Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Το σχόλιο της ημέρας

Τρεις μόλις ημέρες απέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης δημοσκόπησης των «Ιπποδρομιών» - Όσοι δεν έχετε προλάβει ακόμα να συμμετάσχετε, σπεύστε άμεσα!


Νέα υποκατηγορία δημιουργήθηκε με σκοπό την αποθήκευση όλων των στατιστικών ερευνών των «Ιπποδρομιών» - Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι αισθητικές βελτιώσεις της σελίδας!


Πλησιάζει η ολοκλήρωση της πρώτης μέτρησης κοινής γνώμης από τις «Ιπποδρομίες»!


Κάτι λιγότερο από τρεις ημέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της πρώτης «απόπειρας» μέτρησης της ιπποδρομιακής κοινής γνώμης από τις «Ιπποδρομίες»! Η δημοσκόπηση που ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου 2012 ολοκληρώνεται το πρωί της 31ης Ιανουαρίου, γύρω στις 10:00 πμ, επομένως, όσοι δεν είχατε μέχρι στιγμής την ευκαιρία να συμμετάσχετε ενεργά – ή δεν έχετε προλάβει ακόμα – σπεύστε άμεσα, μιας και ο χρόνος που υπάρχει στη διάθεσή σας είναι πλέον λιγοστός!

«Έρευνες μέτρησης κοινής γνώμης - Δημοσκοπήσεις»: Η καινούργια υποκατηγορία της θεματικής ενότητας «Ιπποδρομιακά θέματα»

Το «πείραμα» των δημοσκοπήσεων θέλουμε να το συνεχίσουμε και στο μέλλον και μάλιστα να το επεκτείνουμε, όχι μόνο για να βγάζουμε κατά καιρούς χρήσιμα συμπεράσματα που αφορούν στην λειτουργικότητα και απόδοση της ιστοσελίδας, στην απήχησή της από τους επισκέπτες και στην ανταπόκριση κάθε θεματικής ενότητας από τους φίλους των «Ιπποδρομιών», αλλά και για την εξακρίβωση των διαφόρων «τάσεων» και των απόψεων που επικρατούν στην φίλιππο κοινή γνώμη γύρω από διάφορα «φλέγοντα» ζητήματα της ιπποδρομιακής καθημερινότητας! Στο παρελθόν, είχαμε πραγματοποιήσει άλλη μία μέτρηση κοινής γνώμης, με ερώτημα που αναζητούσε τον νικητή μίας κλασσικής Ελληνικής ιπποδρομίας (κάτι που πιθανώς να επαναλάβουμε στο μέλλον!) και γενικότερα προσπαθούμε να εισάγουμε σιγά – σιγά μία νέα πρακτική, μία νέα «μόδα» και «συνήθεια» στους φιλίππους, τους οποίους θέλουμε μονίμως ενεργούς, να συμμετάσχουν σε όλες τις ιπποδρομιακές διεργασίες και – σε ο, τι μας αφορά - να συν-διαμορφώνουν καθημερινά τις «Ιπποδρομίες», ώστε να εξελιχθεί αυτή σε μία μοντέρνα, πλήρη, άκρως ενδιαφέρουσα ιπποδρομιακή ιστοσελίδα που θα βελτιώνεται μονίμως και θα προσπαθεί διαρκώς να ανταποκρίνεται όσο το δυνατό καλύτερα στις απαιτήσεις όλων των φίλων – αναγνωστών!

Επειδή λοιπόν στο μέλλον θα συγκεντρωθεί αναπόφευκτα αρκετό πολύτιμο υλικό, τόσο για εμάς, εδώ στις «Ιπποδρομίες», όσο βεβαίως και για όλους τους φιλίππους, οι οποίοι θα μπορούν μέσα από τις κατά καιρούς διεξαχθείσες δημοσκοπήσεις να αποκομίζουν χρήσιμα συμπεράσματα, είτε από τα τελικά αποτελέσματά τους ή από τις αναλύσεις που θα έπονται μετά την ολοκλήρωσή τους, αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε για τον σκοπό αυτό μία καινούργια κατηγορία με τίτλο: «Έρευνες μέτρησης κοινής γνώμης - Δημοσκοπήσεις», την οποία εντάξαμε στη θεματική ενότητα: «Ιπποδρομιακά θέματα»!

Μέσα σε αυτήν τη θεματική κατηγορία θα αρχειοθετούνται τα αποτελέσματα προηγούμενων μετρήσεων της κοινής γνώμης, οι αναλύσεις και τα σχόλια όλων όσων έχουν ολοκληρωθεί καθώς και όλες οι ευρισκόμενες σε εξέλιξη δημοσκοπήσεις, για τις οποίες, με ένα απλό κλικ, θα προωθείστε άμεσα προκειμένου να συμμετάσχετε σε αυτές!

Εκτός από αυτά, υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες και κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις που είναι σχεδόν παντού ορατές στην ιστοσελίδα και ελπίζουμε πως θα σας αρέσουν ιδιαίτερα!

Ελπίζουμε πως στο μέλλον θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα στις δικές σας απαιτήσεις! Για τον λόγο αυτό, η γνώμη σας μας είναι απαραίτητη! Επομένως, κάθε φορά που σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε την άποψή σας, παρακαλούμε θερμά να το κάνετε με προθυμία, διότι έτσι κι αλλιώς «το αποτέλεσμα επιστρέφει πάντα σε εσάς»!

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας! Δίνουμε σταθερή υπόσχεση να προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο!

Να είστε όλοι καλά!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»