Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011



Διαβάστε το Σάββατο 05-03-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Το σχόλιο της ημέρας

Άρθρο – προσφορά προς τους νέους φιλίππους:
«Ανάλυση των τύπων παρολί με ζητούμενα»

Δελτίο αποτελεσμάτων της Παρασκευής 04-03-2011 
(Ελληνικές ιπποδρομίες)

Προ-ιπποδρομιακές αποδόσεις στο γκανιάν και προτάσεις για τις Γαλλικές ιπποδρομίες του Σαββάτου 05-03-2011

Πρόγραμμα των Γαλλικών ιπποδρομιών του Σαββάτου 05-03-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Ελληνικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 04-03-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Γαλλικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 04-03-2011


Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας


«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών


Το σχόλιο της ημέρας

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΦΕΕ με ημερομηνία 02-03-2011 ήρθε «ως βάλσαμο» για να αποσοβήσει μία πιθανή «εστία αναζωπύρωσης» της έντασης στον Ιππόδρομο. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την ανακοίνωση, ο Υπουργός Πολιτισμού κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του παρέχεται από το Νόμο 3708/2008 ακύρωσε την απόφαση της ΦΕΕ για την αναδιάρθρωση των διανεμόμενων ποσοστών στους επαγγελματίες. Στο άκουσμα της είδησης θα πρέπει να χάρηκαν ασφαλώς όλες οι ιπποδρομιακές τάξεις (οι οποίες διατηρούν μεν τα κεκτημένα τους αλλά «ψαλιδισμένα» βέβαια λόγω της οικονομικής δυσπραγίας) ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά οι συσπειρωμένοι προπονητές έφεραν αποτέλεσμα με τις μεθοδικές και καλά οργανωμένες κινητοποιήσεις τους. Οι «Ιπποδρομίες» αισθάνονται ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέποντας τους αγώνες των προπονητών να ευοδώνονται, ενώ νοιώθουμε κι εμείς να μας αναλογεί ένα μικρό «μερίδιο της επιτυχίας» αφού από την αρχή «βομβαρδίσαμε» με δημοσιεύματα, με επιστολές προς τον Υπουργό Πολιτισμού αλλά και με κατάθεση προς τη ΦΕΕ ολοκληρωμένης πρότασης για τη στήριξη των εισοδημάτων των επαγγελματιών του Μαρκόπουλου, συμπεριλαμβανομένων των αναξιοπαθούντων του χώρου! Ασφαλώς πάντως η επιτυχία είναι των προπονητών με την αρωγή της Ιδιοκτησίας, η οποία «κράτησε χαρακτήρα» στην αντιπαράθεση. Κι ενώ μία κρίση αποφεύχθηκε, μία άλλη βρίσκεται προ των πυλών, αφού διαφαίνεται στον ορίζοντα νέα «κόντρα», αυτήν τη φορά μεταξύ της ΕΙΔΙΕ και των ΟΔΙΕ, ΦΕΕ…

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας έχουμε τη διεξαγωγή 8 Ελληνικών ιπποδρομιών και 5 Γαλλικών (σήμερα προπορεύονται οι Γαλλικές ενώ οι Ελληνικές ιπποδρομίες ξεκινούν στις 16:00). Αρκετό καλό ως προς τη σύνθεσή του («τζογαδόρικο») το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα, ενώ δε λείπει η δυσκολία πρόβλεψης στις περισσότερες διαδρομές. Αναμένεται λοιπόν ένα άκρως ενδιαφέρον απόγευμα στο Μαρκόπουλο με αμφίρροπες αναμετρήσεις, με τις προβλέψεις για τον καιρό να είναι δυσοίωνες και γενικώς με το στοιχείο της αβεβαιότητας να κυριαρχεί στη σημερινή συγκέντρωση. Ποιοτικά ξεχωρίζει σαφώς η 5η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Κνωσσού - απόσταση: 1.800 μέτρα) όπου έξι 3ετείς φοράδες πρόκειται να αναμετρηθούν, με τις δικές μας εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πιθανή «μονομαχία» δύο εκ των συμμετεχόντων. Πιο αναλυτικά μπορείτε να συμβουλευθείτε τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις σημερινές Ελληνικές ιπποδρομίες, όπου στις «επιλογές της ημέρας» εντάξαμε την 5η ιπποδρομία (Έπαθλο Κνωσσού - απόσταση: 1.800 μέτρα) και την 6η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Χρυσηίδος - απόσταση: 1.200 μέτρα) ενώ μπορείτε να  βρείτε επίσης και προτάσεις για σύνθετα και ΣΚΟΡ.

