Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΟΔΙΕ: Ανακοινώθηκε η έναρξη του παιχνιδιού «Quinte+» από το νέο έτος

Πιλοτική εφαρμογή του παιχνιδιού σε επιλεγμένα πρακτορεία του Οργανισμού μέσα στον Ιανουάριο και σταδιακή επέκτασή του στην συνέχεια


Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΟΔΙΕ:

28/12/2012
ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ
 

       To Quinte+ τώρα και στην Ελλάδα.
              € 1,000,000 καθημερινά
                         &
        € 10,000,000 μια φορά το μήνα


Η ΟΔΙΕ σε συνεργασία με την PMU προσφέρουν το Γαλλικό παιγνίδι Quinte+ (πενταπλό) στην Ελληνική αγορά.

Το Quinte+ παίζεται μια φόρα την ημέρα, προσφέροντας στον μεγάλο τυχερό, εγγυημένο ελάχιστο ποσό € 1,000,000.

Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να παίζουν Quinte+ με τους ίδιους όρους και δυνατότητες στα κέρδη που έχουν όσοι στοιχηματίζουν στην Γαλλία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εντός του 2012, το μεγάλο βραβείο του Quinte+ έχει βρεθεί δεκατρείς φορές, μοιράζοντας στους τυχερούς συνολικό ποσό ύψους € 24.000.000.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει πιλοτικά εντός του Ιανουαρίου σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας μας και στην συνέχεια θα επεκταθεί σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων πρακτορείων της ΟΔΙΕ.

Σημ. Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες, θα δοθούν από την ΟΔΙΕ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε

«Ιπποδρομίες»

Έρευνα: «Αθλητισμός – Τυχερά Παιχνίδια – Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης»

Από τους ερωτηθέντες ανήλικους, το 80,00% συμμετέχει σε τυχερά παιχνίδια, παρά την απαγόρευση του Νόμου! - Κυριότερη πηγή ενημέρωσης των νέων (για τα προγνωστικά) το Διαδίκτυο, σύμφωνα με τις μετρήσεις της έρευνας!

Κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, της πολιτικής και των ΜΜΕ, συμμετείχαν στην πρώτη μεγάλη ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός-Τυχερά Παιχνίδια – ΜΜΕ», που διοργάνωσε ο τομέας Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, το κεντρικό της θέμα ήταν η σχέση του τζόγου με τον αθλητισμό και όλες οι κοινωνικές παράμετροι που προκύπτουν από τη σχέση αυτή και  αναλύθηκε σε τρεις διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Η πρώτη ενότητα είχε ως θέμα «Η Βιομηχανία του Τζόγου» και συμμετείχαν σε αυτή ο διαφημιστής Ντίνος Κωστόπουλος, οι δημοσιογράφοι Κυριάκος Θωμαΐδης και Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Ραγκάτσης. Οι συμμετέχοντες στο πάνελ ανέλυσαν την αλληλένδετη  σχέση του τζόγου με τον Αθλητισμό, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο παράνομο στοίχημα και τις τυχόν αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, ενώ επεσήμαναν τη σημασία του στοιχήματος για την επιβίωση των ΜΜΕ.

Στη δεύτερη ενότητα με θέμα «Αθλητισμός και Τυχερά παιχνίδια - Οι δύο όψεις του νομίσματος» συμμετείχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο  Αν. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ Δημήτρης Αγραφιώτης και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Ορφανός, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος τομέα σπουδών Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Κωνσταντίνος Χήτας. Σε αυτό το κομμάτι της ημερίδας εξετάστηκε ειδικά ο τρόπος με τον οποίο τα έσοδα από τα τυχερά παιχνίδια στηρίζουν και υποστηρίζουν τον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά και πώς η είσοδος του τζόγου στα επαγγελματικά αθλήματα και δη στο ποδόσφαιρο, έχει διαβρώσει το άθλημα σε πολλά επίπεδα.

