Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011



Διαβάστε το Σάββατο 12-02-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Σχόλια για την απόφαση της Επιτροπής Ιπποδρομιών 
της 01ης -02-2011 (1ο μέρος)

Σχόλια για την απόφαση της Επιτροπής Ιπποδρομιών 
της 01ης -02-2011 (2ο μέρος)

Δελτίο αποτελεσμάτων της Παρασκευής 11-02-2011

Πρόγραμμα των Γαλλικών ιπποδρομιών του Σαββάτου 12-02-2011

Προ-ιπποδρομιακές αποδόσεις στο γκανιάν και προτάσεις για τις Γαλλικές ιπποδρομίες του Σαββάτου 12-02-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Ελληνικών ιπποδρομιών της Παρασκευής 11-02-2011


Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών

Το σχόλιο της ημέρας

Πλούσια σε αγωνιστική δράση η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση, θυμίζει «κάτι από τα παλιά» και ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτό και στο μέλλον!
Αγωνιστικά «δεσπόζει» στο πρόγραμμα η ιπποδρομία του Κυπέλλου Φιλίππου Ενώσεως - παρά τον ομολογουμένως μικρό αριθμό συμμετοχών - στην οποία έξι εκλεκτοί καθαρόαιμοι θα διεκδικήσουν το έπαθλο και τη νίκη στην απόσταση των 2.400 μέτρων. Με δεδομένο ότι ο στίβος έχει πλέον στεγνώσει (και αν δε μεσολαβήσει κάτι εξαιρετικά απρόοπτο μέχρι την ώρα διεξαγωγής της ιπποδρομίας, ώστε να αλλάξει η κατάσταση της πίστας) ο «πολύς» ΘΩΡΑΞ και ο «ιπτάμενος» ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (μιας και ο δεύτερος «πετάει» τον τελευταίο καιρό, ευρισκόμενος πλέον σε θηριώδη κατάσταση) «κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας» και δίνουν ραντεβού για μία κορυφαία αναμέτρηση στην οποία αναμένεται συγκλονιστικό θέαμα! Ασφαλώς τους δύο προαναφερθέντες πλαισιώνουν και άλλοι ικανότατοι δρόμωνες οι οποίοι μπορούν υπό προϋποθέσεις να παίξουν σημαντικό ρόλο στην άφιξη, πάντως η ημέρα είναι από τις καλύτερες (σε ο, τι αφορά σε στοιχηματικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον) και για αυτό εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τις παρακολουθήσετε και - όσοι από εσάς επιθυμείτε - να στοιχηματίσετε!
Στο σχόλιο της Τρίτης κάναμε λόγο για ενδιαφέρουσες διαδρομές και θεαματικές αφίξεις, κάτι που μας επιβεβαίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σήμερα εκτιμούμε πως τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά, γι’ αυτό λάβετε θέσεις για να παρακολουθήσουμε απίστευτο θέαμα που προσφέρει δυνατές συγκινήσεις!
Στις υποδείξεις των «Ιπποδρομιών» για τις σημερινές Ελληνικές ιπποδρομίες μπορείτε να βρείτε πλήθος στοιχείων που μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε να σχηματίσετε άποψη για το δικό σας παιχνίδι και να πλησιάσετε – όσο πιο κοντά γίνεται – «προς το ταμείο»! Μαζί με τις δύο πιο δυνατές «επιλογές της ημέρας» (αυτονόητο είναι πως τη μία από τις δύο επιλογές μας θα αποτελέσει η κούρσα του Κυπέλλου Φιλίππου Ενώσεως) μπορείτε επίσης να βρείτε προτάσεις για σύνθετα και ΣΚΟΡ σε όλες τις ιπποδρομίες του προγράμματος!