Σήμερα θα διαβάσετε στις «Ιπποδρομίες» και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο οποίο επιχειρείται ανάλυση της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της ΕΙΔΙΕ και των όσων ειδήσεων απορρέουν από αυτή, ενώ θα επακολουθήσει και νεότερη μόλις εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση της ΕΙΔΙΕ με Δελτίο Τύπου. Κατά τα άλλα, ελπίζουμε η εβδομάδα να «κλείσει» καλά στο παικτικό σκέλος της, ενώ για όλες τις νεότερες εξελίξεις στα «ανοιχτά» ιπποδρομιακά ζητήματα των ημερών (εξελίξεις που αναμένονται σύντομα) μείνετε στις «Ιπποδρομίες» για να ενημερώνεστε διαρκώς!

«Ιπποδρομίες»

Υποθέσεις και… Ιππο – θέσεις
άρθρο του Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκη

Την Τρίτη 01-03-2011 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών – μελών της ΕΙΔΙΕ, μιας Συνέλευσης που όπως αναφέρεται και στο κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΙΔΙΕ είχε διακοπεί στις 09-09-2010. Τα θέματα που συζητήθηκαν ασφαλώς ήταν όλα «καυτά» και αφορούν στην τρέχουσα επικαιρότητα, όπως το θέμα της καταβολής των επάθλων, η φορολόγηση των επάθλων, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Ελληνικών ιπποδρομιών, η τηλεοπτική εκπομπή του ΟΔΙΕ και άλλα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο Δελτίο Τύπου που να αναφέρει τις αποφάσεις της ΕΙΔΙΕ, πάντως σίγουρα προέκυψαν αρκετές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Ας προσπαθήσουμε μαζί να «αποκρυπτογραφήσουμε» το αναρτηθέν κείμενο:

Στη δεύτερη παράγραφο διαβάζουμε:

«…Από τη συζήτηση δεν έλειψαν η ένταση και η συναισθηματική φόρτιση, με αφορμή και αφετηρία τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο ιππόδρομος μετά τη σωρεία λαθών τόσο του Ο.Δ.Ι.Ε., όσο και της Φ.Ε.Ε…»

Η ΕΙΔΙΕ μας είχε δώσει την εντύπωση πως ήταν ενωμένη και αποφασισμένη, ειδικότερα μετά από τη στάση που τήρησε πρόσφατα στο θέματα της αναδιανομής των ποσοστών των επαγγελματιών (θέμα για το οποίο τελικώς με απόφασή του ο Υπουργός Πολιτισμού ακύρωσε την απόφαση της ΦΕΕ και έτσι επιβεβαίωσε πλήρως τις εκτιμήσεις των «Ιπποδρομιών»), ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ενώ υπήρχε στην ημερήσια διάταξη το θέμα των ποσοστών των ιπποδρομιακών τάξεων, τελικά δε συζητήθηκε γιατί «τους πρόλαβαν τα γεγονότα». Άραγε οι «εντάσεις» και οι «συναισθηματικές φορτίσεις» από πού προήλθαν; Για ποιο λόγο η Ιδιοκτησία έρχεται σε αυτή την πολύ δυσάρεστη θέση, με τα μέλη της να βρίσκονται σε αντιπαράθεση; (αλλιώς γιατί να αναφέρεται η συγκεκριμένη φράση;). Με μία πρόχειρη «ανάγνωση» των περιστατικών διαπιστώνουμε «σημάδια ρήξης» και ενδείξεις δημιουργίας «ρευμάτων» στους κόλπους της ΕΙΔΙΕ, πράγμα καθόλου καλό αυτήν την εποχή όπου η ανάγκη για συσπείρωση όλων των ιπποδρομιακών τάξεων είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Στο μέλλον λοιπόν διαβλέπουμε «εξελίξεις» στους κόλπους της ΕΙΔΙΕ…

