Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Απόψεις: Περικλής Δημητρίου: «Στη διασταύρωση των οδών Απελπισίας και Καταστροφής»

Ο ιπποδρομιακός συντάκτης και τηλεοπτικός παρουσιαστής της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV, κύριος Περικλής Δημητρίου, ευρύτατα γνωστός στους φιλίππους και ως «Danger», επιχειρεί με τον δικό του τρόπο να μας δώσει τη δική του οπτική γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον του Ελληνικού Ιπποδρόμου. 

 «Στη διασταύρωση των οδών Απελπισίας και Καταστροφής»

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ιδιοκτητών δρομώνων ίππων (ΕΙΔΙΕ).
Περικλής Δημητρίου
Ανακοινωθέν: «Το διάλλειμα τελείωσε. Τα κεφάλια μέσα». Πικρές διαπιστώσεις και προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα ήταν το αποτέλεσμα της συνέλευσης των ιδιοκτητών που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας των χθεσινών ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο. Παρακολούθησα ένα μεγάλο μέρος της και κάποιες στιγμές ήταν σαν να ακούω εμένα σε κάποια δική μου εκπομπή. Έχουν κατανοήσει πλέον πως έχουν να κάνουν με μια αδίστακτα σκληρή εταιρία που κυβερνά των ιπποδρομίες, χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και με απόλυτα λογιστικό τρόπο. 

Αυτό που προβληματίζει τους ιδιοκτήτες είναι πως αντιλαμβάνονται όλοι ότι τρόπος ουσιαστικής αντίδρασης δεν υπάρχει και πως τα πάντα και οι πάντες όσον αφορά τα ιπποδρομιακά είναι στο έλεος του ΟΠΑΠ. Λάθη επί λαθών και παραλείψεων των ιπποδρομιακών φορέων έφεραν την ιπποδρομιακή εταιρία σε αυτοκρατορική θέση και όλους τους υπόλοιπους σε θέση υπηρετικού προσωπικού. 

Έχω μια εκπομπή μπροστά μου αυτήν την εβδομάδα και θα ασχοληθώ σε βάθος με την κατάσταση που έχει παγιωθεί και που οδηγεί στη διασταύρωση των οδών «Απελπισίας και Καταστροφής». Πιστεύω πως η επαιτεία εκ μέρους των ιδιοκτητών δεν είναι η λύση, πιστεύω πως ο ραγιαδισμός δεν μπορεί να μετονομαστεί σε διαλλακτικότητα. Ακόμη πιστεύω πως υπάρχει τρόπος αντίδρασης, αλλά αμφιβάλω αν υπάρχουν οι επαναστάτες που θα πουν ΟΧΙ μέχρι εδώ και μη παρέκει. Ο ιππόδρομος κύριοι της ΟΠΑΠ ΑΕ δεν είναι τα άψυχα χαρτιά των λαχείων και των κουπονιών του «Πάμε Στοίχημα». Στον Ιππόδρομο το «ΣΚΡΑΤΣ» πονάει γιατί γίνεται επάνω στις καρδιές και στις ψυχές ανθρώπων και αλόγων. Ήρθε η ώρα να το μάθετε. 


Πολύ πικρή είναι η αίσθηση να έχεις την ανάγκη να φωνάξεις «Ζήτω» και να μην μπορείς. Να έχεις την ανάγκη να σε υπολογίσουν σαν άτομο και να μην βρίσκεις ανταπόκριση. Πολύ χειρότερο από όλα όμως είναι να αισθάνεσαι ΞΕΝΟΣ μέσα στο ίδιο σου το σπίτι !!! 

DANGER

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»