Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011


Έκτακτη επικαιρότητα


Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις της ημέρας μας υποχρεώνουν αν μη τι άλλο να «παρέμβουμε» με ένα σχόλιο, κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής.

Αποφεύγοντας τις κομματικές τοποθετήσεις και τα σχόλια – κάτι που εξάλλου φροντίζουμε να τηρούμε απαρέγκλιτα από την πρώτη στιγμή που οι «Ιπποδρομίες» εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο – θα αρκεστούμε απλώς στο να επισημάνουμε πως όπως τουλάχιστον «δείχνουν» όλες οι ενδείξεις βαδίζουμε πλέον προς Εθνικές εκλογές. Το αν αυτές θα προκηρυχθούν άμεσα ή αν θα υπάρξει κάποια «Κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας» (κάτι το οποίο ζητούν ήδη μετ’ επιτάσεως αρκετοί βουλευτές από όλες τις πτέρυγες της Βουλής με σημερινές τους δηλώσεις) είναι ζήτημα πολιτικών αποφάσεων και συνεννοήσεων σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων. Εμείς θα αρκεστούμε αποκλειστικά στο να αναδείξουμε τις «συνέπειες» που εκτιμούμε πως θα έχουν όλα αυτά τα γεγονότα σε σχέση με τον Ελληνικό Ιππόδρομο.

Μία υπέρμετρη καθυστέρηση στις διαδικασίες είναι πολύ πιθανό να «ακυρώσει» τις όποιες ενέργειες είχαν γίνει μέχρι στιγμής στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων των ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται ο ΟΔΙΕ, που εδώ μας ενδιαφέρει στην ανάλυσή μας. Επιπλέον, η νέα πολιτική αστάθεια που προκλήθηκε και η οποία κυριολεκτικά κλονίζει συθέμελα τη χώρα λειτουργεί ασφαλώς αποσταθεροποιητικά και στον τομέα της εθνικής μας οικονομίας, ενώ δε χρειάζεται μάλλον ιδιαίτερη ευφυΐα – ή και φαντασία – για να καταλάβει κάποιος πως το όποιο επενδυτικό – επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα αν δεν εξαφανιστεί, τουλάχιστον τώρα πια θα ατονήσει. Είναι μάλλον κάτι περισσότερο από προφανές πως όλοι οι επίδοξοι αγοραστές (και αυτοί που ενδιαφέρονται – ή τουλάχιστον ενδιαφέρονταν μέχρι πρότινος – για τον Ιππόδρομο) θα τηρήσουν πλέον «στάση αναμονής» και οι όποιες κινήσεις τους στο μέλλον – σε ο, τι αφορά στην Ελλάδα – αυτές θα γίνονται με φειδώ και μετά από πολύ μεγάλη σκέψη.

Από τα παραπάνω λοιπόν εξάγεται αβίαστα το συμπέρασμα πως η υπόθεση της πώλησης του ΟΔΙΕ όχι απλά μετατίθεται στις καλένδες (κάτι που είχε γίνει ήδη εξάλλου προ καιρού) αλλά μάλλον οδεύει προς τη ματαίωσή της, καθώς εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να προσθέσουμε και το οδυνηρό στοιχείο πως η χώρα μας δυστυχώς έχασε  πια τις τελευταίες ώρες το όποιο ίχνος αξιοπιστίας διέθετε απέναντι στους διεθνείς εταίρους μας, γεγονός εξαιρετικά επιβαρυντικό στην προσπάθεια για διαμόρφωση ευνοϊκού επενδυτικού κλίματος.

Οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη χώρα και οπωσδήποτε πολύ δύσκολες για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, ώστε ίσως να μη «χωρούν» αυτή την ώρα άλλες σκέψεις και αναλύσεις. Παρόλα αυτά, συνεπείς προς όλους τους φιλίππους που μας τιμούν καθημερινά με την αγάπη τους (κάτι που εκφράζεται ξεκάθαρα στα στατιστικά επισκεψιμότητας του ιστοχώρου) οφείλουμε να δίνουμε το «στίγμα» των καιρών και να προετοιμάζουμε την κοινή ιπποδρομιακή γνώμη για τα όσα αφορούν στις Ελληνικές Ιπποδρομίες και πρόκειται να συμβούν.

«Ιπποδρομίες»
Παρακολουθήστε σε video την τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV 
 
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 30-10-2011 είναι πλέον διαθέσιμη σε video για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο 2ο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και σε ένα από τα  τέσσερα κανάλια που διαθέτουμε στο YouTube (πατήστε εδώ αν θέλετε να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες). 

Να σημειώσουμε τέλος πως το video της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη  συγκεκριμένη θεματική ενότητα) όπως και μέσω του καναλιού του συμπαθούς βετεράνου αναβάτη και επίτιμου Προέδρου των αναβατών Μάρκου Καζάκου που διαθέτει στο YouTube (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο κανάλι του Μ. Καζάκου).



Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 30-10-2011

«Ιπποδρομίες»

Πίνακας δύστροπων ίππων μηνός Νοεμβρίου 2011

 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ 31.10.2011

Η Επιτροπή Ιπποδρομιών δημοσιοποιεί πίνακα των ίππων που παρουσιάζουν δυστροπία ή άλλα προβλήματα στο μηχάνημα εκκινήσεως με τον αντίστοιχο βαθμό αξιολόγησης από τον αφέτη από το ελάχιστο 1 στο μέγιστο 4, η οποία ισχύει για τον μήνα Νοέμβριο 2011.              
 