Επίσης βλέπουμε ευθύ καταλογισμό ευθυνών τόσο στον ΟΔΙΕ όσο και στη ΦΕΕ, χωρίς όμως αυτά να κατονομάζονται. Και το λέμε αυτό διότι διαβάσαμε για παράδειγμα στην τελευταία παράγραφο το εξής: 
«…Το σίγουρο πλέον είναι πως η Ένωση Ιδιοκτητών δείχνει αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με δυναμισμό την κατάσταση, θεωρώντας πως, ενώ οι ιδιοκτήτες είναι οι μόνοι που δεν φέρουν ευθύνη για την εξέλιξη του ιπποδρόμου, δεν εισακούγονται στον απαιτούμενο βαθμό από τις ιπποδρομιακές Αρχές και από την Κυβέρνηση, κάτι που θα πρέπει πλέον να αλλάξει…»

Η ΕΙΔΙΕ δε συμμετέχει όλα τα χρόνια στην Επιτροπή σύνταξης ετήσιου Προγράμματος; Διαφώνησε ποτέ με τα καταστροφικά προγράμματα των τελευταίων ετών που έφεραν το Λογαριασμό Επάθλων στα σημερινά επίπεδα, όπου πλέον δεν είναι εφικτή η καταβολή των επάθλων και τώρα πια επιστρατεύονται οι Γαλλικές ιπποδρομίες και διάφορες «αλχημείες» προκειμένου να επιτευχθεί το αυτονόητο; Αν πάλι η ΕΙΔΙΕ διαφωνούσε με τα προγράμματα των τελευταίων ετών, γιατί δε βγήκε με ανακοίνωσή της να το δημοσιοποιήσει, ή γιατί δεν αποχώρησε από την Επιτροπή σύνταξης ετήσιου Προγράμματος διαφωνώντας όπως έκανε ο ΕΛΣΙΙΠ; Συνεπώς και η Ιδιοκτησία έχει τις ευθύνες της και δεν είναι καλό να τις αποποιείται, «δαιμονοποιώντας» τους πάντες και «αγιοποιώντας» τις δικές της παραλείψεις και λάθη…

Το γεγονός της απουσίας του ΟΔΙΕ από τη Γενική Συνέλευση και του δυσμενούς σχολιασμού του γεγονότος δε χρειάζεται να το αναλύσουμε, δεδομένου ότι κατά την εκτίμησή μας η εξέλιξη αυτή ήταν περίπου αναμενόμενη, γνωρίζοντας ήδη και το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας της αδυναμίας καταβολής των αναλογούντων επάθλων σε κάποιον ιδιοκτήτη και το «δυσμενές κλίμα» που θα επικρατούσε στη Συνέλευση για τον εκπρόσωπο του Οργανισμού. Άλλωστε, πώς θα μπορούσε να «σταθεί» και τι δικαιολογία θα μπορούσε να προβάλλει (αν υπήρχε παρευρισκόμενος εκπρόσωπος του ΟΔΙΕ) προκειμένου να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν καταβάλλονται (ακόμα και «με δόσεις», όπως συμβαίνει σήμερα) τα αναλογούντα έπαθλα στους ιδιοκτήτες; Επομένως, εκτιμούμε ως «φυσιολογική» την απουσία εκπροσώπου του ΟΔΙΕ, με την επισήμανση πάντως πως οι σχέσεις ΟΔΙΕ – ΕΙΔΙΕ ήδη διερράγησαν κατά τα φαινόμενα…

