Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες: Αναδιαμόρφωση της θεματικής ενότητας και νέες προσθήκες

Σε τρεις νέες υποκατηγορίες διαχωρίζεται η θεματική κατηγορία: «Ιπποδρομιακό στοίχημα και ιπποδρομιακά παιχνίδια»

Πιο πλούσια ύλη, νέες προσθήκες και αρτιότερη οργάνωση! – Η προσπάθεια αναβάθμισης των «Ιπποδρομιών» συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς!


«Ιπποδρομιακό στοίχημα και ιπποδρομιακά παιχνίδια»: Εμπλουτισμός με καινούργια ύλη και διαχωρισμός σε τρεις νέες υποκατηγορίες

Στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης των «Ιπποδρομιών», σήμερα σας παρουσιάζουμε με πολλή χαρά άλλη μία ενέργεια που κινείται ακριβώς προς αυτήν την κατεύθυνση!

Η θεματική κατηγορία «Ιπποδρομιακό στοίχημα και ιπποδρομιακά παιχνίδια» της ενότητας «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες» εμπλουτίζεται και οργανώνεται ακόμα περισσότερο! Πιο αναλυτικά, λοιπόν, στην κατηγορία «Ιπποδρομιακό στοίχημα και ιπποδρομιακά παιχνίδια» μπορείτε από δω και πέρα να βρίσκετε τις τρεις νέες υποκατηγορίες που δημιουργήσαμε για να κατηγοριοποιήσουμε όσο καλύτερα γίνεται την ύλη που φιλοξενείται σε αυτές. Έτσι, λοιπόν, οι νέες υποκατηγορίες είναι οι εξής:

- Κανόνες στοιχηματισμού ιπποδρομιακών παιχνιδιών

- Ανάλυση ιπποδρομιακών παιχνιδιών

- Άρθρα – Εργασίες – Μελέτες για τα ιπποδρομιακά παιχνίδια

Νομίζουμε πως μάλλον δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση σε ο, τι αφορά στα περιεχόμενα καθεμιάς υποκατηγορίας, αφού οι τίτλοι τους είναι ιδιαίτερα περιγραφικοί και απολύτως ενδεικτικοί των περιεχομένων τους. Να σημειώσουμε μόνο πως η προϋπάρχουσα ύλη διαμοιράστηκε τώρα στις υποκατηγορίες «Ανάλυση ιπποδρομιακών παιχνιδιών» και «Άρθρα – Εργασίες – Μελέτες για τα ιπποδρομιακά παιχνίδια», ενώ δύο καινούργιες καταχωρήσεις προστέθηκαν στην υποκατηγορία «Κανόνες στοιχηματισμού ιπποδρομιακών παιχνιδιών», και πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Κανονισμό οργάνωσης και λειτουργίας των ιπποδρομιακών στοιχημάτων (όπως αυτά έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και ισχύουν σήμερα) καθώς επίσης και έναν συνοπτικό πίνακα του Στοιχηματικού Κανονισμού που έχει δημιουργήσει ο ΟΔΙΕ (τον οποίο μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού).

Αποτελεί ακλόνητη πεποίθησή μας ότι «ολοκληρωμένος φίλιππος είναι ο πλήρως ενημερωμένος φίλιππος» και προς αυτήν την κατεύθυνση έχουμε επιλέξει να δουλεύουμε καθημερινά, με στόχο τη διαμόρφωση μίας «ιπποδρομιακής παιδείας» που σκοπό της έχει να εμφυσήσει την «ιπποδρομιακή συνείδηση» σε όλους όσους ασχολούνται με τις Ιπποδρομίες, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»