Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το σχόλιο της ημέρας


Δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί η διεξαγωγή της πρώτης έρευνας των «Ιπποδρομιών»

Η πρώτη μέτρηση της ιπποδρομιακής κοινής γνώμης για τις «Ιπποδρομίες» (και η μοναδική που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα από οποιαδήποτε Ελληνική ιπποδρομιακή ιστοσελίδα!) βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 18 Δεκεμβρίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα. Έξι πολύ απλές και σύντομες ερωτήσεις, στις οποίες καλείστε να απαντήσετε ελεύθερα και – κυρίως – ανώνυμα, με στόχο να μας βοηθήσετε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι!

Η επιλογή της ημερομηνίας έναρξης δε «βοήθησε» - κατά τα φαινόμενα – στον σκοπό μας, αφού μεσολάβησαν οι διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και είναι μάλλον φυσικό επακόλουθο να παρουσιαστεί μία σχετική «κάμψη» στα νούμερα επισκεψιμότητας των «Ιπποδρομιών» (τα οποία πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε πως παρέμειναν σε πάρα πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, τηρουμένων των αναλογιών, όπως προκύπτει τουλάχιστον από τα στατιστικά παρακολούθησης της σελίδας). 

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε – και επιθυμούμε ταυτόχρονα – από όλους εσάς, τους φίλους των «Ιπποδρομιών», μία «μαζική συμμετοχή» στην έρευνά μας. Αφού μας «στηρίζετε» και μας «δίνετε θετική ψήφο» καθημερινά με την αγάπη σας, είναι λογικό να θέλουμε από εσάς να μας «υποδείξετε» τα «τρωτά σημεία» μας και να μας «σπρώξετε» προς τη θετική κατεύθυνση των βελτιωτικών ρυθμίσεων και αλλαγών! Θα πρέπει να ομολογήσουμε πως μέχρι στιγμής η προσέλευση δεν είναι η αναμενόμενη. Για παράδειγμα, με δεδομένο ότι υπάρχει από το παρελθόν ένα σημαντικό πλήθος δημοσιεύσεων που πιάνουν τετραψήφια νούμερα ανάγνωσης, είναι επόμενο να περιμένουμε – κατ’ αναλογία πάντοτε - σημαντική συμμετοχή αναγνωστών στην έρευνα. Για αυτό, σας προσκαλούμε και σας προτρέπουμε για άλλη μία φορά, δύο περίπου εβδομάδες πριν την ολοκλήρωσή της έρευνας (η οποία λήγει στις 31 Ιανουαρίου το πρωί, γύρω στις 10:00 π.μ.) να «δώσετε το παρόν» δυναμικά, να συμμετάσχετε ενεργά στις διαδικασίες βελτιστοποίησης των «Ιπποδρομιών», να καταθέσετε με ελεύθερο τρόπο την άποψή σας και να μας βοηθήσετε να ανταποκρινόμαστε καθημερινά όλο και καλύτερα στις δικές σας προσδοκίες και επιθυμίες!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»