«Ιπποδρομίες»
Υποθέσεις και... Ιππο - θέσεις
άρθρο του Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκη

Τις προηγούμενες ημέρες ο ΟΠΑΠ δημοσίευσε σε Ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ όπως επίσης και στην επίσημη ιστοσελίδα του πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προεπιλογή υποψηφίων με την οποία ξεκίνησε (την Τρίτη 08-02-2011) η διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή νέου Τεχνολογικού Παρόχου «για την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, για νέο λειτουργικό σύστημα όλων των παιχνιδιών της Εταιρείας και τη μετάβαση των υφισταμένων λειτουργιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε αυτό, καθώς επίσης και στην παροχή υπηρεσιών προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του συνόλου του υπό προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το διεθνή διαγωνισμό προετοίμασε για λογαριασμό του ΟΠΑΠ η εταιρία Deloitte and Touches την οποία προσέλαβε από το τέλος Οκτωβρίου ως τεχνικό σύμβουλο. 
Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την προμήθεια λογισμικού, εξοπλισμού, υπηρεσιών υλοποίησης, την εκπαίδευση, θέση σε παραγωγική λειτουργία, συντήρηση, τεχνική διαχείριση συστημάτων (system administration), διαχείρισης εφαρμογών (application administration) και υποστήριξη επιχειρησιακής λειτουργίας, που αφορούν στη λειτουργία τόσο των παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που ήδη διεξάγονται από την ΟΠΑΠ Α.Ε., όσο και αυτών στα οποία ενδέχεται να δραστηριοποιηθεί η ΟΠΑΠ Α.Ε. μελλοντικά, όπως στιγμιαίο λαχείο, παιχνίδια μέσω Internet και live betting, σύγχρονα τερματικά λοταρίας VLTs, αυτόματους πωλητές παιχνιδιών (Instant Ticket Vending Machine - ITVM).
Ενόψει της ψήφισης του Νομοσχεδίου για τα τυχερά παιχνίδια και των σημαντικών εξελίξεων και των ανακατατάξεων που θα επέλθουν σύντομα στο χώρο διαπιστώνουμε πως ο ΟΠΑΠ κινητοποιήθηκε άμεσα προς την κατεύθυνση της τεχνολογικής αναβάθμισης των υποδομών και των υπηρεσιών του (αφού όπως βλέπουμε το αντικείμενο του έργου που θα αναλάβει η νέα συνεργάτιδα εταιρία του ΟΠΑΠ περιλαμβάνει και μελλοντικές δραστηριότητές του, όπως παιχνίδια μέσω Internet, live betting κλπ). Ο ΟΔΙΕ, για τον οποίον ισχύουν ακριβώς οι ίδιες προϋποθέσεις στο μέλλον (δηλαδή θα διαθέτει άδεια για Διαδικτυακό ιπποδρομιακό στοίχημα) δεν πρέπει κι αυτός με τη σειρά του να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να προετοιμάσει την «επόμενη ημέρα» για τον Οργανισμό, ανεξάρτητα από το Ιδιοκτησιακό καθεστώς στο οποίο θα περιέλθει προσεχώς; Αν περιμένουμε να «ανοίξει» πρώτα η αγορά στο Διαδίκτυο (και αργότερα στην επίγεια ή αλλιώς off-line αγορά, κρατήστε αυτή τη σημείωση διότι δε θα αργήσει πολύ αυτή η ημέρα) ο Ελληνικός Ιππόδρομος δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού, ιδιαίτερα με εταιρίες που δραστηριοποιούνται χρόνια στο αντικείμενο, διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία όπως επίσης έχουν έτοιμες (και σε πλήρη λειτουργία) τις υποδομές τους για Διαδικτυακό (αλλά και επίγειο) στοίχημα. Έτσι λοιπόν, αν η Ηγεσία του ΟΔΙΕ δεν επιθυμεί να παίζει το ρόλο του «διαχειριστή κρίσης» στο παρόν τότε θα πρέπει επειγόντως να λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση, με «βλέμμα προς το μέλλον» δηλαδή, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα (σε θέματα υποδομής, τεχνογνωσίας και υπηρεσιών) για να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις «προκλήσεις του μέλλοντος», προσθέτοντας προς το «μέλλον» δε φαντάζει πια και τόσο μακρινό αλλά «βρίσκεται προ των πυλών».

