Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΟΔΙΕ: Σοκ από επώνυμη καταγγελία για την νέα ιπποδρομιακή εκπομπή


Απίστευτες κατηγορίες εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος εκ των κεντρικών παρουσιαστών της νέας εκπομπής του ΟΔΙΕ, κύριος Περικλής Δημητρίου, που αν ευσταθούν, τότε χρήζουν άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης!

Απαραίτητη η επίσημη τοποθέτηση της Ηγεσίας του Οργανισμού και της προϊσταμένης Πολιτικής Ηγεσίας επί του θέματος άμεσα


«Κόψιμο» παρουσιαστή με… «παρέμβαση τρίτων»;

Αυτά που πρόκειται να διαβάσετε παρακάτω δεν αποτελούν στοιχεία από υπόθεση «σεναρίου επιστημονικής φαντασίας», αλλά είναι η επώνυμη καταγγελία ενός ανθρώπου, ο οποίος ενώ κατείχε εξαρχής την μία εκ των θέσεων του κεντρικού παρουσιαστή στην νέα τηλεοπτική εκπομπή του ΟΔΙΕ, βρέθηκε ξαφνικά εκτός αυτής και κυρίως – σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει – χωρίς καμία προφανή αιτία. Ακόμα πιο σοβαρό βέβαια είναι το γεγονός πως, αν ισχύουν τα γεγονότα όπως αυτά περιγράφονται στην επιστολή που απέστειλε προς τον ΟΔΙΕ, τότε η αποπομπή του από την νέα εκπομπή έγινε… «καθ’ υπόδειξη τρίτων»!

Πρόκειται ασφαλώς για μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που αφορά σε υπό αποκρατικοποίηση ΔΕΚΟ και πιστεύουμε πως θα πρέπει να ασχοληθούν άμεσα με το θέμα τόσο η Πολιτική Ηγεσία που προΐσταται του Οργανισμού όσο και η Δικαιοσύνη, προκειμένου να αποκαλυφθούν πλήρως και να δοθούν φυσικά στην δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του ιπποδρομιακού συντάκτη – και πρώην κεντρικού παρουσιαστή της νέας εκπομπής του ΟΔΙΕ - κυρίου Περικλή Δημητρίου προς τον ΟΔΙΕ:

ΠΡΟΣ ΟΔΙΕ ΑΕ
Υπ όψιν:
Διοικητικού συμβουλίου
Διευθύνοντος συμβούλου
Γενικού διευθυντού

Την 3η Δεκεμβρίου 2012 κάνατε χρήση του όρου της συμβάσεως σας με την εταιρία παραγωγής της τηλεοπτικής εκπομπής VERMANDIA η οποία αναφέρεται στο δικαίωμά σας να αποκλείσετε ή να απομακρύνεται από την εν λόγω εκπομπή τον παρουσιαστή που δεν είναι της αρεσκείας σας. Η χρήση αυτή που κάνατε αφορά εμένα προσωπικώς και με μειώνει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία.

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχα την ίδια ημέρα με τους κ.κ Σπαθή και Φορτούνη στην ερώτησή μου για το τι συνέβη και απομακρύνθηκα κατόπιν απαίτησης της ΟΔΙΕ ΑΕ από την εκπομπή και οι δύο μου εξέφρασαν τόσο την άγνοια τους όσο και την έκπληξή τους για το γεγονός. Την ίδια ημέρα το απόγευμα σε τηλεφωνική συνομιλία μου με τον κ. Ζαχαρή, στην ερώτησή μου σχετικά με την άρνηση της ΟΔΙΕ ΑΕ να συνεχίσω στην εκπομπή της VERMANDIA αρχικά πήρα την απάντηση πως δέχθηκε εντολή από την πολιτική ηγεσία διότι εμφανίστηκα σε πολιτική εκπομπή (Μακελειό-Στέφανος Χίος) και οι θέσεις μου δεν άρεσαν στους πολιτικούς του προϊσταμένους. Σε λίγα όμως λεπτά της ώρας και στην ίδια συνομιλία μου αρνήθηκε αυτήν την εκδοχή που ο ίδιος είχε αναφέρει (αφού πρώτα του είπα πως την επομένη θα επισκεφτώ τον κ. Αγραφιώτη και τον κ. Ιωαννίδη) και μου είπε πως δέχθηκε πιέσεις από την πρόεδρο των πρακτόρων κ. Νομικού η οποία δεν μπορούσε να με βλέπει στην τηλεόραση μέσα στο μαγαζί της διότι έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου.

Παρακαλώ όπως μου δώσετε μια γραπτή απάντηση για τον λόγο που ενεργοποιήσατε την παράγραφο της συμβάσεως, που σας δίνει το δικαίωμα να επιβάλετε στην συμβαλλόμενη με εσάς εταιρία την απομάκρυνσή μου από την τηλεοπτική εκπομπή. Πόσο μάλλον όταν κατά δήλωση των ανθρώπων της VERMANDIA (κατά δήλωση κ. Ζαχαρή σε εμένα) απ’ όσους έστειλε η ΟΔΙΕ ΑΕ για την κάλυψη των θέσεων των παρουσιαστών εγώ ήμουν ο καταλληλότερος. Ακόμη κατά δήλωση της VERMANDIA αν δεν πήγαινα στην εταιρία να προσφέρω τις γνώσεις μου και την εργασία μου επί της συγκεκριμένης παραγωγής για το διάστημα των επί είκοσι ημέρες δοκιμών και μάλιστα εντελώς αφιλοκερδώς ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να είχε ξεκινήσει αυτή η εκπομπή.

Θεωρήστε αυτήν μου την επιστολή και ως εξώδικη διαμαρτυρία, αφού το επίσημο εξώδικο και η καταγγελία της αδικαιολόγητης επέμβασής σας που επέφερε την παύση από την εργασία μου έπεται. Ιδιαίτερα αν δεν λάβω στις αμέσως επόμενες ημέρες μια σοβαρή και υπεύθυνη από την ΟΔΙΕ ΑΕ απάντηση.

Μετά σεβασμού.
Περικλής Δημητρίου
5-12-2012

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να δείτε την πρωτότυπη επιστολή:
Η δική μας εκτίμηση είναι πως κατά πάσα πιθανότατα θα υπάρξουν και νέα «επεισόδια» (εντός και εκτός Μαρκόπουλου…) στο νέο «σήριαλ» του Ιπποδρόμου και φυσικά είναι ίσως περιττό να αναφέρουμε πως από αυτήν την ιστορία, ο μοναδικός χαμένος, θα είναι – για άλλη μία φορά… - οι Ελληνικές Ιπποδρομίες…

Παρακολουθήστε σχετικά (κάντε κλικ στον τίτλο):

- Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος», της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου 2012
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2012

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 9-12-2012 είναι πλέον διαθέσιμη σε video με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες) καθώς και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 9-12-2012

Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα) 
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»