Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Μία προσφορά των «Ιπποδρομιών» στους νέους φιλίππους


Οι «Ιπποδρομίες» ξεκίνησαν την λειτουργία τους ως ένας ιστοχώρος άμεσης και αξιόπιστης ενημέρωσης των φιλίππων με ειδήσεις, πληροφορίες, προτάσεις για το ιπποδρομιακό στοίχημα (προσεχώς) και άλλες χρηστικές πληροφορίες.
Με μεγάλη μας χαρά είδαμε πως εκτός από τους ενημερωμένους φιλίππους υπάρχουν και νέοι, που μέσα από τις «Ιπποδρομίες» επιχειρούν να ανακαλύψουν «τα μυστικά» των Ιπποδρομιών. 
Για εσάς λοιπόν, τους νέους φίλους μας, οι «Ιπποδρομίες» επιφυλάσσουν μία έκπληξη: πολύ σύντομα πρόκειται να δημιουργηθεί μία νέα στήλη στο αρχικό μενού που θα φέρει τον θεματικό τίτλο «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες». Η στήλη θα εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με άρθρα, οδηγίες, επεξηγήσεις και ο, τι εν πάσει περιπτώσει είναι απαραίτητο προκειμένου να γίνει περισσότερο κατανοητός ο Ιππόδρομος και τα παιχνίδια του σε όλους εσάς που δεν γνωρίζετε, αλλά θέλετε να μάθετε.
Να ανακοινώσουμε με την ευκαιρία προς όλους τους αναγνώστες μας πως για την καλύτερη οργάνωση των «Ιπποδρομιών» και για να ενταχθεί η νέα στήλη στο μενού της αρχικής σελίδας συγχωνεύονται οι στήλες «Εργασίες – Μελέτες - …» και «Θέματα γενικού ενδιαφέροντος» και η νέα στήλη που θα προκύψει θα ονομάζεται «Ιπποδρομιακά θέματα».
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως όσοι από εσάς απευθύνεστε μέσω σχολίων σας (κάτω από τα θέματα που αναρτώνται) ή μέσω e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που αναφέρονται στην αρχική σελίδα του ιστοχώρου, θα λάβετε οπωσδήποτε απαντήσεις και διευκρινίσεις για κάθε απορία σας, ώστε να διαμορφώσετε μόνοι σας «ιπποδρομιακή συνείδηση».
Το τι ακριβώς είναι η «ιπποδρομιακή σκέψη και συνείδηση» θα είναι το πρώτο θέμα – έκπληξη για όλους εσάς του νέους φίλους μας και μελλοντικούς φιλίππους.

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»