Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Το πρώτο σχόλιο… της χρονιάς!


Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά με «Ιπποδρομίες» !

«Ποδαρικό» με τον Frankel για τo 2013 με ένα μουσικό video – αφιέρωμα για όλους τους φίλους των «Ιπποδρομιών»! 
 

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,


Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά! Να έχετε όλοι υγεία, δύναμη και πολλή ευτυχία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο! Και φυσικά, για όλους τους λάτρεις του στοιχήματος, πολλά και καλά κέρδη! 

Το πρώτο δημοσίευμα του νέου έτους (μία ενέργεια που καθιερώθηκε από το 2012 στις «Ιπποδρομίες») επιλέξαμε να είναι ένα μουσικό video clip με τον «ίππο - superstar» της χρονιάς που πέρασε (πάντοτε κατά τη δική μας εκτίμηση).

Πέρυσι, στον «στίβο» των «Ιπποδρομιών»,  «πρωτομπήκε» και «περπάτησε» η περίφημη Zenyatta, που απετέλεσε για εμάς το «γούρι» του 2012!

Φέτος, «ποδαρικό» στις «Ιπποδρομίες» θα μας κάνει ένα… «τρένο», ο ανυπέρβλητος Frankel, ο οποίος «σάρωσε τα πάντα» - και - στο 2012 και «άφησε το στίγμα του» ανεξίτηλα – με τον πλέον εμφαντικό τρόπο – στο άθλημα. Ελπίζουμε να πάρουμε κάτι από την… «κεκτημένη ταχύτητα» του «διαστημικού» Frankel,  έτσι ώστε η καινούργια χρονιά να μας φέρει και αυτή με την σειρά της πολλές και σημαντικές επιτυχίες για τις «Ιπποδρομίες» - όπως η προηγούμενη - και αν είναι δυνατό, ακόμα περισσότερες! 

Απολαύστε λοιπόν τον κορυφαίο Frankel να «πατάει» πρώτος στην «πίστα» των «Ιπποδρομιών» και να εύχεται σε όλους μας «Καλή Χρονιά»!

«Καλή Χρονιά» με... Frankel!
«Ιπποδρομίες»

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!


Ευτυχισμένο το 2013!


Οι «Ιπποδρομίες» εύχονται σε όλους τους φιλίππους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2013!





Ας υποδεχτούμε «μουσικά» τον νέο χρόνο!

 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»