Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος»

 Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 30-09-2012 είναι πλέον διαθέσιμη σε video με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες) καθώς και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 30-09-2012 

Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα) 
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα


 Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου 2012


Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τη σημερινή Ελληνική συγκέντρωση είναι έτοιμες. Μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ ή να μεταβείτε στη θεματική ενότητα «Προτάσεις για στοίχημα» και να επιλέξετε τη σημερινή ημερομηνία για να διαβάσετε τί προτείνουμε σήμερα για παιχνίδι!
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος»

 Ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα καθυστερεί την πλήρη μεταφόρτωση της χθεσινοβραδινής εκπομπής – Παρακολουθήστε σε video τις ιπποδρομιακές προτάσεις του δημοσιογράφου Π. Δημητρίου και τα σχόλια των προπονητών Ι. Μυκονιάτη και Γ. Αλιμπινίση


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Εξαιτίας ενός πολύ μεγάλου τεχνικού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε από χθες το βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η μεταφόρτωση ολόκληρης της ιπποδρομιακής εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου θα καθυστερήσει ίσως και σημαντικά και για αυτό απολογούμαστε. Παρόλα αυτά, για όσους φίλους θέλουν να συμβουλευτούν τις προτάσεις του δημοσιογράφου κυρίου Π. Δημητρίου για τις σημερινές Ελληνικές Ιπποδρομίες και να ακούσουν τα σχόλια των προπονητών κυρίων Ι. Μυκονιάτη και Γ. Αλιμπινίση, ετοιμάσαμε για σας ένα σχετικό video.

Ελπίζουμε μέχρι το μεσημέρι να έχει επιλυθεί το συγκεκριμένο θέμα.


Παρακολουθήστε σε video τις προτάσεις της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου:

 

Εκπομπή «Ιππόδρομος» HIGH TV 30-9-2012 (ηχητικό απόσπασμα) 
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα: Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου 2012

 Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 1 οκτωβρίου 2012

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,


Καλό μήνα!

Με επτά αμιγώς Ελληνικές διαδρομές που πλαισιώνονται από δύο ακόμα αλλοδαπές αναμετρήσεις από την Νότια Αφρική (τρίτη και πέμπτη κούρσα) διεξάγεται η συγκέντρωση του Ελληνικού προγράμματος της Δευτέρας, ενώ θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως της Ελληνικής συγκέντρωσης προηγείται χρονικά πρόγραμμα με τέσσερις αλλοδαπές κούρσες από το Ιπποδρόμιο Flamingo Park της Νότιας Αφρικής. Σχετικά καλό από πλευράς σύνθεσης το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα, μόνο στην πρώτη ιπποδρομία δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του τετραπλού – λόγω χαμηλού αριθμού συμμετοχών –, θα λέγαμε πως υπάρχει έντονο το στοιχείο του «παικτικού ενδιαφέροντος» σε αρκετές αναμετρήσεις, ενώ, τέλος, σε ο, τι αφορά στο στοιχηματικό σκέλος, το τζακποτ των 222,22 € στο ΣΚΟΡ9 είναι η μοναδική μεταφορά χρημάτων από την προηγούμενη Ελληνική συγκέντρωση.

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»:

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ιπποδρομία του Επάθλου Γράμμου (ίπποι 5 ετών & άνω ΙΕΕ Κλάση Ε’, Φοράδες – απόσταση: 1600 μέτρα) που αποτελεί την τέταρτη κούρσα του σημερινού προγράμματος.

α/α
Ίππος
Κιλά
Αναβάτης
Προπονητής
Σταρτ
1
ΓΚΑΛΑΣΙΓΙΑ
60
Τσιριγώτης
Γ. Καμούτσης
6
2
ΡΙΦΙΟΥΖ ΤΟΥ ΓΟΥΕΪΤ
57,5
Κεράτσας
Στ. Σίντλερ
4
3
ΛΟΥΜΙ
55,5
Κουτσοπέτρος
Χρ. Θεοδωράκης
7
4
ΜΠΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΠΛΑΝΙ
54,5
Μάριος
Γ. Αλιμπινίσης
1
5
ΑΛΙΝΓΚΙ
51
Ροδόλφος
Ηλ. Σιατούνης
3
6
ΜΠΛΟΥ ΠΟΛΚΑ
50,5
Λαζαρίδης
Χρ. Σταύρου
2
7
ΑΝΤΒΕΡΤ
48,5
Εντιόν
Γ. Αλιμπινίσης
5


Αρκετά δύσκολη κατά την άποψή μας είναι η τέταρτη κούρσα του σημερινού προγράμματος, οι εκτιμήσεις μας συνηγορούν υπέρ της άποψης ότι μάλλον «θα πληρώσει καλά»