Αυτό που μας «τρομάζει» λιγάκι είναι η συνέχεια στο κείμενο που αναφέρει χαρακτηριστικά πως:
«…Οι ιδιοκτήτες επέκριναν την απουσία του Οργανισμού από τη Γενική Συνέλευση, ειδικά σε μια περίοδο όπου ο Ο.Δ.Ι.Ε. δεν είναι συνεπής στις πληρωμές των επάθλων, ενώ αποφάσισαν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, που θα εκφράζουν με τον πλέον έντονο τρόπο τη διαμαρτυρία τους για την εξέλιξη των ιπποδρομιών…»

Οι απαραίτητες κινήσεις μπορεί να είναι ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΟΔΙΕ προκειμένου να καταβάλλονται κανονικά τα έπαθλα; Είναι μήπως «προειδοποιητικές» αποχές από τις εγγραφές; Ο, τι και αν επιλεγεί ως μορφή αντίδρασης είναι προφανές πως μπαίνουμε σε νέα περίοδο έντασης στο Μαρκόπουλο…
Τις προτάσεις που αναμένεται να υποβάλλει η ΕΙΔΙΕ στον ΟΔΙΕ και στη ΦΕΕ προς το παρόν δε θα τις σχολιάσουμε, δεδομένου ότι το κείμενο που τις περιλαμβάνει κινείται σε «επίπεδο προθέσεων», δεν υπάρχει δηλαδή ακόμα επίσημο έγγραφο προς τους δύο Ιπποδρομιακούς Φορείς, ενώ το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε είναι πως (αν και αργά, ομολογουμένως) η ΕΙΔΙΕ σκέφτεται να θέσει επί τάπητος κάποια σημαντικά θέματα που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση κινούμενη «προς τη σωστή κατεύθυνση».
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν οι οποίες όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι και πάλι καταιγιστικές, οι «Ιπποδρομίες» παρακολουθούν από κοντά όλα τα γεγονότα και σας ενημερώνουν έγκυρα και έγκαιρα!

«Ιπποδρομίες»

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 04-03-2011

5η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
1
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δημητσάνης
58
Μπαλωμένος Γ.
2
ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΓΚΛΟΟΥ
Μαστοράκης
58
Θεοδωράκης Χ.
3
ΝΑΣΕΛ
Μανώλης
58
Θεοδωράκης Χ.
4
ΝΤΟΛΛΑΡ ΓΚΕΡΛ
Τσεργάς
58
Γιατράς Α.
5
ΠΡΑΪΣΛΕΣ
Ξυνός
58
Γιατράς Α.
6
ΤΖΟΝΕΛΑ
Λαζαρίδης
58
Σταύρου Χρ.
 
Η πρώτη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 5η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Έπαθλο Κνωσσού, ίπποι 3 ετών ΒΗ (φοράδες) – απόσταση: 1.600 μέτρα).


