Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Κύπρος: Αποδοκιμασία στα φαινόμενα βίας και στήριξη της Κυπριακής Ιπποδρομιακής Αρχής


Καταδίκη της πρόσφατης εγκληματικής ενέργειας από την Επιτροπεία της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας


Η Επιτροπεία της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας με ανακοίνωσή της «καταδικάζει με αποτροπιασμό την πρόσφατη εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Ανδρέα Γαλαξή, Εφόρου της Ιπποδρομιακής Αρχής Κύπρου και εκφράζει σ’ αυτόν την αμέριστη συμπαράσταση της».

Με την ευκαιρία αυτή, η Επιτροπεία της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας αναφέρει ότι «λόγω της έξαρσης των σοβαρών εγκληματικών ενεργειών σε βάρος Αξιωματούχων και Λειτουργών του Ιπποδρόμου, η Επιτροπεία της Λέσχης καλεί για ακόμα μια φορά το κράτος να επέμβει άμεσα και δυναμικά και να προβεί σ’ όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για τη ριζική πάταξη κάθε εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του Ιπποδρόμου και του αθλήματος γενικότερα».

Προσθέτει ότι «το έργο της Ιπποδρομιακής Αρχής Κύπρου είναι καθοριστικό για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Ιπποδρόμου ενώ οι δε αποφάσεις των Εφόρων τυγχάνουν του σεβασμού της Επιτροπείας της Λέσχης».

Αναφέρει ότι «για ακόμα μια φορά ότι η Επιτροπεία της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας στηρίζει ανεπιφύλακτα το έργο της Ιπποδρομιακής Αρχής Κύπρου».

Πηγή: www.onlypaphos.com
«Ιπποδρομίες»


Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»