Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011


Ιπποδρομιακό στοίχημα από τον ΟΔΙΕ την Κυριακή 06-11-2011 με κούρσες από τη Γαλλία



02/11/2011

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ

Η Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε. ανακοινώνει ότι την προσεχή Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2011 θα διεξάγει ιπποδρομιακό στοίχημα με 8 Γαλλικές ιπποδρομίες μετ' εμποδίων στο πλαίσιο του "WEEK-END INTERNATIONAL DE L' OBSTACLE" που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ιπποδρομιακά γεγονότα στον ιππόδρομο της Auteil και γενικότερα στις ιπποδρομίες μετ' εμποδίων στην Γαλλία.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 13:55 και η τελευταία ιπποδρομία θα διεξαχθεί στις 18:00, ενώ αιχμή του προγράμματος θα είναι η 6η ιπποδρομία "LA HAYE JOUSSELIN", απόστασης 5.500μ. , με έπαθλο 520.000€ , η οποία είναι προγραμματισμένη να εκκινήσει στις 16:50 .

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε.

«Ιπποδρομίες»



Χάνουν στον τζόγο ΟΠΑΠ και ΟΔΙΕ

Οι παράνομοι πάροχοι τυχερών παιχνιδιών συνεχίζουν να αλωνίζουν στο Διαδίκτυο και νέμονται μια αγορά 4 δισ. ευρώ