Η 5η ιπποδρομία του προγράμματος αποτελεί ασφαλώς την «ποιοτική αιχμή» του προγράμματος καίτοι η σύνθεσή της είναι «φτωχή», με μόλις 6 συμμετοχές. Το «κυρίαρχο θέμα», αυτό που μας προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η σύντομη επανεγγραφή και η επανεμφάνιση της ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΓΚΛΟΟΥ, η οποία προέρχεται από αποτυχημένη συμμετοχή στα 1.400 μέτρα προ ημερών, ενώ τότε στο Δελτίο αποτελεσμάτων αναγράφηκε ως αιτιολογία η βιαστική διαδρομή που ακολούθησε (θυμίζουμε ότι «πήγε ανοιχτά» με την ΤΣΕΛΣΙ ΛΕΪΤΛΙ) καθώς και ο λασπώδης στίβος. Μετά από τέτοιας έκτασης αποτυχία (ακόμα και αν δικαιολογείται πλήρως από τα παραπάνω) ομολογούμε πως «δυσκολευόμαστε» να την προτείνουμε, τονίζοντας πάντως πως στο ντεμπούτο της έδειξε πως πρόκειται για φοράδα με πλούσια προσόντα και εκτιμούμε πως θα εξελιχθεί αρκετά στο μέλλον. Έτσι λοιπόν, μετά από τις αναγκαίες επισημάνσεις, θεωρούμε ως πιθανό ένα «ματς» μεταξύ των ΠΡΑΪΣΛΕΣ και ΤΖΟΝΕΛΑΣ, με καλύτερη όποια εκ των δύο καταφέρει να οδηγήσει (πιθανολογούμε πως θα οδηγήσει η ΠΡΑΪΣΛΕΣ), με τη σημείωση πως όποια εκ των δύο πραγματοποιήσει διαδρομή ημιαναμονής δεν μπορεί επίσης να εμφανιστεί με απαιτήσεις στο ίσωμα. Αν για κάποιο λόγο υστερήσει μία εκ των δύο προαναφερθεισών (ΠΡΑΪΣΛΕΣ, ΤΖΟΝΕΛΑ) τότε εκτιμούμε πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα είναι αυτή η οποία μπορεί να εμφανιστεί με σημαντικές βλέψεις διάκρισης στο φίνις της.

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 5η ιπποδρομία είναι:


4ο σύνθετο: 1Χ5 (βασικός συνδυασμός), 1Χ6 – 8Χ5 – 8Χ6 – 10Χ5 – 10Χ6 (καλύψεις)
4ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 8 – 10 Χ #1 – 5 – 6
4ο σύνθετο-forecast #1 – 8 – 10  Χ 5#1 – 6, #1 – 8 – 10 Χ 6#1 – 5
5ο δίδυμο: 5Χ6 (βασικός συνδυασμός), 1Χ5 – 1Χ6 (καλύψεις)
5ο φορκάστ: 5Χ6 (βασικός συνδυασμός), 6Χ5 – 5Χ1 – 6Χ1 (καλύψεις)
5ο σύνθετο: 5Χ8 (βασικός συνδυασμός), 6Χ8 – 5Χ5 – 6Χ5 – 5Χ1 – 6Χ1 (καλύψεις)
5ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 5 – 6 Χ #1 – 3 – 5 – 8
5ο σύνθετο- forecast: 5#1 – 6 Χ 1#3 – 5 – 8, 6#1 – 5 Χ 1#3 – 5 – 8, 5#1 – 6 Χ 5#1 – 3 – 8, 6#1 – 5 Χ 5#1 – 3 – 8, 5#1 – 6 Χ 8#1 – 3 – 5, 6#1 – 5 Χ 8#1 – 3 – 5
5ο  τρίο: (δε διεξάγεται)
5ο τρικάστ:  (δε διεξάγεται)
5ο τετραπλό: (δε διεξάγεται)


6η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
1
ΝΙΝΙΚΟΣ
Δημητσάνης
62
Αγγελόπουλος Σ.
2
ΤΖΑΛΙΣ
Τσεργάς
60.5
Καλογερόπουλος Ν.
3
ΦΛΑΪΝΓΚ ΠΑΟΥΕΡ
Νικολάου
56.5
Θεολόγου Παν.
4
ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μερσινιάς
56
Ζευγώλης Ι.
5
ΣΟΥΠΕΡ Ν. ΚΟΣΜΟΣ
Ανδρέου
53.5
Αμίτση Αγγ.
6
ΠΕΛΤΑΣΤΗΣ
Λαζαρίδης
52.5
Γιατράς Α.
7
ΜΙΝΤΖΙΜ
Καντιώ
49.5
Κοσκινάς Ν.
8
ΡΟΜΠΕΡΓΚ
Εντιόν
50.5
Σιατούνης Ηλ.
9
ΒΑΪΤΑΛ ΛΙΝΚ
Χάμντι
48
Μυκονιάτης Ι.
10
ΤΟΠ ΤΡΙΜΠΙΟΥΤ
Μαστοράκης
49.5
Μαυρόπουλος Σ.
 
