Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ιππόδρομος: Επίσκεψη του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ στο Μαρκόπουλο

Ο νέος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κύριος Στέργιος Πιτσιόρλας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο και συναντήθηκε με εκπροσώπους των επαγγελματικών κλάδων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΟΔΙΕ: 

Η Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, με δική του πρωτοβουλία, επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη, το χώρο του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο, όπου με την παρουσία του Δ/ντος Συμβούλου κ. Αλέξανδρου Ζαχαρή και του Γενικού Δ/ντη κ. Ευάγγελου Σπαθή συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους των επαγγελματικών κλάδων του χώρου (ιδιοκτήτες, αναβάτες, προπονητές και πράκτορες) και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν την επικείμενη αποκρατικοποίηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος του ΟΔΙΕ. Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Πιτσιόρλας εξέφρασε τη βούληση Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ, να συνεχίσει αυτού του είδους τις συζητήσεις με όλους τους εκπροσώπους των Ιπποδρομιακών φορέων, προκειμένου να διευθετηθούν τα όποια προβλήματα και εκκρεμότητες προκύψουν μέχρι την τελική ολοκλήρωση της  αποκρατικοποίησης. 

«Ιπποδρομίες»

 

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»