Πατήστε εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της «Ισοτιμίας» της 08ης-02-2011 με τίτλο: «Διεθνή διαγωνισμό για νέο τεχνολογικό πάροχο προκήρυξε ο ΟΠΑΠ»

Πατήστε
εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της «Καθημερινής» της 08ης-02-2011 με τίτλο: «ΟΠΑΠ: Διαγωνιστική διαδικασία για επιλογή τεχνολογικού παρόχου»

Πατήστε
εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα του «Κέρδους» της 08ης-02-2011 με τίτλο: «OΠΑΠ: Αναζητά τεχνολογικό πάροχο για το νέο του σύστημα»

Πατήστε
εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα του «Βήματος» της 08ης-02-2011 με τίτλο: «ΟΠΑΠ - Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για το διαγωνισμό του τεχνολογικού παρόχου»

Πατήστε
εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της «Ημερησίας» της 09ης-02-2011 με τίτλο: «ΟΠΑΠ: Τί λένε οι αναλυτές για το νέο διαγωνισμό»

Πατήστε
εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της «Ημερησίας» της 10ης-02-2011 με τίτλο: «ΟΠΑΠ: Στα 300 εκατ. υπολογίζεται η σύμβαση για τον πάροχο»

Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 11-02-2011

3η ιπποδρομία
Ίππος Αναβάτης Κιλά Προπονητής
1
ΧΑΝΣΟΜ ΤΟΝΥ
Κεράτσας
60
Πολυκανδρίτης Α.
2
ΤΟΜΠΟΓΚΑΝΙΣΤ
Μάριος
59.5
Πέτρου Χρ.
3
ΜΟΝΤΕΛΑΓΚΟ
Εντιόν
59
Καστρινός Π.
4
ΓΚΡΑΝΤ ΦΛΗΤ
Νικολαϊδης
57.5
Μυκονιάτης Ι.
5
ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ
Τσεργάς
57.5
Μουρουζίδης Π.
6
ΡΑΜΟΥΣ ΓΟΥΕΙ
Τσιριγώτης
57
Κεράτσα Ειρ.
7
ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
Κουτσοπέτρος
55
Μπαριάμογλου Φιλ.
8
ΒΑΛΙΑΝΤ ΣΠΙΡΙΤ
Δρόσος
54.5
Ιωαννίδης Μιχ.

Η πρώτη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 3η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Έπαθλο Τσαγκαράδας, ίπποι 6 ετών και άνω, κλάση Δ’ – απόσταση: 1.200 μέτρα).

Ο ΜΟΝΤΕΛΑΓΚΟ προέρχεται από προειδοποιητική εμφάνιση επανερχόμενος από σχετικό ρεπό και νομίζουμε πως δικαιωματικά θα πρέπει τώρα να τοποθετηθεί στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ως βασικό του αντίπαλο θεωρούμε τον ΤΟΜΠΟΓΚΑΝΙΣΤ, ο οποίος στην τελευταία του συμμετοχή τρέχτηκε μάλλον «δοκιμαστικά» (μετά από τη ρινορραγία που είχε υποστεί προ μηνός περίπου) και τώρα λογικά θα τρέξει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνάμεις. Εκτιμούμε συνεπώς ότι η υπόθεση της νίκης θα κριθεί σε μία «μονομαχία» μεταξύ τους, ενώ σε περίπτωση που κάποιος εκ των δύο ατυχήσει (ή αποδώσει μειωμένα σε σχέση με τις πραγματικές του δυνατότητες) τότε ο ΒΑΛΙΑΝΤ ΣΠΙΡΙΤ (με την προϋπόθεση να πάει στο κεφάλι) μπορεί να καταστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Για τις υπόλοιπες θέσεις νομίζουμε πως ο ΓΚΡΑΝΤ ΦΛΗΤ αν ιππευτεί σύμφωνα με τις ιδιότητές του τότε μπορεί να φιγουράρει στην άφιξη, ενώ τέλος θα «τολμήσουμε» να προτείνουμε για την έκπληξη (σε ο, τι αφορά στα πολύπλοκα παιχνίδια) το ΦΤΕΡΩΤΟ ΠΗΓΑΣΟ.