Η δεύτερη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 6η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Έπαθλο Χρυσηίδος, ίπποι 6 ετών και άνω κλάση Ε’ – απόσταση: 1.200 μέτρα).


Η κούρσα φαίνεται ευνοϊκή για τον ΡΟΜΠΕΡΓΚ ο οποίος διαθέτει πολύ χαμηλά βάρη, εξασφάλισε δυναμική ανάβαση και μπορεί να συναντήσει διαδρομή της αρεσκείας του (επικεφαλής) ώστε λογικά προβάλλει ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Ο ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ δεν τρέχτηκε σωστά στην προηγούμενη συμμετοχή του, μπορεί να ακολουθεί σε μία από τις πρώτες θέσεις στη διαδρομή και εκτιμούμε πως μπορεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία από το ΡΟΜΠΕΡΓΚ, κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει και ο ευρισκόμενος σε μεγάλη φόρμα ΝΙΝΙΚΟΣ (ειδικότερα στην περίπτωση που ο στίβος θα είναι λασπώδης). Κάποια ερωτηματικά συνοδεύουν την επανεμφάνιση από ρεπό του ΦΛΑΪΝΓΚ ΠΑΟΥΕΡ, του οποίου πάντως οι δυνατότητες είναι δεδομένες σε ομίλους σαν το σημερινό, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορούν να διακριθούν (σε ο, τι αφορά στα πολύπλοκα παιχνίδια) οι ΤΟΠ ΤΡΙΜΠΙΟΥΤ, ΒΑΪΤΑΛ ΛΙΝΚ και ΤΖΑΛΙΣ, ανάλογα βέβαια με την αγωνιστική κατάσταση που θα παρουσιαστούν μετά από το πολύμηνο ρεπό τους.

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 6η ιπποδρομία είναι:


5ο σύνθετο: 5Χ8 (βασικός συνδυασμός), 6Χ8 – 5Χ5 – 6Χ5 – 5Χ1 – 6Χ1 (καλύψεις)
5ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 5 – 6 Χ #1 – 3 – 5 – 8
5ο σύνθετο- forecast: 5#1 – 6 Χ 1#3 – 5 – 8, 6#1 – 5 Χ 1#3 – 5 – 8, 5#1 – 6 Χ 5#1 – 3 – 8, 6#1 – 5 Χ 5#1 – 3 – 8, 5#1 – 6 Χ 8#1 – 3 – 5, 6#1 – 5 Χ 8#1 – 3 – 5
6ο δίδυμο: 5Χ8 (βασικός συνδυασμός), 1Χ8 – 1Χ5 – 3Χ8 – 3Χ5 – 1Χ3 (καλύψεις)
6ο φορκάστ: 8Χ5 (βασικός συνδυασμός), 8Χ1 – 5Χ8 – 1Χ8 – 5Χ1 – 1Χ5 (καλύψεις)
6ο σύνθετο: 8Χ2 (βασικός συνδυασμός), 8Χ5 – 8Χ3 – 5Χ2 – 5Χ5 – 5Χ3 – 1Χ2 – 1Χ5 – 1Χ3 (καλύψεις)
6ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 3 – 5 – 8 Χ #2 – 3 – 5
6ο σύνθετο- forecast: 1#3 – 5 – 8 Χ #2 – 3 – 5, 5#1 – 3 – 8 Χ #2 – 3 – 5,  8#1 – 3 – 5  Χ #2 – 3 – 5
6ο τρίο: 1Χ5Χ8 (βασικός συνδυασμός), 3Χ5Χ8 – 1Χ3Χ8 – 5Χ8Χ10 – 1Χ8Χ10 – 3Χ8Χ10 – 5Χ8Χ9 – 1Χ8Χ9 – 3Χ8Χ9 (καλύψεις)
6ο τρικάστ: 1 – 5 – 8 /1 – 3  – 5 – 8/1 – 3  – 5 – 8 – 9 – 10
6ο τετραπλό: 1 – 5 – 8 /1 – 3  – 5 – 8/1 – 3  – 5 – 8 – 9 – 10/1 – 2 – 3  – 5 – 8 – 9 – 10