ΑΔΕΣΠΟΤΗ
1
ΑΖΕΑΣ
1
ΑΪΛΑΝΤ ΜΠΡΙΖ
3
ΑΛΑΡΓΙΝΟΣ
3
ΑΛΕΚΤΩΡ
1
ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΟΪΣ
1
ΑΛΚΥΟΝΗ
2
ΑΛΜΟΥΝΤΑΝΣΕΡ
1
AMΦΙΤΡΥΩΝ
3
ΑΝΤΩΝΗΣ
4
ΒΑΪΤΑΛ ΛΙΝΚ
1
ΒΑΛΑΤΡΙΞ
3
BAΛΤΙΚΗ
3
ΒΡΟΝΤΕΑΣ
2
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΣ
3
ΓΚΑΛΑΣΙΓΙΑ
3
ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ
2
ΓΟΝΟΣ
1
ΓΟΥΪΝ Ε ΜΙΛΙΟΝ
4
ΓΟΥΝΤΕΝΤ ΓΚΛΕΪΝΤ
3
ΔΕ ΧΙΛΑΡΙΣ
2
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ
2
ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
2
ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
3
ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
3
ΕΛΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ
2
ΕΛΟΥΣΙΒ ΜΠΟΫ
1
ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
1
ΕΞΤΜΑΝ
3
ΕΞΙΝΤ ΠΑΟΥΕΡ
2
ΘΩΡΑΞ
3
ΙΚΑΔΙΟΣ
3
ΚΑΛΥΨΩ
1
ΚΑΜΙΑ
2
ΚΕΛΕΪΦ ΜΠΙΟΝ ΜΠΙΛΗΦ
1
ΚΛΑΟΥΝΤΙ ΜΙΣΤ
3
ΚΛΕΜ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
2
ΚΟΥΙΝΣΤΟΝ ΓΟΥΕΪ
2
ΚΟΥΙΡΙΝΑΛ ΓΟΥΕΪ
3
ΚΡΕΩΝ
3
ΛΑΜΑΧΗ
3
ΛΕΝΟΝ
3
ΛΥΣΙΑΣ
1
ΜΑΝΙΠΙΟΥΛΕΪΤ
3
ΜΑΣΕΤΟΣ ΦΑΝ
2
ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ
3
MIKΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
2
ΜΙΣΤΕΡ ΛΑΖΑΡΟΣ
4
ΜΟΛΟΤΩΦ
3
ΜΟΥΒΙΝΓΚ ΑΪΣ
3
ΜΠΑΒΕΝΟ
2
ΜΠΑΣΦΟΥΛ ΜΠΡΑΪΝΤ
2
ΜΠΑΣΦΟΥΛΝΕΣ
2
ΜΠΛΑΝΚΟ
3
ΜΠΛΕΪΚΥΣ ΜΠΟΫ
2
ΜΠΛΟΚ ΠΑΡΤΥ
3
ΝΑΡΑΜΠΕΛ
2
ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ
3
ΝΟΡΜΑ ΤΑΛΜΑΤΖ
3
ΝΤΑΝΤΕ ΑΜΑΡΑΛ
3
ΟΞΙΝΟΣ
2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ
4
ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
3
ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ
2
ΠΕΡΙΦΗΤΗΣ
2
ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ
3
ΠΡΩΣΣΟΣ
2
ΡΕΪΝΑ ΒΑΣΙΑ   
2
ΡΕΝΤ ΜΠΡΑΝΤΣ ΝΑΪΤ
2
ΡΟΥΝΤΙ ΡΑΝΕΡ
3
ΡΥΘΜΙΚ ΣΤΑΡ
3
ΣΑΜΣΤΑΡ
2
ΣΑΝΒΗΝ
2
ΣΑΡΠ ΕΚΛΙΨ
3
ΣΑΤΣ ΟΠΤΙΜΙΣΜ
2
ΣΕΝΤΙΟΥΣΕΡ
1
ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ
2
ΣΙΜΣΕΪΚ
1
ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ
2
ΣΚΗΠΤΡΟ
3
ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΤ
2
ΣΟΥΝΤΕΙΚΙΝ
1
ΣΟΥΠΕΡΜΠ ΛΑΪΤ
2
ΣΠΑΡΤΟΝ ΝΤΙΟΥΚ
2
ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ
3
ΣΥΜΠΟΣΙΟ
3
ΤΑΚΟΥΝΑΣ
1
ΤΑΡΙΤΑ
3
ΤΑΫΜΟΥΡ
3
ΤΕΪΚΙΝΓΚ ΑΝΤΒΑΝΤΑΤΖ
3
ΤΕΡΝΠΑΪΚ
1
ΤΖΕΝΤΑΛΟΛΥ        
2
ΤΙΜΩΡΟΣ
4
ΤΟΥΪΣΤΕΡ ΓΟΥΕΪ
3
ΤΣΙΦΤΗΣ
2
ΦΛΑΣΥ ΛΟΒΕΡ
3
ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ
1
ΦΤΩΧΙΑ
2
ΧΕΡΝΑΝΤΙΝΙΟ
3
ΧΙΛ ΙΝΒΕΪΝΤΕΡ
2

*ΟΔΙΤΗΣ    (ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΙΠΠΟΣ)
  
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ
Ν.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – Κ. ΚΟΝΤΟΣ – ΑΛ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Betfred Haldon Gold Cup

Νικητής ίππος: Medermit

Medermit
 
2011 Betfred Haldon Gold Cup
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Prix Criterium International

Νικητής ίππος: French Fifteen

French Fifteen
  
2011 Prix Criterium International
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Prix Perth

Νικητής ίππος: Cityscap
e

Cityscape
  
2011 Prix Perth
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Gran Premio Jockey Club

Νικητής ίππος: Suggestive Boy

Suggestive Boy

 
2011 Gran Premio Jockey Club
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»