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 3η ιπποδρομία είναι:


2ο σύνθετο: 5Χ3 (βασικός συνδυασμός), 5Χ2 – 7Χ3 – 7Χ2 – 10Χ3 – 10Χ2 (καλύψεις)
2ο σύνθετο-δίδυμο: #5 – 7 – 10 Χ #2 – 3 – 8
2ο σύνθετο-forecast #5 – 7 – 10 Χ 3# 2 – 8, #5 – 7 – 10 Χ 2# 3 – 8
3ο δίδυμο: 2Χ3 (βασικός συνδυασμός), 3Χ8 – 2Χ8 (καλύψεις)
3ο φορκάστ: 3Χ2 (βασικός συνδυασμός), 2Χ3 – 3Χ8 – 2Χ8 (καλύψεις)
3ο σύνθετο: 3Χ6 (βασικός συνδυασμός), 3Χ3 – 2Χ6 – 2Χ3 (καλύψεις)
3ο σύνθετο-δίδυμο: #2 – 3 – 8 Χ #3 – 5 – 6
3ο σύνθετο- forecast: 3#2  – 8 Χ 6#3 – 5, 3#2  – 8 Χ 3#5 – 6, 2#3  – 8 Χ 6#3 – 5, 2#3  – 8 Χ 3#5 – 6,
3ο  τρίο: 2Χ3Χ8 (βασικός συνδυασμός), 2Χ3Χ4 – 3Χ4Χ8 – 2X4X8 (καλύψεις)
3ο τρικάστ: 23/2 – 3 – 8/ 2 – 3 – 4 – 8
3ο τετραπλό: 23/2 – 3 – 8/ 2 – 3 – 4 – 8/ 2 – 3 – 4 – 7 – 8



5η ιπποδρομία
Ίππος Αναβάτης Κιλά Προπονητής
1
ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
Κεράτσας
58
Θεοδωράκης Χ.
2
ΘΩΡΑΞ
Λαζαρίδης
58
Σταύρου Χρ.
3
ΛΕΝΟΝ
Ξυνός
58
Γιατράς Α.
4
ΜΑΝΤΖΑΜ
Μάριος
58
Πέτρου Χρ.
5
ΠΟΠ ΣΤΑΡ
Μαστοράκης
58
Γιατράς Α.
6
ΤΑΚΟΥΝΑΣ
Τσεργάς
58
Μουρουζίδης Π.

Η δεύτερη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 5η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Κύπελλο Φλίππου Ενώσεως, ίπποι 3 ετών και άνω, ΒΗ – απόσταση: 2.400 μέτρα).