Τέλος, για τους φίλους που παίζουν σύνθετα και ΣΚΟΡ, προτείνουμε να προσέξετε ιδιαίτερα τους: (τα νούμερα των ίππων αναφέρονται με αριθμητική σειρά και όχι με σειρά προτίμησης όταν πρόκειται για προτάσεις που αφορούν στα ΣΚΟΡ)


1η ιπποδρομία: Νο  1 (ΚΑΡΑΦΙΟΥΖ), Νο  4 (ΜΑΝΟΥΕΛ) και Νο 8 (ΤΙΠ ΤΟΠ)
2η ιπποδρομία: Νο  3 (ΜΠΟΥΓΚΥ ΝΤΕΪΖΥ), Νο 4 (ΚΑΛΥΨΩ)  και Νο 6 (ΓΚΟΝΤΣΕΝΤΡΕΪΝ)
3η ιπποδρομία: Νο  1 (ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ), Νο 4 (ΑΜΑΡΑΜΑ)  και Νο 6 (ΙΔΑΛΙΑ)
4η ιπποδρομία: Νο  1 (ΛΕΪΝΤΥ ΦΑΝΤΑΣΙ), Νο  8 (ΦΕΝ ΣΠΙΡΙΤ)  και Νο 10 (ΣΥΜΦΟΝΥ)
5η ιπποδρομία: Νο  5 (ΠΡΑΪΣΛΕΣ) και Νο 6 (ΤΖΟΝΕΛΑ)
6η ιπποδρομία: Νο  1 (ΝΙΝΙΚΟΣ), Νο  5 (ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) και Νο 8 (ΡΟΜΠΕΡΓΚ)
7η ιπποδρομία: Νο  2 (ΣΙΜΣΕΪΚ), Νο  3 (ΛΕΚΙΤΑ) και Νο 5 (ΑΛΚΥΟΝΗ)
8η ιπποδρομία: Νο  1 (ΜΑΪ ΧΟΟΥΠ), Νο  2 (ΑΛΕΚΤΩΡ) και Νο 3 (ΜΠΕΡΛΕΪ)


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!
 «Ιπποδρομίες»
Πίνακας των συμμετεχόντων ίππων σε σχέση με το λασπώδη στίβο


Σημ. «Ιπποδρομιών»: Ο πίνακας που ακολουθεί περιέχει εκτιμήσεις για τους συμμετέχοντες ίππους των σημερινών Ελληνικών ιπποδρομιών.
Οι ίπποι που βρίσκονται στην αριστερή στήλη αναγράφονται με κόκκινο χρώμα και εκτιμάται πως δεν ευνοούνται ιδιαίτερα σε βρεγμένη πίστα και δεν μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, ενώ αντίστοιχα οι ίπποι που βρίσκονται στη δεξιά στήλη αναγράφονται με πράσινο χρώμα και εκτιμούμε πως ευνοούνται σε βρεγμένη πίστα και αποδίδουν καλά ή ιδιαίτερα καλά σε αυτή.

Άλλη μία προσφορά των «Ιπποδρομιών» προς τους αναγνώστες μας στο «δρόμο προς το ταμείο»!