Την ώρα που ο «παράνοµος» τζόγος στο Διαδίκτυο καλά κρατεί µε πάνω από 250 ιστοτόπους και τζίρο που ξεπερνά τα 4 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση, ο ΟΠΑΠ και ο ΟΔΙΕ αδυνατούν να δραστηριοποιηθούν άµεσα και να κερδίσουν µερίδιο από την πίτα αυτή καθώς ο νόµος για τα τυχερά παιχνίδια που ψηφίστηκε τον Αύγουστο παρείχε πρόσβαση στη νοµιµότητα στους µη αδειοδοτηµένους ιστοτόπους που συνεχίζουν τη λειτουργία τους αλλά δεν περιελάµβανε πρόβλεψη για την άµεση δραστηριοποίηση στο Ιnternet οργανισµών όπως ο ΟΠΑΠ και ο ΟΔΙΕ, οι οποίοι έχουν τα αποκλειστικά δικαιώµατα στην Ελλάδα στον επίγειο αθλητικό και ιπποδροµιακό στοιχηµατισµό αντίστοιχα.
Οι διοικήσεις των δύο οργανισµών, οι οποίοι «καίγονται» να ενισχύσουν το προϊοντικό τους χαρτοφυλάκιο - ο ΟΔΙΕ έχει περάσει στο Ταµείο Αποκρατικοποιήσεων και περιµένει τον νέο ιδιοκτήτη του, ενώ ο ΟΠΑΠ είναι ο άµεσα θιγόµενος, αφού χάνει πελάτες από το Διαδίκτυο -, έχουν δύο επιλογές: να περιµένουν τη σύσταση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, η οποία θα οργανώσει τη διαδικασία αδειοδότησης (απεριόριστος αριθµός αδειών), µια διαδικασία χρονοβόρα, αφού µόνο η στελέχωση της Επιτροπής µε 80 άτοµα απαιτεί τουλάχιστον έξι µήνες, ή να αναθέσουν στα νοµικά επιτελεία τους να βρουν την κατάλληλη φόρµουλα ώστε χωρίς την επίσηµη αδειοδότηση να αρχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες µέσω Διαδικτύου. Ηδη έχει επιλεγεί η δεύτερη επιλογή και για τον ΟΠΑΠ «όπλο» είναι η διατύπωση στην άδεια µονοπωλίου που έλαβε το 2000 ότι µπορεί να παρέχει παιχνίδια «µε κάθε πρόσφορο µέσο», ενώ για τον ΟΔΙΕ τα νοµικά επιτελεία θα εστιάσουν στην ειδική αναφορά του Μεσοπρόθεσµου που γίνεται για τον οργανισµό για «δραστηριοποίηση µε κάθε ηλεκτρονικό µέσο». Υπενθυµίζεται ότι ο νόµος για την απελευθέρωση της αγοράς τυχερών παιγνίων, ενώ στην αρχή προέβλεπε ότι οι παράνοµοι ιστότοποι θα έπρεπε να διακόψουν τη λειτουργία τους ώσπου να αδειοδοτηθούν (όσοι επιθυµούσαν), άλλαξε την τελευταία στιγµή και έδινε τη δυνατότητα συνέχισης της λειτουργίας τους, αρκεί να υπαχθούν οικειοθελώς στο φορολογικό καθεστώς του νέου νόµου (καταβολή του 30% επί των µικτών κερδών) αναδροµικά από 1ης Ιανουαρίου 2010. Ουσιαστικά τους έδινε περίοδο χάριτος ως την επίσηµη αδειοδότηση, την οποία έχουν εκµεταλλευθεί και µε το παραπάνω, αφού δεν υποχρεώθηκαν να σταµατήσουν τη λειτουργία τους όπως στη Γαλλία και «αλωνίζουν» στο Διαδίκτυο, αλλά ούτε και έχουν µπει στον κόπο να πληρώσουν για να νοµιµοποιηθούν.
Σύµφωνα µε πληροφορίες, όµως, τις οποίες γνωρίζουν και τα επιτελεία των δύο οργανισµών, µεγάλη εταιρεία του ιντερνετικού στοιχήµατος από την Κεντρική Ευρώπη είναι ήδη έτοιµη να καταβάλει το παραπάνω αντίτιµο και να «γεµίσει» την Ελλάδα µε διαφήµιση, καθώς η αρχή του καλού µάρκετινγκ είναι η εκµετάλλευση των χρονικών συγκυριών (έχουν αρχίσει τα πρωταθλήµατα, η Ελλάδα έχει οµάδες στις ευρωπαϊκές οργανώσεις κτλ.). Και αν για τον ΟΔΙΕ δεν τίθεται θέµα διαφυγόντων εσόδων αφού τουλάχιστον έχει τα δικαιώµατα των ελληνικών ιπποδροµιών (σημ. «Ιπποδρομιών»: διαφωνούμε πλήρως με τη διαπίστωση του δημοσιεύματος, αφού πλέον στην Ελλάδα δαστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια  εταιρίες στο Διαδίκτυο  οι οποίες προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα για τις αλλλοδαπές ιπποδρομίες που διαθέτει στο μενού του και ο ΟΔΙΕ, τόσο στις Αγγλικές - κυρίως - όσο και στις Γαλλικές ιπποδρομίες), για τον ΟΠΑΠ η απώλεια εσόδων και πελατών είναι ορατή.
Το πιο πιθανό είναι τα νοµικά επιτελεία των δύο εταιρειών να καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του κανονιστικού πλαισίου και να ενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικά της πολιτείας ώστε µε υπουργική απόφαση να ανάψει πράσινο φως για τους δύο οργανισµούς να δραστηριοποιηθούν και στο Internet. Σε µια τέτοια περίπτωση µπορεί να ανοίξει ο δρόµος για τα καζίνα που λειτουργούν νόµιµα στην Ελλάδα να επεκταθούν και στο Διαδίκτυο. 

Πηγή: www.tovima.gr

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 GP Provincia de Buenos Aires
Νικητής ίππος: Life For Sale

Life For Sale
  
2011 GP Provincia de Buenos Aires
 «Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico Jockey Club de Rosario

Νικητής ίππος: Dixie Ready

Dixie Ready
 
2011 Clasico Jockey Club de Rosario
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Gran Premio San Isidro

Νικητής ίππος: Curioso Slam

Curioso Slam
 
 2011 Gran Premio San Isidro
  «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Gran Premio Suipacha
Νικητής ίππος: Dona Ley

Dona Ley

2011 Gran Premio Suipacha
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»