Όπως αναφέραμε και στο «Σχόλιο της ημέρας» η 5η ιπποδρομία (Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως) αποτελεί την «ποιοτική αιχμή» του σημερινού προγράμματος. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται λογική μία «μονομαχία» μεταξύ των ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ και ΘΩΡΑΚΑ, οι οποίοι αδιαμφισβήτητα αποτελούν τις «ατραξιόν» της ημέρας στο Μαρκόπουλο! Ο πρώτος (ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ) προέρχεται από σερί εξαιρετικών εμφανίσεών στις οποίες επικράτησε επιβλητικά έως σαρωτικά και δείχνει να διέρχεται την καλύτερη περίοδο της σταδιοδρομίας του. Ο τρόπος μάλιστα που σημείωσε όλες τις προηγούμενες επιτυχίες του δείχνει πως διαθέτει και άλλα περιθώρια εξέλιξης ώστε παρότι αναμένεται όπως είπαμε «να βρει αντίσταση» από τον «ανανεωμένο» ΘΩΡΑΚΑ εν τούτοις θα του δώσουμε το προβάδισμα στις υποδείξεις μας. Ο δεύτερος (ΘΩΡΑΞ) στην τελευταία νικηφόρο εμφάνισή του (η οποία σημειωτέον έγινε σε λασπώδη στίβο, κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι δεν του αρέσει καθόλου η βρεγμένη πίστα) έδειξε πως έχει ανακτήσει σε μεγάλο βαθμό την κορυφαία φόρμα του παρελθόντος. Δε χρειάζεται να αναφερθούμε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του (αφού πρόκειται για «πρωτοκλασάτο ίππο» εγνωσμένης αξίας), απλώς θα επισημάνουμε πως περιμένουμε σήμερα να αποτελέσει «δύσκολο αντίπαλο» για το ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ και ως εκ τούτου προβλέπεται άκρως συναρπαστική άφιξη! Από τους υπόλοιπους (με την προϋπόθεση πως κάποιος εκ των δύο «πρωταγωνιστών» θα αποδώσει κατώτερα του αναμενομένου) εκτιμούμε πως ο ΜΑΝΤΖΑΜ (ο οποίος ενδέχεται να ευνοηθεί ακόμα και από επικεφαλής διαδρομή) είναι σε θέση να διακριθεί στην άφιξη, κάτι που ισχύει και για το ΛΕΝΟΝ (εμείς θα δώσουμε πάντως ελαφρύ προβάδισμα στον ΜΑΝΤΖΑΜ). Ο ΠΟΠ ΣΤΑΡ νομίζουμε πως θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να συναγωνιστεί τους αντιπάλους του ενώ η συμμετοχή του ΤΑΚΟΥΝΑ θα πρέπει να έχει μάλλον «τυπικό χαρακτήρα».

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 5η ιπποδρομία είναι:


4ο σύνθετο: 6Χ1 (βασικός συνδυασμός), 6Χ2– 3Χ1 – 3Χ2 (καλύψεις)
4ο σύνθετο-δίδυμο: #3 – 5 – 6 Χ #1 – 2 – 4
4ο σύνθετο- forecast: 6#3 – 5 Χ 1#2 – 4, 6#3 – 5 Χ 2#1 – 4, 3#5 – 6 Χ 1#2 – 4, 3#5 – 6 Χ 2#1 – 4
5ο δίδυμο: 1Χ2 (βασικός συνδυασμός), 1Χ4 – 2Χ4 (καλύψεις)
5ο φορκάστ: 1Χ2 (βασικός συνδυασμός), 2Χ1 – 1Χ4 – 2Χ4 (καλύψεις)
5ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 2 – 4 Χ #1 – 2 – 3
5ο σύνθετο- forecast: 1# 2 – 4 Χ #1 – 2 – 3, 2#1 – 4 Χ #1 – 2 – 3
5ο τρίο: (δε διεξάγεται)
5ο τρικάστ: (δε διεξάγεται)
5ο τετραπλό: (δε διεξάγεται)


Τέλος, για τους φίλους που παίζουν σύνθετα και ΣΚΟΡ, προτείνουμε να προσέξετε ιδιαίτερα τους:


1η ιπποδρομία: Νο  2 (ΚΙΕΤΑ), Νο  4 (ΝΤΟΛΛΑΡ ΓΚΕΡΛ) και Νο 5 (ΣΙΒΥΛΑ)
2η ιπποδρομία: Νο  5 (ΜΠΕΡΛΕΪ), Νο 7 (ΜΠΕΡΝΙΣΤ) και Νο 10 (ΕΛΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ)
3η ιπποδρομία: Νο  2 (ΤΟΜΠΟΓΚΑΝΙΣΤ) και Νο 3 (ΜΟΝΤΕΛΑΓΚΟ)
4η ιπποδρομία: Νο  3 (ΧΕΪΖΕΛΓΟΥΝΤ ΡΙΤΖ) και Νο 6 (ΝΤΑΝΣΚΙ)
5η ιπποδρομία: Νο  1 (ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ) και Νο 2 (ΘΩΡΑΞ)
6η ιπποδρομία: Νο  1 (ΝΙΟΥ ΜΠΙΓΚΙΝΙΝΓΚ), Νο  2 (ΙΔΑΛΙΑ) και Νο 3 (ΙΣΣΑ)
7η ιπποδρομία: Νο  2 (ΚΑΡΜΙ), Νο  3 (ΑΪΡΙΣ ΣΜΕΛ) και Νο 4 (ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ)
8η ιπποδρομία: Νο  1 (ΜΠΕΝΤΛΙ), Νο 2 (ΓΚΑΣΠΑΡ) και Νο 7 (ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ)
9η ιπποδρομία: Νο  3 (ΠΡΑΓΚΜΑΤΙΣΜ), Νο 4 (ΜΠΟΖΕ) και Νο 5 (ΠΑΠΙΛΛΙΟ)
10η ιπποδρομία: Νο  1 (ΜΑΡΑΘΩΝ ΜΑΣΤΕΡ), Νο  2 (ΜΑΝΙΠΙΟΥΛΕΪΤ) και Νο 4 (ΖΟΦΕΡΟΣ)