 


Πίνακας ίππων σε σχέση με την αποδοτικότητά τους σε βρεγμένη πίστα (για τις ιπποδρομίες της Παρασκευής 04-03-2011)

ιπ/μία Ίπποι που δεν ευνοούνται σε βρεγμένη πίστα Ίπποι που ευνοούνται σε βρεγμένη πίστα
1 -
-
2 -
ΓΟΥΩΤΕΡ ΧΕΝ


ΜΠΛΟΥ ΠΟΛΚΑ


ΜΠΟΥΓΚΥ ΝΤΕΪΖΥ
3 -
ΑΜΑΡΑΜΑ


ΚΟΡΙΝΘΟΣ


ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ


ΣΑΤΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ
4 -
ΒΡΕΤΑΝΗ


ΛΕΪΝΤΥ ΦΑΝΤΑΣΙ


ΣΥΜΦΟΝΥ
5 -
ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΓΚΛΟΟΥ


ΠΡΑΪΣΛΕΣ
6
-
ΝΙΝΙΚΟΣ


ΠΕΛΤΑΣΤΗΣ


ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
7
ΑΛΚΥΟΝΗ
ΗΩΣ

ΡΕΪΝΑ ΒΑΣΙΑ
ΜΙΚΡΗ ΙΣΑΒΕΛΛΑ


ΣΙΜΣΕΪΚ
8 -
ΑΧΧΙΛΕΑΣ


ΜΠΕΡΛΕΪ







 «Ιπποδρομίες»


ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ (01-03-2011)
3 Μαρτίου 2011

3/3/2011
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1.3. 2011
Συνήλθε σήμερα 1 Μαρτίου 2011  η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπόψη τις ενώπιόν της υποβληθείσες αιτήσεις και τα Δελτία Ελλανοδικών της 22/2 και 25/2/2011  εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και πήρε τις κατωτέρω αποφάσεις:

1.  Αφού προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  ανανεώνει την άδεια του Γυμναστή– Σταυλίτη Αλεξάνδρου Γεωργίου του Αθανασίου Δημητρίου  έως και 31/3/2011.

2.  Εγκρίνει τις κατωτέρω ποινές που επέβαλαν οι Ελλανοδίκες στους:
- Aναβάτη Π. Λάο αποκλεισμό δύο (2) ιπποδρομιακών ημερών και πρόστιμο €100 διότι με τον ίππο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ της 1ης ιππ/μίας της 22/2/2011, στον 4ο διασκελισμό έκλινε στην εσωτερική και συνεχίζοντας να κινείται σε αυτήν στο ύψος των 1.100μ. περίπου δυσχέρανε την ανάπτυξη του εσωτερικά του αναπτυσσόμενου ίππου ΑΤΤΕΡΙΝΓΚ ΓΟΥΕΪ,  ο οποίος ανέκοψε.
- Προπονητή Π. Θεολόγου πρόστιμο €50, διότι ο αναβάτης του ίππου  ΟΛΝΤ ΑΝΤΑΤΖ της 4η ιππ/μία της 22/2/2011, δεν έφερε τα δηλωθέντα χρώματα πηληκίου.
- Αναβάτη Ι. Λαζαρίδη πρόστιμο 150€ διότι με τον ίππο ΤΑΪΜ ΟΦ ΓΚΛΟΡΥ της 5ης ιππ/μίας της 25/2/2011 στο ύψος των 200μ. υπό τη χρήση δεξιού μαστιγίου  κινήθηκε στην εξωτερική με συνέπεια ο εξωτερικά του αναπτυσσόμενος ίππος ΜΙΣΤΕΡ ΛΑΖΑΡΟΣ να δυσχερανθεί.
 Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ιπποδρομιών υπόκεινται σε έφεση ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΕΕ εντός τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών από την ημέρα κοινοποιήσεώς τους.
                 
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ
N.KANEΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – Κ. ΚΟΝΤΟΣ - Ι. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»