Η ημερίδα συνεχίστηκε με την τρίτη και τελευταία ενότητα, που είχε ως θέμα «Στοίχημα και Ανήλικοι». Στην ενότητα αυτή παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησαν οι σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ με θέμα «Ανήλικοι και τυχερά παιχνίδια». Από την έρευνα προκύπτει ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των εφήβων στην Ελλάδα σήμερα, ασχολείται συστηματικά με το στοίχημα. Τα αποτελέσματα της έρευνας σχολίασαν ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής - και σήμερα ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ - Γιώργος Ξενίδης, ο νομικός και μέλος του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) Λάκης Σημαιοφορίδης καθώς επίσης και η  ψυχολόγος Νίκη Λεβεντοπούλου. Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τότσικας. 

Αποτελέσματα έρευνας 

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 1480 άτομα, άρρενες, ηλικίας 15-18 χρονών από 52 διαφορετικά Δημόσια Λύκεια της Βορείου Ελλάδος, και συγκεκριμένα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η εξέταση του δείγματος αυτού έγινε με προσωπική συνέντευξη και σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκε και το διαδίκτυο.

Στόχος της έρευνας ήταν να παρουσιάσει αν οι έφηβοι έχουν ήδη εθιστεί στο τζόγο και να αναδείξει ένα πιθανό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν χιλιάδες οικογένειες.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να διαβάσετε ολόκληρη την έρευνα και να δείτε τα αποτελέσματα που προέκυψαν:



Πηγή: www.iek-xini.edu.gr/ 

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Το συγκεκριμένο άρθρο ενσωματώθηκε στην υπο-ενότητα «Ιπποδρομιακό στοίχημα και ιπποδρομιακά παιχνίδια» της θεματικής ενότητας «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες».
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες: 2012 Horseracing highlights (Ανασκόπηση)


Οι κυριότερες αναμετρήσεις της χρονιάς που πέρασε μέσα από το… μάτι των «Ιπποδρομιών»!

Μερικά από τα καλύτερα ιπποδρομιακά στιγμιότυπα του 2012 (από Ελλάδα και εξωτερικό) με στυλ… «χορευτικό»!

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 

Με χαρά σας παρουσιάζουμε δύο εκλεκτά videos, το ένα εκ των οποίων αποτελεί δική μας προσπάθεια και δουλειά, ενώ το άλλο το «αλιεύσαμε» από το Διαδίκτυο! Το θέμα είναι ίδιο: παρουσιάζονται μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ιπποδρομιακά στιγμιότυπα της χρονιάς που πέρασε, «ντυμένα» πάντοτε κατάλληλα με μουσική επένδυση!

Σε ο, τι αφορά στις Ελληνικές Ιπποδρομίες, στο video clip προβάλλονται με συνοπτικό τρόπο όλες οι κύριες αναμετρήσεις του 2012 εκτός από δύο (εκτός δηλαδή της ιπποδρομίας του Grand Prix Διετών, που δεν την προλαβαίναμε χρονικά και του Κυπέλλου Αρτέμιδος, που «κατέκτησε» ο… «Πίου» του Ελληνικού Ιπποδρόμου με walk over, ή αλλιώς, η φοράδα ΓΚΡΑΝΤ ΦΕ, καθώς και η ίδια – όπως και ο Πίου στην γνωστή διαφήμιση -… «σκοράρουν από τα αποδυτήρια»…!), ενώ στο δεύτερο video clip μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις πιο θεαματικές στιγμές από κούρσες εμποδίων της Μεγάλης Βρετανίας, της χρονιάς που πέρασε!

Ευχόμαστε, τέλος, ο νέος χρόνος να «γεμίσει» όλους τους φιλίππους με πολλά και πανέμορφα στιγμιότυπα από κούρσες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό! 


Απολαύστε τα!

Racing Greece: 2012 highlights


 Horse Racing Thrills and Spills 2012
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»