Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Live streaming μεταδόσεις: Παρακολουθείστε καθημερινά Αγγλικές, Ιρλανδικές και Αμερικάνικες κούρσες μέσα από τις «Ιπποδρομίες»


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,
Στην προσπάθεια για συνεχή ποιοτική αναβάθμιση της ιστοσελίδας, ενσωματώσαμε δύο νέους συνδέσμους (links), από όπου μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά – σε ελεύθερη μετάδοση και φυσικά χωρίς καμία απολύτως χρέωση – όλες τις Αγγλικές, Ιρλανδικές και Αμερικανικές ιπποδρομίες!

Τα κανάλια At The Races και Racing UK «φιλοξενούνται» εδώ και λίγες ημέρες από τις «Ιπποδρομίες», σε μία εποχή όπου ο αποκλειστικός πάροχος
στην Ελλάδα σήμερα (ΟΔΙΕ) «κόβει» – άγνωστο για ποιους λόγους – την εικόνα από τους φιλίππους και στερεί το θέαμα από τους στοιχηματίες!

Για να φτάσετε σε μία από τις παραπάνω επιλογές, λοιπόν, δεν έχετε παρά να μεταβείτε στην ενότητα «Ιπποδρομίες Live!» από το οριζόντιο μενού που βρίσκεται ψηλά στην αρχική σελίδα.
 

Τα κανάλια At The Races και Racing UK μεταδίδουν καθημερινά στο σύνολό τους όλο το πρόγραμμα από την Μεγάλη Βρετανία, με ζωντανές μεταδόσεις και περιγραφές από τα Ιπποδρόμια της Αγγλίας και της Ιρλανδίας, καθώς και σπουδαίες αναμετρήσεις από άλλες χώρες (πχ Γαλλία) αναμεταδίδονται επίσης ως ένθετα γεγονότα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποιήσαμε για να ελέγξουμε την σωστή λειτουργία αυτών των συνδέσμων, διαπιστώσαμε με μεγάλη μας χαρά πως μετά την λήξη του Βρετανικού αγωνιστικού προγράμματος, την «σκυτάλη» παίρνουν στις οθόνες μας οι Ιππόδρομοι των Ηνωμένων Πολιτειών (εμείς παρακολουθήσαμε αναμέτρηση από το Ιπποδρόμιο Belmont), επομένως, τα δύο συνδρομητικά αθλητικά κανάλια του εξωτερικού νομίζουμε πως μπορούν να προσφέρουν ένα εξαίσιο τηλεοπτικό μενού για όλους τους λάτρεις των Ιπποδρομιών από αυτές τις χώρες!
 

Ανάλογες ενέργειες οπωσδήποτε πρόκειται να επακολουθήσουν και στο μέλλον, με την προσθήκη συνδέσμων – ή ακόμα και την ενσωμάτωση live streaming players, όπου αυτό είναι εφικτό – από άλλες χώρες και κανάλια που προβάλλουν ιπποδρομίες, έτσι ώστε να εμπλουτιστούν οι προσφερόμενες επιλογές για όλους τους φίλους των «Ιπποδρομιών». Οι «Ιπποδρομίες» έχουν ταχθεί διαχρονικά υπέρ των Ελληνικών Ιπποδρομιών και προσπαθούν σταθερά και με κάθε πρόσφορο τρόπο να τις στηρίζουν, από την άλλη πλευρά πιστεύουμε ακράδαντα στην «ποικιλία», όπως και στην ελευθερία των φιλίππων να επιλέγουν για να παρακολουθούν και να στοιχηματίσουν στις κούρσες της αρεσκείας τους (αυτό το τελευταίο αναφέρεται διότι ο ΟΔΙΕ μέχρι σήμερα - και ο ΟΠΑΠ προσεχώς - έχουν τα αποκλειστικά δικαιώματα για το στοίχημα επί των Ελληνικών Ιπποδρομιών, υπάρχουν όμως και άλλες εταιρίες στην Ελλάδα – μόνο online προς το παρόν – οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα και προσφέρουν στους φιλίππους περισσότερες επιλογές για ιπποδρομιακό στοίχημα από άλλες χώρες).

Οποιαδήποτε σκέψη, παρατήρηση, πρόταση, οτιδήποτε εν πάσει περιπτώσει νομίζετε πως θέλετε να μας γνωστοποιήσετε, όλα τα μέσα επικοινωνίας των «Ιπποδρομιών» βρίσκονται πάντοτε στη διάθεσή σας!

Πάρτε λοιπόν θέση, «συντονιστείτε» με τα Ιπποδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ και… καλή διασκέδαση!

«Ιπποδρομίες»

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Επειδή λάβαμε μήνυμα από φίλο αναγνώστη των «Ιπποδρομιών» ότι του ζητήθηκε o αριθμός πιστωτικής κάρτας προκειμένου να παρακολουθήσει τα κανάλια, μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε σας διαβεβαιώνουμε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απλώς ο φίλος αναγνώστης πρέπει να πάτησε σε λάθος σημείο και να άνοιξε κάποιο άλλο παράθυρο, ανεξάρτητο από τα δύο ιπποδρομιακά κανάλια. Για αυτό, καλό θα είναι να είστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις επιλογές που κάνετε με το ποντίκι του υπολογιστή σας και φυσικά σε καμία περίπτωση να μην αποδεχτείτε οτιδήποτε σας παραπέμπει σε πληρωμή ή συνδρομή, όταν οι «Ιπποδρομίες» υπεύθυνα σας έχουν ενημερώσει για το αντίθετο.  

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»