Σε ο, τι αφορά στην πρότασή μας για παιχνίδι, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι προβληματιζόμαστε ιδιαίτερα σήμερα για το σε ποια φοράδα θα πρέπει να δείξουμε – έστω ελαφρά – την προτίμησή μας. Κρατώντας λοιπόν ορισμένες επιφυλάξεις, θα δώσουμε ένα πολύ ελαφρύ - έως ανεπαίσθητο! - προβάδισμα στην ΡΙΦΙΟΥΖ ΤΟΥ ΓΟΥΕΪΤ, η οποία δείχνει να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει διακριθεί στο παρελθόν σε όλες ανεξαιρέτως τις συμμετοχές της στην απόσταση, η σύνθεση της διαδρομής προβάλλει αρκετά ευνοϊκή για τις ιδιότητές της και επιπλέον ανατέθηκε σε πολύ ισχυρή ανάβαση (Κεράτσας). Παρότι τα στοιχεία συνηγορούν υπέρ της, νομίζουμε ότι το έργο της δεν προβάλλει και τόσο εύκολο, καθώς εκτιμούμε πως υπάρχουν δύο αντίπαλές της που μπορούν να την απειλήσουν σοβαρά και να διεκδικήσουν και αυτές με την σειρά τους την νίκη. Ο λόγος γίνεται για τις ΜΠΛΟΥ ΠΟΛΚΑ και ΛΟΥΜΙ, οι οποίες έχουν εξασφαλίσει επίσης πολύ δυναμικές ιππεύσεις (Λαζαρίδη και Κουτσοπέτρο αντίστοιχα). Η πρώτη (ΜΠΛΟΥ ΠΟΛΚΑ) προέρχεται από εμφάνιση όχι και τόσο ικανοποιητική, την οποία πάντως δε θα την λάβουμε σοβαρά υπόψη, καθώς νομίζουμε πως πρόκειται για φοράδα που θέλει πιο «στιβαρή ίππευση» - είχε ανατεθεί στον μαθητευόμενο Μ. Κουμπαράκο – και επιπλέον είχε κάποιες μικρο-ατυχίες στα πρώτα μέτρα. Στην αμέσως προηγούμενη συμμετοχή της «φιγουράρισε» σε πολύ δύσκολο όμιλο – σε απόσταση από τους πρωταγωνιστές – και έπεισε για την φόρμα που διέρχεται, ενώ μία συμμετοχή νωρίτερα διαγωνίστηκε στην ίδια απόσταση με την σημερινή (1600 μέτρα) όπου και διακρίθηκε έντονα σε ιδιαίτερα δυναμικό όμιλο φοράδων, έχοντας πάλι προβλήματα στην εκκίνηση (εν τούτοις ο χρόνος που σημείωσε κρίνεται εν πολλοίς ανταγωνιστικός για τον σημερινό όμιλο). Με καλές προϋποθέσεις διαδρομής και ίππευσης είναι κατά την γνώμη μας απολύτως ικανή να διεκδικήσει τα πρωτεία, ειδικότερα στην περίπτωση που «βιαστεί» ο αναβάτης της ΡΙΦΟΥΖ ΤΟΥ ΓΟΥΕΪΤ να κάνει την τελική προώθησή του. Η έτερη συν-διεκδικήτρια της νίκης (ΛΟΥΜΙ) προέρχεται με την σειρά της από μη ικανοποιητική εμφάνιση, που παρουσιάζει πάντως τα ίδια «χαρακτηριστικά» με την αποτυχία της ΜΠΛΟΥ ΠΟΛΚΑ (καθυστέρησε στην εκκίνηση, ιππεύτηκε από μαθητευόμενο), στις τέσσερις από τις πέντε συνολικά συμμετοχές της στην απόσταση των 1600 μέτρων κατάφερε να πρωταγωνιστήσει έντονα ενώ παράλληλα «έχει στα πόδια της» χρόνους που την κατατάσσουν μεταξύ των πιθανών υποψηφίων για την νίκη. Σήμερα εξασφάλισε πολύ καλό αναβάτη που μπορεί να τη βοηθήσει να πλασαριστεί άμεσα στις πρώτες θέσεις και με υπολογισμένη διαδρομή μπορεί να παίξει πολύ σπουδαίο ρόλο στο τελικό κομμάτι της κούρσας. Από τις υπόλοιπες φοράδες, η ΓΚΑΛΑΣΙΓΙΑ είναι εκείνη που δείχνει να βρίσκεται σταθερά σε φόρμα με βάση τις πρόσφατες εμφανίσεις της, ενώ τέλος, για το παιχνίδι του τετραπλού, θα συστήναμε να μην αγνοηθεί ούτε ένας ίππος σε ο, τι αφορά στην τέταρτη θέση της άφιξης!


H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου 2012 είναι:

Ιπποδρομία 4η (Ελληνικό πρόγραμμα):

4ο γκανιάν: Νο 2 (ΡΙΦΙΟΥΖ ΤΟΥ ΓΟΥΕΪΤ), Νο 6 (ΜΠΛΟΥ ΠΟΛΚΑ) και Νο 3 (ΛΟΥΜΙ)
4ο δίδυμο: #2X3X6(συνδυαστικό)
4ο φορκάστ: #2X3X6(συνδυαστικό)
4ο tricast: 2-3-6/2-3-6/1-2-3-6
4ο τετραπλό: 2-3-6/2-3-6/1-2-3-6/Π

Καλή επιτυχία σε όλους!
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»