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!
 «Ιπποδρομίες»

Πίνακας των συμμετεχόντων ίππων σε σχέση με τον λασπώδη στίβο


Σημ. «Ιπποδρομιών»: Ο πίνακας αυτός περιέχει τις  εκτιμήσεις των «Ιπποδρομιών» για τους συμμετέχοντες ίππους των σημερινών Ελληνικών ιπποδρομιών. Οι ίπποι που βρίσκονται στην αριστερή στήλη του πίνακα και αναγράφονται με κόκκινο χρώμα εκτιμούμε πως δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες (ή αλλιώς δεν ευνοούνται ιδιαίτερα) σε βρεγμένη πίστα, ενώ όσοι ίπποι βρίσκονται στη δεξιά στήλη του πίνακα και αναγράφονται αντίστοιχα με πράσινο χρώμα εκτιμούμε πως αποδίδουν καλά ή ιδιαίτερα καλά (ευνοούνται) σε βρεγμένη πίστα.

Άλλη μία προσφορά των «Ιπποδρομιών» προς τους αναγνώστες μας στο «δρόμο προς το ταμείο»!

 


Πίνακας ίππων σε σχέση με την αποδοτικότητά τους σε βρεγμένη πίστα (για τις ιπποδρομίες της Παρασκευής 11-02-2011)

ιπ/μία
Ίπποι που δεν ευνοούνται σε βρεγμένη πίστα
Ίπποι που ευνοούνται σε βρεγμένη πίστα
1
-
-
2
-
ΑΧΧΙΛΕΑΣ


ΕΛΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ


ΜΠΑΒΕΝΟ


ΜΠΕΡΛΕΪ


ΜΠΕΡΝΙΣΤ
3
ΡΑΜΟΥΣ ΓΟΥΕΪ
ΒΑΛΙΑΝΤ ΣΠΙΡΙΤ


ΓΚΡΑΝΤ ΦΛΗΤ


ΜΟΝΤΕΛΑΓΚΟ


ΤΟΜΠΟΓΚΑΝΙΣΤ
4
-
ΔΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟΣ


ΚΛΕΙΤΟΣ


ΝΤΑΝΣΚΙ


ΠΙΚΟΡΟΚΚΟ


ΣΕΛΕΜΠΡΕΪΣΟΝ ΣΟΝΓΚ


ΦΑΣΑΡΙΑΣ
5
ΘΩΡΑΞ
ΛΕΝΟΝ

ΠΟΠ ΣΤΑΡ
ΜΑΝΤΖΑΜ
6
-
ΝΙΟΥ ΜΠΙΓΚΙΝΙΝΓΚ


ΣΑΤΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ


ΣΥΜΦΟΝΥ
7
ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ
ΑΛΓΟΥΑΡΚΑ


ΒΡΕΤΑΝΗ
8
-
ΒΑΛΤΑΣΑΡ


ΓΚΑΣΠΑΡ
9
-
ΜΠΟΖΕ


ΝΙΝΙΚΟΣ


ΝΤΕΡΓΚ


ΠΑΠΙΛΙΟ


ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
10
 ΟΙΝΕΑΣ
ΖΕΛΙΚΟ


ΜΑΝΙΠΙΟΥΛΕΪΤ


ΜΑΡΑΘΩΝ ΜΑΣΤΕΡ

 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»