημερινή Ελληνική συγκέντρωση είναι έτοιμες. Μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ ή να μεταβείτε στη θεματική ενότητα «Προτάσεις για στοίχημα» και να επιλέξετε τη σημερινή ημερομηνία για να διαβάσετε τί προτείνουμε σήμερα για παιχνίδι!
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές TV: ΕΚπομπή «Ιππόδρομος»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 23-09-2012 είναι πλέον διαθέσιμη σε video με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες) καθώς και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook


 
Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 23-09-2012 

Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα) 
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα - Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 24-9-2012

 Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 

Με οκτώ αμιγώς Ελληνικές διαδρομές και μία αλλοδαπή από την Νότια Αφρική (στο φινάλε της ημέρας) διεξάγεται η συγκέντρωση του Ελληνικού προγράμματος της Δευτέρας. Κύριο στοιχείο – και αυτής – της συγκέντρωσης είναι ο χαμηλός αριθμός συμμετοχών, «σημεία των καιρών», που έχουν άμεση επίπτωση στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Έτσι, λοιπόν, σε τέσσερις ιπποδρομίες δε θα διεξαχθεί τετραπλό, ενώ σε μία από αυτές δε θα διεξαχθεί ούτε τρίο και τρικάστ, αφού θα διαγωνιστούν μόλις πέντε ίπποι! Το τζακποτ των 104,55 € στο ΣΚΟΡ9 τέλος είναι η μοναδική μεταφορά χρημάτων από την Ελληνική συγκέντρωση της Παρασκευής. 

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»: 

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ιπποδρομία του Επάθλου Βυζαντίου (ίπποι 4 ετών & άνω ΙΕΕ, Κλάση Ε’ – απόσταση: 1600 μέτρα) που αποτελεί την πέμπτη κούρσα του σημερινού Ελληνικού προγράμματος. Οι δικές μας αναλύσεις συγκλείνουν στο να προτείνουμε για βάση στο παιχνίδι τον ίππο ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ που αναμένεται να ακολουθεί κοντά με τους πρώτους, εξασφάλισε πολύ δυναμική ίππευση και με υπολογισμένη διαδρομή ημιαναμονής αισιοδοξούμε πως θα είναι αυτός τελικά που θα περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Από τους υπόλοιπους, ασφαλώς ξεχωρίζουν ο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό διαγωνίζεται με αξιοσημείωτη σταθερότητα, του αρέσουν ιδιαίτερα τα μέτρα – έχει πρωταγωνιστήσει και τις δύο φορές που έχει τρέξει στα 1.600 -, έχει χρόνους πλήρως ανταγωνιστικούς έναντι των σημερινών του αντιπάλων και μοναδικό «ερωτηματικό» για αυτόν αποτελεί το γεγονός ότι επανεμφανίζεται από δίμηνο ρεπό, ενώ κατά την γνώμη μας και ο ΟΝΕΙΤΗΣ θα πρέπει οπωσδήποτε  να συμπεριληφθεί στο τιμ των πιθανών πρωταγωνιστών, ειδικότερα μάλιστα στην περίπτωση που καταφέρει αμέσως – με μία καλή εκκίνηση – να οδηγήσει ανενόχλητος τον όμιλο και «φέρει την κούρσα στα μέτρα του». Από τους υπόλοιπους, νομίζουμε ότι ο ΜΠΛΑΝΚΟ θα προσπαθήσει να φανεί με τη σειρά του αξιόμαχος στο τελικό κομμάτι της κούρσας, ενώ για την «έκπληξη» στα πολύπλοκα παιχνίδια θα προτείνουμε τον ΧΑΡΝΤ ΜΠΟΛ. 

H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου 2012 είναι: 

Ιπποδρομία 5η (Ελληνικό πρόγραμμα): 

5ο γκανιάν: Νο 5 (ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ) 
5ο δίδυμο: 1χ5 (βασικός συνδυασμός) 3χ5 (κάλυψη)
5ο φορκάτ: 5χ1 (βασικός συνδυασμός) 5χ3 (κάλυψη)
5ο tricast: 5/1-3/1-2-3
5ο τετραπλό: 5/1-3/1-2-3/1-2-3-4 

Καλή επιτυχία σε όλους!


 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»